reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Wzoraj wysprzątalismy piwnice.. a dzis przywiezlismy mój kochany wózeczek (tako jumper x) do domku.. prowadzi sie rewelacyjnie.. troszke pojezdziłam.. zjechalam nim nawet po schodach w dol do piwnicy.. nawet nawet.. troszke wazyl bo razem z gondolą i narzucanymi do niej pierdólkami... podejrzewam ze sam stelaż (bo mam zamiar dziecko wnosić w gondoli do domu) bedzie duuuuzo lzejszy.. poza tym teraz mi ciezko bo brzuszek przeszkadza.. pieknie sie prowadzi jedną ręką.. juz nie moge sie doczekac wyjscia na spacer z dzidzią.. ale póki co niech rosnie w brzuszku..
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
A ja sie pochwale: wczoraj kupilismy dla Naszej Kruszynki bolid... i stanelo na Mura 4 kolor tango red.... dzis u rodzicow poprobowalam go i jest super!!!
nervita
No super, super eschenbach gratuluję wyboru :-) problem z głowy
Cały komplet kupiliście ? Jak można wiedzieć - to ile daliście ?
Ja nadal się zastanawiam nad murą maxi cosi i murą bebe confort ?
Dobre pytanie padło od niuuni na temat kierunku jazdy dziecka w spacerówce ?
No i nowy model mi się ujawnił , bez konieczności zmiany kierunku siedziska
GRACO Wózek SYMBIO 6 części WROCŁAW (1045117005) - Aukcje internetowe Allegro
[video=youtube;3AdXDHX-zS4]http://www.youtube.com/watch?v=3AdXDHX-zS4&feature=related[/video]
Jest to nowy wózek i ciekawe czy już ktoś go wypróbował ?
To już tylko dwa i pół m-ca a ja nadal mętliczek w główce mam
Pozdrawiam
Cały komplet kupiliście ? Jak można wiedzieć - to ile daliście ?
Ja nadal się zastanawiam nad murą maxi cosi i murą bebe confort ?
Dobre pytanie padło od niuuni na temat kierunku jazdy dziecka w spacerówce ?
No i nowy model mi się ujawnił , bez konieczności zmiany kierunku siedziska
GRACO Wózek SYMBIO 6 części WROCŁAW (1045117005) - Aukcje internetowe Allegro
[video=youtube;3AdXDHX-zS4]http://www.youtube.com/watch?v=3AdXDHX-zS4&feature=related[/video]
Jest to nowy wózek i ciekawe czy już ktoś go wypróbował ?
To już tylko dwa i pół m-ca a ja nadal mętliczek w główce mam
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
nervita
a jak z gondolą ? nigdzie nie ma jej wymiarów ? a cena w sklepie - taka sama jak na necie ?
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Niuunia moj wozek nie ma przekladanej raczki tylko mozliwosc montazu spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy. Jak zastanawialam sie nad kupieniem to bralam pod uwage przekladana raczke. A tylko dlatego, ze jak pilnowalam mojej chrzesnicy nieraz brakowalo mi tego. Moja sasiadka tez chwalila sobie przekladana raczke...
Nervita kupilismy caly komplet (gondola, spacerowka, fotelik) za 2840 w entliczku-pentliczku (a dostalismy 5% rabatu bo to bylo otwarcie nowego sklepu.
A z ktorym fotelikiem ew. masz to graco?
Nervita kupilismy caly komplet (gondola, spacerowka, fotelik) za 2840 w entliczku-pentliczku (a dostalismy 5% rabatu bo to bylo otwarcie nowego sklepu.
A z ktorym fotelikiem ew. masz to graco?
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Przy synku miałam przekladana rączke,ale pojezdziłam tak może z miesiąc,a potem synek chciał widziec swiat.chyba wystarczy ...siotra męża miała cały czas ustawioną spacerówkę do przodu, czyli do tyłu dzieciaczek siedzi w stosunku do mamy i inaczej sobie nie wyobrażam..
Teraz bym sie nie upierała przy przekładanej raczce.
Szczególnie,ze zle(wręcz koszmarnie sie podbija wózek),kiedy skrętne kółka(często mniejsze niz tylne i majace mniejszy rozstaw) sa z tyły..
Oj chyba po raz n-ty sie powtarzam w tej kwestii na tym wątku...
Na przykladzie tego wózka widac...
Załączniki
reklama
Graco symbio to raczej nie polecam... na zdjęciach też uważam, że wygląda świetnie , ale na żywo to zupełnie inna bajka... siedzisko jest rekordowo małe, jak dla lalek... może do 8 miesiąca by starczyło na styk, nie wiem kto to projektował... i wykończenie tanimi plastikami typowymi dla graco, tylko cena nie typowa dla tej firmy, wyjątkowo wysoka, ogólnie mikro tandeta.
Podziel się: