reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
No w sumie też jest na liście obserwowanych przeze mnie egzemplarzy:) Jak się na coś zdecyduję to dam znać:) A póki co jak tylko będę miała czas i możliwości wezmę swojego chłopa pod rękę i będziemy śmigać wózkami na próbę:) w sklepach

A to mój wózeczek dla noworodka i mojego dwulatka:-) 1009605236[1].jpg

Ja wlasnie wacham sie miedzy Peg ePerego-model Skate a Mutsy transporter.
Skate jest ciezki bo wazy ok 15kg,ale ma swoj urok, Mutsy bede ogladac w sobote.
Wozek Shyla jest popularny we Francji tzn marka i moje kolezanki bardzo go chwala.

Zazdroszczę Wam- Tobie i Shyli, że możecie mieć z takimi małymi kółeczkami.
Mi one bardzo się podobają- a pomysłowość peg perego-super,
jednak mieszkam na nowym osiedlu /bez drogi/ i nie mogę pozwolić sobie na taki rarytas -hihihi. Chyba, że było by mnie stać na drugi wózek - terenowy - żartuję :-)
Muszę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - terenówka z limuzyną -hehehe:tak::-D
Jak zapewne większość z nas.
Oczywiście opisz swoją opinię po sobotnich oględzinach Mutsy?

hej dziewczyny :-)

my tez juz mamy wozeczek :tak: w piatek dostalismy tel, ze jest do odebrania w sklepie i w sobote zaraz pojechalismy. potem moj M sie bawil, skladal, rozkladal, raz spacerowka, raz siedzonko do auta :-) musze przyznac, ze wersja z siedzonkiem bardziej sie nam podoba niz spacerowka z gondola hehe.

Dziewczyny naprawdę nic nie wiecie o tych wózkach Bebetto Vulcano? Bo jak szukam opinii w necie to wiadomo jak jest-i tak, i tak, jedno drugiemu przeczy, a znajomi naprawdę chwalili...i już głupieję:)

Dziewczyny naprawdę nic nie wiecie o tych wózkach Bebetto Vulcano? Bo jak szukam opinii w necie to wiadomo jak jest-i tak, i tak, jedno drugiemu przeczy, a znajomi naprawdę chwalili...i już głupieję:)

Ja już pisałam kiedys.Na chrzcie mojej siostrzenicy mialam okazje sie przyjrzec temu wózkowi.
Ogólnie dośc zgrabna wersja z gondolą i wózek wydaje sie solidny(choc x lander prowadził sie o niebo lepiej).Znajomi mieli problem z kołami(pękła opona i długo czekali na nową,koła coś im sie ruszaja i zgrzytaja po pół roku uzytkowania).Gondola dosc duża i szeroka.
Mi sie w nim nie podoba wersja spacerowa,taki kolos sie wydaje,mało zgrabny.

Black_ Opal mnie też podoba się Jedo Fyn, cena również przystępna.
Gdyby nie chodziło o pieniążki pewnie wybrałabym Mutsy, bo widziałam kilka razy na żywo, zrobiłam oględziny;) i jest naprawdę porządny... stabilny, z dobrego materiału- po prostu super
Wuzelek ja widziałam wózek Bebetto Vulcano na żywo w sklepie, i inne produkty firmy Bebetto bo oni są z Częstochowy. No cóz... nie jest to ani Mutsy, ani BebeConfort, ale chyba jest ok; technicznie tak, a wizualnie to już zalezy od gustu:)

reklama
Ola bardziej na sprawach technicznych mi zależy:) Poza tym mój mąż powiedział, że i tak on będzie prowadził wózek, bo ja nie mam uprawnień:) Więc prawa głosu chyba też... Zresztą sprawy estetyczne to kwestia gustu, a o tych jak wiadomo...:)

Do góry