reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Izunia23 i Black_Opal - my już zakupiliśmy - właśnie jedo fyn 4DS freeline :tak: mamy go już w domku i jest na prawdę fajny. Mój mąż jest mega zadowolony z pierwszej bryki dla naszego synka:-D Montowaliśmy go na wszystkie możliwe sposoby, jest to na prawdę łatwe i wygodne, w dodatku udało nam się znaleźć używany (czyli dużo taniej) a jest w tak dobrym stanie że wygląda jak nówka :tak: Czyli 1 poważny zakup już za nami :tak:

reklama
pati1982 super, że już macie ten 'problem' z głowy :), a jaki kolorek z freelinu , bo ja jak wybrałam model to znowusz mam dylemat w jakich odcieniach wybrać :)
Black Opal a ty jaki kolor wybrałaś ?
Zastanawiam nad tymi, błagam pomóżcie :)

7.jpg

Jak oglądaliśmy na stronce to podobał nam się właśnie taki jak twój Black:tak:, ale ponieważ kupiliśmy używany nie mieliśmy wpływu na kolor. Ale też jest śliczny i na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach

1.jpg

sheep w Białymstoku w Alfie w sklepie kiddie są Jedo :) Jak byłam jakiś czas temu to stało ich chyba z 7 różnych ;)

Ten Babyace pierwszy raz słyszę... Wizualnie to taki jakiś niewygodny mi się wydaje ;P

Ostatnia edycja:
Black_Opal dzięki za info... nawet nie sądziłam, że w Aflie jest jakiś sklepik z wózkami. Na pewno się tam wybierzemy :)

reklama
Black_Opal dzięki za info... nawet nie sądziłam, że w Aflie jest jakiś sklepik z wózkami. Na pewno się tam wybierzemy :)

No nie ma za co ;) Kiddie to jedyny sklep w Białymstoku, w którym są Jedo.
Ja też kupuję w kiddie - oni tam lubią Jedo - tylko w innym mieście, bo w Białymstoku to ja tylko w odwiedzinach byłam ;) W Kiddie mają dobre ceny i w razie reklamacji dają wózeczek zastępczy, więc nie opłaca się kupować przez net ;)

Do góry