Izunia23 i Black_Opal - my już zakupiliśmy - właśnie jedo fyn 4DS freeline mamy go już w domku i jest na prawdę fajny. Mój mąż jest mega zadowolony z pierwszej bryki dla naszego synka Montowaliśmy go na wszystkie możliwe sposoby, jest to na prawdę łatwe i wygodne, w dodatku udało nam się znaleźć używany (czyli dużo taniej) a jest w tak dobrym stanie że wygląda jak nówka Czyli 1 poważny zakup już za nami
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Black_Opal
Widziałam taki na żywo wczoraj - śliczny i faktycznie wygląda na żywo lepiej
Dziewczyny, czy słyszałyście cokolwiek na temat takiego wózka :Wózek Babyace wózki dla dzieci baby ace ??
Pati - a wózeczek pierwsza klasa te fyn 4DS freeline też mi się podobają, ale niestety cały czas nie mam jak go zobaczyć "na żywo"
Pati - a wózeczek pierwsza klasa te fyn 4DS freeline też mi się podobają, ale niestety cały czas nie mam jak go zobaczyć "na żywo"
Black_Opal
sheep w Białymstoku w Alfie w sklepie kiddie są Jedo Jak byłam jakiś czas temu to stało ich chyba z 7 różnych
Ten Babyace pierwszy raz słyszę... Wizualnie to taki jakiś niewygodny mi się wydaje ;P
Ten Babyace pierwszy raz słyszę... Wizualnie to taki jakiś niewygodny mi się wydaje ;P
Ostatnia edycja:
reklama
Black_Opal
Black_Opal dzięki za info... nawet nie sądziłam, że w Aflie jest jakiś sklepik z wózkami. Na pewno się tam wybierzemy
No nie ma za co Kiddie to jedyny sklep w Białymstoku, w którym są Jedo.
Ja też kupuję w kiddie - oni tam lubią Jedo - tylko w innym mieście, bo w Białymstoku to ja tylko w odwiedzinach byłam W Kiddie mają dobre ceny i w razie reklamacji dają wózeczek zastępczy, więc nie opłaca się kupować przez net
Podziel się: