reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Synka miałam rodzic na początku marca,a urodziłam na początku lutego,całe szczęscie od grudnia miałam wózio:-D

reklama
Podjęliśmy dziś decyzje na ten wózek , ponieważ nie będziemy na łeb na szyje zmieniać auta ,a ten wózeczek bez problemu wejdzie nam do kombi:tak:
Jest sportowy wyszedł w tym roku z firmy B-Smart
Czekam jeszcze na telefon od sprzedawcy, bo chce obejrzeć je tez w innych kolorach ;-)
Wózek wazy 11kg i dziecko bez problemu może z niego korzystać do 4 lat :tak:
Zobacz załącznik 237718Zobacz załącznik 237719Zobacz załącznik 237720Zobacz załącznik 237721Zobacz załącznik 237722Zobacz załącznik 237723
pencil.png

A widziałaś ten wózek - ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKATE 3w1głęboko-spacerowy z fotelikiem TRI-FIX dostawa w Polsce 0zł - myślę, że w parametrach podobny do Waszego wyboru - bardzo ładny ten Wasz i nigdy nie słyszałam o tej firmie :-)-niestety jak dla mnie na dziury zbyt małe kółka przednie :zawstydzona/y: - ale o peg perego słyszałam same pozytywne opinie :tak:
cayra i milusia - czy Wasz wybór to nadal maxi-cosi?
Ja zamierzam w lipcu ostatecznie podjąć tę trudną decyzję zakupu - no chyba, że wcześniej trafi się jakaś rewelacyjna okazja nie do odrzucenia !;)

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie wacham sie miedzy Peg ePerego-model Skate a Mutsy transporter.
Skate jest ciezki bo wazy ok 15kg,ale ma swoj urok, Mutsy bede ogladac w sobote.
Wozek Shyla jest popularny we Francji tzn marka i moje kolezanki bardzo go chwala.

A widziałaś ten wózek - ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SKATE 3w1głęboko-spacerowy z fotelikiem TRI-FIX dostawa w Polsce 0zł - myślę, że w parametrach podobny do Waszego wyboru - bardzo ładny ten Wasz i nigdy nie słyszałam o tej firmie :-)-niestety jak dla mnie na dziury zbyt małe kółka przednie :zawstydzona/y: - ale o peg perego słyszałam same pozytywne opinie :tak:
Ja zamierzam w lipcu ostatecznie podjąć tę trudną decyzję zakupu - no chyba, że wcześniej trafi się jakaś rewelacyjna okazja nie do odrzucenia !;)

Nervita, moje pomysły dotyczące wózka zmieniają się średnio co dwa dni... :p Obecnie jestem za ATLANTIC ESPIRO, i zastanawiam się, czy nie kupić wózeczka jak najszybciej, póki mi się nie odwidzi... eh.. niezdecydowana jestem strasznie...

Dziewczyny, czy Wy macie już kupione wózki??

podobny ;-):tak:
ja jednak wybieram ten co wkleiłam Britax-Römer B-Smart:tak:w Niemczech jest bardzo popularny i decyzja już zapadła:-D
może i ma małe kolka, no ale u mnie dziur w chodnikach nie ma :-D
mi się podoba taka sportowa wersja wózeczka:-):tak:
Ta firma jest tez w polsce BRITAX RÖMER – Wózki spacerowe & Rowerowy fotelik dla dzieci - BRITAX RÖMER

Nervitko zrezygnowałam z mojego wyboru, okazało się, że funkcjonalnie nie są aż takie super, a cena jest naprawdę bardzo wysoka, zainwestuję w coś z niższej półki, tylko teraz jeszcze nie wiem w co:) i tak podczytuję wszystkie opinie i nadal nie wiem na co się zdecyduję

Milusiu, ja Ci radzę po prostu się wybrać do jakiegoś sklepu, a najlepiej 2 różnych ;-)
I już całkiem fajnie by było jakbyś trafiła na sprzedawcę faceta, takiego co by Ci na przykładzie pokazał i wytłumaczył o co w wózkach chodzi :tak: Wtedy będziesz wiedziała czego szukasz :-) Ja dopóki tak nie zrobiłam, to mimo iż naczytałam się wiele w necie to dokonałabym wyjątkowo złego wyboru :sorry2:

reklama
Do góry