reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Ola widziałam to forum-słabo mi się zrobiło, jak poczytałam, ale chwilę później znalazłam inne forum, gdzie było 6 opinii (liczyłam:)) i same pozytywne...Dlatego pytam Was, bo "obcym już nie ufam" (cytat za moim bratem:))

Myślę, że najlepiej jakbyście pojechali gdzieś do sklepu i zobaczyli sobie ten wuzeczek na żywo, podotykali:) pojeździli itp itp bo na fotkach to większość fajnie wygląda:) i te droższe i te tańsze:)

Mieliśmy już z tym wózkiem troszkę kontaktu, bo mój młodszy chrześniak miał taki. On był inspiracją:) A jego rodzice wyrażali się w samych superlatywach... Całe szczęście, że jest jeszcze trochę czasu na myślenie:)

Mi bardzo podobaja sie wozki glebokie marki Inglesina

Załączniki

• classica_carrozz_vernice_z_3-1.jpg
    classica_carrozz_vernice_z_3-1.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 26
Nie no fajny,ale na niedzielny spacerek w słońcu.Jakos sobie nie wyobrazam biec z takim po synka do przedszkola,czy po zakupy do miesnego;-)szczególnie w wietrzny,czy deszczowy dzien:-).
dokładnie, taki wózeczek jest tylko na jakieś specjalne wyjścia ;-)

eee nie ma skrętnych kół więc odpada.. nie no zartuje:-)

w kazdym razie mi się także one podobają.. ale tak jak piszecie taki wózeczek to na specjalne wyjścia..

reklama
hej, widzę, że parę osób zastanawia się nad bebetto, a widziałyście nowy model magnum? podobno ulepszony, lekki i wygląda całkiem fajnie! kosztuje 1150 zł1269357740.jpg

My juz zamówilismy quinny buzz 4 w kolorze wave, po analizie chyba wszystkich na rynku, stwierdziliśmy, że każdy ma jakieś wady, więc zamówilismy taki , który nam sie najbardziej podoba:)772652b6c05aecce1760d8e20d545a8a.jpg

buzz4_facet.jpgbuzz4_cabrio.jpg

już nie mogę się doczekać:D d

Do góry