reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Dziewczyny zastanawiam się nad kierunkiem jazdy dziecka w spacerówce, bo nie wszystkie wózki mają przekładaną rączke. Często dziecko jedzie tylko przodem wystarczy?czy lepiej mieć przekładaną rączke?

reklama
chyba wystarczy ...siotra męża miała cały czas ustawioną spacerówkę do przodu, czyli do tyłu dzieciaczek siedzi w stosunku do mamy i inaczej sobie nie wyobrażam..

Wzoraj wysprzątalismy piwnice.. a dzis przywiezlismy mój kochany wózeczek (tako jumper x) do domku.. prowadzi sie rewelacyjnie.. troszke pojezdziłam.. zjechalam nim nawet po schodach w dol do piwnicy.. nawet nawet.. troszke wazyl bo razem z gondolą i narzucanymi do niej pierdólkami... podejrzewam ze sam stelaż (bo mam zamiar dziecko wnosić w gondoli do domu) bedzie duuuuzo lzejszy.. poza tym teraz mi ciezko bo brzuszek przeszkadza.. pieknie sie prowadzi jedną ręką.. juz nie moge sie doczekac wyjscia na spacer z dzidzią.. ale póki co niech rosnie w brzuszku..

A ja sie pochwale: wczoraj kupilismy dla Naszej Kruszynki bolid... i stanelo na Mura 4 kolor tango red.... dzis u rodzicow poprobowalam go i jest super!!!

No super, super eschenbach gratuluję wyboru :-) problem z głowy :tak:
Cały komplet kupiliście ? Jak można wiedzieć - to ile daliście ?
Ja nadal się zastanawiam nad murą maxi cosi i murą bebe confort ?
Dobre pytanie padło od niuuni na temat kierunku jazdy dziecka w spacerówce ?
No i nowy model mi się ujawnił , bez konieczności zmiany kierunku siedziska :happy2:
GRACO Wózek SYMBIO 6 części WROCŁAW (1045117005) - Aukcje internetowe Allegro
[video=youtube;3AdXDHX-zS4]http://www.youtube.com/watch?v=3AdXDHX-zS4&feature=related[/video]
Jest to nowy wózek i ciekawe czy już ktoś go wypróbował ?
To już tylko dwa i pół m-ca a ja nadal mętliczek w główce mam :szok:
Pozdrawiam :eek:

Ostatnia edycja:
nervita oglądałam to graco w sklepie. Jest super. Gdyby nie siedzisko kubełkowe, to bym bardzo poważnie nad nim myślała

Niuunia moj wozek nie ma przekladanej raczki tylko mozliwosc montazu spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy. Jak zastanawialam sie nad kupieniem to bralam pod uwage przekladana raczke. A tylko dlatego, ze jak pilnowalam mojej chrzesnicy nieraz brakowalo mi tego. Moja sasiadka tez chwalila sobie przekladana raczke...

Nervita kupilismy caly komplet (gondola, spacerowka, fotelik) za 2840 w entliczku-pentliczku (a dostalismy 5% rabatu bo to bylo otwarcie nowego sklepu.
A z ktorym fotelikiem ew. masz to graco?

Ostatnia edycja:
chyba wystarczy ...siotra męża miała cały czas ustawioną spacerówkę do przodu, czyli do tyłu dzieciaczek siedzi w stosunku do mamy i inaczej sobie nie wyobrażam..
Przy synku miałam przekladana rączke,ale pojezdziłam tak może z miesiąc,a potem synek chciał widziec swiat.
Teraz bym sie nie upierała przy przekładanej raczce.
Szczególnie,ze zle(wręcz koszmarnie sie podbija wózek),kiedy skrętne kółka(często mniejsze niz tylne i majace mniejszy rozstaw) sa z tyły..
Oj chyba po raz n-ty sie powtarzam w tej kwestii na tym wątku...
Na przykladzie tego wózka widac...

Załączniki

• mistrals07_rys2..jpg
    mistrals07_rys2..jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Graco symbio to raczej nie polecam... na zdjęciach też uważam, że wygląda świetnie , ale na żywo to zupełnie inna bajka... siedzisko jest rekordowo małe, jak dla lalek... może do 8 miesiąca by starczyło na styk, nie wiem kto to projektował... i wykończenie tanimi plastikami typowymi dla graco, tylko cena nie typowa dla tej firmy, wyjątkowo wysoka, ogólnie mikro tandeta.

Do góry