reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

hej, widzę, że parę osób zastanawia się nad bebetto, a widziałyście nowy model magnum? podobno ulepszony, lekki i wygląda całkiem fajnie! kosztuje 1150 złZobacz załącznik 239447

My juz zamówilismy quinny buzz 4 w kolorze wave, po analizie chyba wszystkich na rynku, stwierdziliśmy, że każdy ma jakieś wady, więc zamówilismy taki , który nam sie najbardziej podoba:)Zobacz załącznik 239448

Zobacz załącznik 239449Zobacz załącznik 239450

już nie mogę się doczekać:D d

Quinny ma wizualnie ciekawe wózki, ale te spacerówki... Nie jestem za kubełkowymi. Ale w ogóle to bardzo fajny ;-)

reklama
mnie kubełek nie straszny, najbardziej obawiam się symbolicznej budki. Siedzisko kubełkowe wbrew pozorom jest zdrowe oczywiście od 6 miesiąca.

No, budka rzeczywiście miniaturowa. Szczególnie jak pada lub mocno wieje. A czy nie jest tak, że kubełkowej nie rozłożysz na płasko do spania? Bo obiło mi się o uszy, że jak oparcie idzie w dół, to podnóżek do góry :sorry2:

Lusia26 bebetto magnum na żywo nie widziałam. Mój się strasznie uparł na vulcano, a niech ma, w większości przypadków i tak będziemy wychodzić razem, a przyjaciele chwalą, więc może nie będziemy mieli powodu do narzekań:)

tak nie rozłoży się na płasko, przechylasz całość, tylko podnóżek regulowany.
jak już będę miała doświadczenie to napisze, jak w praktyce kubełek się sprawuje, jak będzie licho to sprzedamy i kupimy maclarena xt. Buzza udało nam się kupić po bardzo atrakcyjnej cenie , myślę że sprzedam bez straty ;-)

Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci

Dziewczyny obejrzyjcie koniecznie!!! Może jeszcze niektóre z Was zdecydują się na fotelik po crash-testach a nie ten w zestawie z wózkiem!!!

Jeszcze jedno dobre : [video=youtube;_aCbxC09KsA]http://www.youtube.com/watch?v=_aCbxC09KsA&feature=related[/video]

Nie pamiętam, czy to na naszym podforum któraś z dziewczyn chciała na początku przewozić dzidzię w gondoli...

Ostatnia edycja:
No a na mnie pewnie posypia sie gromy,ale ja uwazam,ze nie ma co panikowac.
Sama mam bezpieczne foteliki dla moich dzieci(Chicco i Maxi cosi Tobi i oba maja 4),ale te filmy z CT i tak dalej,to nic innego jak reklama.

Ostatnia edycja:
ja miałam z zestawem Graco i on brał udział w CT :D

No ale wiadomo że w ADAC najwięcej gwiazdek dostało Maxi Cosi... na drugim miejscu Romer.

Dobrze, ale w tym reportażu chodzi o to, że wszystkie (lub większość) foteliki mają europejską homologację i certyfikaty, a jak przeprowadzili ct to okazało się, że część jest bardzo niebezpieczna (jak ten chicco, czy emmaljunga z bazą).

No a na mnie pewnie posypia sie gromy,ale ja uwazam,ze nie ma co panikowac.
Sama mam bezpieczne foteliki dla moich dzieci,ale te filmy z CT i tak dalej,to nic innego jak reklama.

Nie zgodzę się. To może być reklama : [video=youtube;SXJxVMz6rv4]http://www.youtube.com/watch?v=SXJxVMz6rv4[/video]

Ale testy prowadzone przez ADAC są niezależne. Przecież oni testują różne foteliki, różnych firm. Gdyby to była reklama, to w testach wychodziłoby, że jedna firma jest si a reszta się do niczego nie nadaje. Jak w tym filmie powyżej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobrze, ale w tym reportażu chodzi o to, że wszystkie (lub większość) foteliki mają europejską homologację i certyfikaty, a jak przeprowadzili ct to okazało się, że część jest bardzo niebezpieczna (jak ten chicco, czy emmaljunga z bazą).

a ja mam Chicco z baza(Autifix plus)i on dostał w ocenie 4):baffled:

Do góry