reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
No w sumie też jest na liście obserwowanych przeze mnie egzemplarzy:) Jak się na coś zdecyduję to dam znać:) A póki co jak tylko będę miała czas i możliwości wezmę swojego chłopa pod rękę i będziemy śmigać wózkami na próbę:) w sklepach

A to mój wózeczek dla noworodka i mojego dwulatka:-) 1009605236[1].jpg

Ja wlasnie wacham sie miedzy Peg ePerego-model Skate a Mutsy transporter.
Skate jest ciezki bo wazy ok 15kg,ale ma swoj urok, Mutsy bede ogladac w sobote.
Wozek Shyla jest popularny we Francji tzn marka i moje kolezanki bardzo go chwala.

Zazdroszczę Wam- Tobie i Shyli, że możecie mieć z takimi małymi kółeczkami.
Mi one bardzo się podobają- a pomysłowość peg perego-super,
jednak mieszkam na nowym osiedlu /bez drogi/ i nie mogę pozwolić sobie na taki rarytas -hihihi. Chyba, że było by mnie stać na drugi wózek - terenowy - żartuję :-)
Muszę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - terenówka z limuzyną -hehehe:tak::-D
Jak zapewne większość z nas.
Oczywiście opisz swoją opinię po sobotnich oględzinach Mutsy?

hej dziewczyny :-)

my tez juz mamy wozeczek :tak: w piatek dostalismy tel, ze jest do odebrania w sklepie i w sobote zaraz pojechalismy. potem moj M sie bawil, skladal, rozkladal, raz spacerowka, raz siedzonko do auta :-) musze przyznac, ze wersja z siedzonkiem bardziej sie nam podoba niz spacerowka z gondola hehe.

Dziewczyny naprawdę nic nie wiecie o tych wózkach Bebetto Vulcano? Bo jak szukam opinii w necie to wiadomo jak jest-i tak, i tak, jedno drugiemu przeczy, a znajomi naprawdę chwalili...i już głupieję:)

Dziewczyny naprawdę nic nie wiecie o tych wózkach Bebetto Vulcano? Bo jak szukam opinii w necie to wiadomo jak jest-i tak, i tak, jedno drugiemu przeczy, a znajomi naprawdę chwalili...i już głupieję:)

Ja już pisałam kiedys.Na chrzcie mojej siostrzenicy mialam okazje sie przyjrzec temu wózkowi.
Ogólnie dośc zgrabna wersja z gondolą i wózek wydaje sie solidny(choc x lander prowadził sie o niebo lepiej).Znajomi mieli problem z kołami(pękła opona i długo czekali na nową,koła coś im sie ruszaja i zgrzytaja po pół roku uzytkowania).Gondola dosc duża i szeroka.
Mi sie w nim nie podoba wersja spacerowa,taki kolos sie wydaje,mało zgrabny.

Black_ Opal mnie też podoba się Jedo Fyn, cena również przystępna.
Gdyby nie chodziło o pieniążki pewnie wybrałabym Mutsy, bo widziałam kilka razy na żywo, zrobiłam oględziny;) i jest naprawdę porządny... stabilny, z dobrego materiału- po prostu super
Wuzelek ja widziałam wózek Bebetto Vulcano na żywo w sklepie, i inne produkty firmy Bebetto bo oni są z Częstochowy. No cóz... nie jest to ani Mutsy, ani BebeConfort, ale chyba jest ok; technicznie tak, a wizualnie to już zalezy od gustu:)

reklama
Ola bardziej na sprawach technicznych mi zależy:) Poza tym mój mąż powiedział, że i tak on będzie prowadził wózek, bo ja nie mam uprawnień:) Więc prawa głosu chyba też... Zresztą sprawy estetyczne to kwestia gustu, a o tych jak wiadomo...:)

Do góry