reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Ola widziałam to forum-słabo mi się zrobiło, jak poczytałam, ale chwilę później znalazłam inne forum, gdzie było 6 opinii (liczyłam:)) i same pozytywne...Dlatego pytam Was, bo "obcym już nie ufam" (cytat za moim bratem:))

Myślę, że najlepiej jakbyście pojechali gdzieś do sklepu i zobaczyli sobie ten wuzeczek na żywo, podotykali:) pojeździli itp itp bo na fotkach to większość fajnie wygląda:) i te droższe i te tańsze:)

Mieliśmy już z tym wózkiem troszkę kontaktu, bo mój młodszy chrześniak miał taki. On był inspiracją:) A jego rodzice wyrażali się w samych superlatywach... Całe szczęście, że jest jeszcze trochę czasu na myślenie:)

Mi bardzo podobaja sie wozki glebokie marki Inglesina

Załączniki

• classica_carrozz_vernice_z_3-1.jpg
    classica_carrozz_vernice_z_3-1.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 35
Nie no fajny,ale na niedzielny spacerek w słońcu.Jakos sobie nie wyobrazam biec z takim po synka do przedszkola,czy po zakupy do miesnego;-)szczególnie w wietrzny,czy deszczowy dzien:-).
dokładnie, taki wózeczek jest tylko na jakieś specjalne wyjścia ;-)

eee nie ma skrętnych kół więc odpada.. nie no zartuje:-)

w kazdym razie mi się także one podobają.. ale tak jak piszecie taki wózeczek to na specjalne wyjścia..

reklama
hej, widzę, że parę osób zastanawia się nad bebetto, a widziałyście nowy model magnum? podobno ulepszony, lekki i wygląda całkiem fajnie! kosztuje 1150 zł1269357740.jpg

My juz zamówilismy quinny buzz 4 w kolorze wave, po analizie chyba wszystkich na rynku, stwierdziliśmy, że każdy ma jakieś wady, więc zamówilismy taki , który nam sie najbardziej podoba:)772652b6c05aecce1760d8e20d545a8a.jpg

buzz4_facet.jpgbuzz4_cabrio.jpg

już nie mogę się doczekać:D d

Do góry