reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

hej, widzę, że parę osób zastanawia się nad bebetto, a widziałyście nowy model magnum? podobno ulepszony, lekki i wygląda całkiem fajnie! kosztuje 1150 złZobacz załącznik 239447

My juz zamówilismy quinny buzz 4 w kolorze wave, po analizie chyba wszystkich na rynku, stwierdziliśmy, że każdy ma jakieś wady, więc zamówilismy taki , który nam sie najbardziej podoba:)Zobacz załącznik 239448

Zobacz załącznik 239449Zobacz załącznik 239450

już nie mogę się doczekać:D d

Quinny ma wizualnie ciekawe wózki, ale te spacerówki... Nie jestem za kubełkowymi. Ale w ogóle to bardzo fajny ;-)

reklama
mnie kubełek nie straszny, najbardziej obawiam się symbolicznej budki. Siedzisko kubełkowe wbrew pozorom jest zdrowe oczywiście od 6 miesiąca.

No, budka rzeczywiście miniaturowa. Szczególnie jak pada lub mocno wieje. A czy nie jest tak, że kubełkowej nie rozłożysz na płasko do spania? Bo obiło mi się o uszy, że jak oparcie idzie w dół, to podnóżek do góry :sorry2:

Lusia26 bebetto magnum na żywo nie widziałam. Mój się strasznie uparł na vulcano, a niech ma, w większości przypadków i tak będziemy wychodzić razem, a przyjaciele chwalą, więc może nie będziemy mieli powodu do narzekań:)

tak nie rozłoży się na płasko, przechylasz całość, tylko podnóżek regulowany.
jak już będę miała doświadczenie to napisze, jak w praktyce kubełek się sprawuje, jak będzie licho to sprzedamy i kupimy maclarena xt. Buzza udało nam się kupić po bardzo atrakcyjnej cenie , myślę że sprzedam bez straty ;-)

Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci

Dziewczyny obejrzyjcie koniecznie!!! Może jeszcze niektóre z Was zdecydują się na fotelik po crash-testach a nie ten w zestawie z wózkiem!!!

Jeszcze jedno dobre : [video=youtube;_aCbxC09KsA]http://www.youtube.com/watch?v=_aCbxC09KsA&feature=related[/video]

Nie pamiętam, czy to na naszym podforum któraś z dziewczyn chciała na początku przewozić dzidzię w gondoli...

Ostatnia edycja:
No a na mnie pewnie posypia sie gromy,ale ja uwazam,ze nie ma co panikowac.
Sama mam bezpieczne foteliki dla moich dzieci(Chicco i Maxi cosi Tobi i oba maja 4),ale te filmy z CT i tak dalej,to nic innego jak reklama.

Ostatnia edycja:
ja miałam z zestawem Graco i on brał udział w CT :D

No ale wiadomo że w ADAC najwięcej gwiazdek dostało Maxi Cosi... na drugim miejscu Romer.

Dobrze, ale w tym reportażu chodzi o to, że wszystkie (lub większość) foteliki mają europejską homologację i certyfikaty, a jak przeprowadzili ct to okazało się, że część jest bardzo niebezpieczna (jak ten chicco, czy emmaljunga z bazą).

No a na mnie pewnie posypia sie gromy,ale ja uwazam,ze nie ma co panikowac.
Sama mam bezpieczne foteliki dla moich dzieci,ale te filmy z CT i tak dalej,to nic innego jak reklama.

Nie zgodzę się. To może być reklama : [video=youtube;SXJxVMz6rv4]http://www.youtube.com/watch?v=SXJxVMz6rv4[/video]

Ale testy prowadzone przez ADAC są niezależne. Przecież oni testują różne foteliki, różnych firm. Gdyby to była reklama, to w testach wychodziłoby, że jedna firma jest si a reszta się do niczego nie nadaje. Jak w tym filmie powyżej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobrze, ale w tym reportażu chodzi o to, że wszystkie (lub większość) foteliki mają europejską homologację i certyfikaty, a jak przeprowadzili ct to okazało się, że część jest bardzo niebezpieczna (jak ten chicco, czy emmaljunga z bazą).

a ja mam Chicco z baza(Autifix plus)i on dostał w ocenie 4):baffled:

Do góry