reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Sierpniówki, które zakupiły Jedo Fyn - mam pytanko, jaka jest wysokość tego wózeczka, tzn na jakiej wysokości zaczyna się gondola??? Podba mi się ten wózek, ale jakoś nie mogę na niego trafić w sklepie i nie wiem jaki jest wysoki, a nie chcę mieć niskiego wózka, tym bardziej, że mój M. ma prawie 190cm.

reklama
Ja juz zakup mam z glowy - przed chwila zamowilam wozek, tak jak juz kiedys pisalam Quinny Speedi SX z fotelikiem Maxi-Cosi CabrioFix :-) Czekam na przesylke.

Ola powiem ci ze ja też szukałam wyższego wózia bo oboje jesteśmy wysocy i Jedo jest jak dla mnie idealny,( mam 1,74), mąż ma ponad 1,90 ale nie chcę głównie kupowac wózka pod niego bo to ja będę nim praktycznie cały czas jeździc. Jeśli patrzyłabym tylko na męża to musiałabym kupić Mutsy, które są jak dla mnie baaaaardzo wysokie, do tego stopnia że jak jedzie to myśle że zaraz sie wywróci :)
Black Opal super jest ten kolorek, też go chciałam ale spacerowka jest jak dla mnie ciut za ciemna ale chociaż, chociaż powiem ci, że być może też sie na niego skuszę :)
pati1982 też bardzo ładny wózio, myślałam jeszcze o tych
2.jpg

19.jpg

Ostatnia edycja:
Ola Jedo ma regulowaną wysokość rączki, więc żaden problem. Co do gondoli to nie zauważyłam, żeby była nisko :huh: Najlepiej jednak samemu zobaczyć i się przymierzyć... Ja patrząc tylko na opowieści z netu i zdjęcia to miałam zupełnie inny wózeczek upatrzony, a na żywo okazał się meeega niewypałem ;-)

Widze, ze czesto wymieniacie jedo fyn. No ja tez sie nad tym wozkiem zastanawiam. Ewentualnie nad implastem bolder sd. W zasadzie paramentry ma identyczne jak jedo. Rozni sie tylko wizualnie. No i mam przez to metlik w glowie, bo cena obu w zasadzie jest identyczna (implast ma duzo dodatkow; po dokupieniu takich samych do jego cena wychodzi ta sama).

Ostatnia edycja:
koralowa to powiem ci , że jak byłam oglądać Jedo to tak z ciekawości zapytałam się o boldera , bo tez kiedyś o nim myslałam no i pani odrazu go odradziła bo podobno są niewypałem i łamie się w nich stelarz w trakcie jazdy, także jak to usłyszałam to teraz omijam je z daleka, podobne wieści słyszałam o Mutsy 4 rider, niby wózek za 3 tys. a taki niebezpieczny, może to tylko plotki ale ja bym nie ryzykowała :) pozdrawiam

mutsy owszem, ale nie ten model. To o transporter i slider chodzi. Akurat 4 rider jest bardzo solidny i mało zawodny :) Przymierzałam się do wózków tej firmy, więc dokłądnie przestudiowałam opinie o nich

Izunia23 - te kolorki które wrzuciłaś też nam się podobały;-) jakoś te odcienie zieleni przypadły nam do gustu (w sklepie pięknie wyglądał też ten cały jasno-zielony - tyle że jest jasny i może się łatwo brudzić), ale nasz brązik też niczego sobie:tak:
powodzenia w wyborze

pati1982 już mam ostateczną decyzję, bierzemy model classic 164 i koniec, już nic nie oglądam, nie patrze na all i mam nadzieje ze dotrzymam słowa :-) zawsze chciałam czarny i nie wiedziec czemu zmieniałam ciągle zdanie, jednak chyba pierwsza myśl najlepsza :) wiem ze może troszkę ciemny ale własnie ta jaskrawa zieleń rzuca się w oczy, no i napewno jakieś zabaweczki czy kocyk troszke go rozświetlą :) wasz brązowiutki też jest śliczny, u mnie właśnie w mieście duuużo tego kolorku jest, takze musimy się z Julką troszkę wyróżnić :-D pozdrawiam :)

reklama
Do góry