reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Synka miałam rodzic na początku marca,a urodziłam na początku lutego,całe szczęscie od grudnia miałam wózio:-D

reklama
Podjęliśmy dziś decyzje na ten wózek , ponieważ nie będziemy na łeb na szyje zmieniać auta ,a ten wózeczek bez problemu wejdzie nam do kombi:tak:
Jest sportowy wyszedł w tym roku z firmy B-Smart
Czekam jeszcze na telefon od sprzedawcy, bo chce obejrzeć je tez w innych kolorach ;-)
Wózek wazy 11kg i dziecko bez problemu może z niego korzystać do 4 lat :tak:
Zobacz załącznik 237718Zobacz załącznik 237719Zobacz załącznik 237720Zobacz załącznik 237721Zobacz załącznik 237722Zobacz załącznik 237723
pencil.png

A widziałaś ten wózek - ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKATE 3w1głęboko-spacerowy z fotelikiem TRI-FIX dostawa w Polsce 0zł - myślę, że w parametrach podobny do Waszego wyboru - bardzo ładny ten Wasz i nigdy nie słyszałam o tej firmie :-)-niestety jak dla mnie na dziury zbyt małe kółka przednie :zawstydzona/y: - ale o peg perego słyszałam same pozytywne opinie :tak:
cayra i milusia - czy Wasz wybór to nadal maxi-cosi?
Ja zamierzam w lipcu ostatecznie podjąć tę trudną decyzję zakupu - no chyba, że wcześniej trafi się jakaś rewelacyjna okazja nie do odrzucenia !;)

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie wacham sie miedzy Peg ePerego-model Skate a Mutsy transporter.
Skate jest ciezki bo wazy ok 15kg,ale ma swoj urok, Mutsy bede ogladac w sobote.
Wozek Shyla jest popularny we Francji tzn marka i moje kolezanki bardzo go chwala.

A widziałaś ten wózek - ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKATE 3w1głęboko-spacerowy z fotelikiem TRI-FIX dostawa w Polsce 0zł - myślę, że w parametrach podobny do Waszego wyboru - bardzo ładny ten Wasz i nigdy nie słyszałam o tej firmie :-)-niestety jak dla mnie na dziury zbyt małe kółka przednie :zawstydzona/y: - ale o peg perego słyszałam same pozytywne opinie :tak:
Ja zamierzam w lipcu ostatecznie podjąć tę trudną decyzję zakupu - no chyba, że wcześniej trafi się jakaś rewelacyjna okazja nie do odrzucenia !;)

Nervita, moje pomysły dotyczące wózka zmieniają się średnio co dwa dni... :p Obecnie jestem za ATLANTIC ESPIRO, i zastanawiam się, czy nie kupić wózeczka jak najszybciej, póki mi się nie odwidzi... eh.. niezdecydowana jestem strasznie...

Dziewczyny, czy Wy macie już kupione wózki??

podobny ;-):tak:
ja jednak wybieram ten co wkleiłam Britax-Römer B-Smart:tak:w Niemczech jest bardzo popularny i decyzja już zapadła:-D
może i ma małe kolka, no ale u mnie dziur w chodnikach nie ma :-D
mi się podoba taka sportowa wersja wózeczka:-):tak:
Ta firma jest tez w polsce BRITAX RÖMER – Wózki spacerowe & Rowerowy fotelik dla dzieci - BRITAX RÖMER

Nervitko zrezygnowałam z mojego wyboru, okazało się, że funkcjonalnie nie są aż takie super, a cena jest naprawdę bardzo wysoka, zainwestuję w coś z niższej półki, tylko teraz jeszcze nie wiem w co:) i tak podczytuję wszystkie opinie i nadal nie wiem na co się zdecyduję

Milusiu, ja Ci radzę po prostu się wybrać do jakiegoś sklepu, a najlepiej 2 różnych ;-)
I już całkiem fajnie by było jakbyś trafiła na sprzedawcę faceta, takiego co by Ci na przykładzie pokazał i wytłumaczył o co w wózkach chodzi :tak: Wtedy będziesz wiedziała czego szukasz :-) Ja dopóki tak nie zrobiłam, to mimo iż naczytałam się wiele w necie to dokonałabym wyjątkowo złego wyboru :sorry2:

reklama
Do góry