reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Izunia23 i Black_Opal - my już zakupiliśmy - właśnie jedo fyn 4DS freeline :tak: mamy go już w domku i jest na prawdę fajny. Mój mąż jest mega zadowolony z pierwszej bryki dla naszego synka:-D Montowaliśmy go na wszystkie możliwe sposoby, jest to na prawdę łatwe i wygodne, w dodatku udało nam się znaleźć używany (czyli dużo taniej) a jest w tak dobrym stanie że wygląda jak nówka :tak: Czyli 1 poważny zakup już za nami :tak:

reklama
pati1982 super, że już macie ten 'problem' z głowy :), a jaki kolorek z freelinu , bo ja jak wybrałam model to znowusz mam dylemat w jakich odcieniach wybrać :)
Black Opal a ty jaki kolor wybrałaś ?
Zastanawiam nad tymi, błagam pomóżcie :)

7.jpg

Jak oglądaliśmy na stronce to podobał nam się właśnie taki jak twój Black:tak:, ale ponieważ kupiliśmy używany nie mieliśmy wpływu na kolor. Ale też jest śliczny i na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach

1.jpg

sheep w Białymstoku w Alfie w sklepie kiddie są Jedo :) Jak byłam jakiś czas temu to stało ich chyba z 7 różnych ;)

Ten Babyace pierwszy raz słyszę... Wizualnie to taki jakiś niewygodny mi się wydaje ;P

Ostatnia edycja:
Black_Opal dzięki za info... nawet nie sądziłam, że w Aflie jest jakiś sklepik z wózkami. Na pewno się tam wybierzemy :)

reklama
Black_Opal dzięki za info... nawet nie sądziłam, że w Aflie jest jakiś sklepik z wózkami. Na pewno się tam wybierzemy :)

No nie ma za co ;) Kiddie to jedyny sklep w Białymstoku, w którym są Jedo.
Ja też kupuję w kiddie - oni tam lubią Jedo - tylko w innym mieście, bo w Białymstoku to ja tylko w odwiedzinach byłam ;) W Kiddie mają dobre ceny i w razie reklamacji dają wózeczek zastępczy, więc nie opłaca się kupować przez net ;)

Do góry