reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Dziewczyny,a ja mam doi was pytanie, gdzie w Katowicach można pooglądać Jane Slalom. Chciałabymgo zobaczyć na żywca, a u mnie w Tychach nie ma porządnego sklepu z wózkami.

reklama
Dzięki za uwagi, faktycznie te rurki są cieńsze niż w Bexie i X-landerze, na koszyku pod wózkiem to mi nie zależny żeby był duży a kolorków jest bardzo dużo producent oferuje 61 gotowych ale jaki się nie podobają to można samemu wybrać z palety kolorów (ponad 300) i oni uszyją dla ciebie taki bez dodatkowych kosztów.

Ja też na razie się wstrzymuję z zakupem, choć wybór już jest :tak:
Nie wiem kiedy zamówię, ale trzeba brać pod uwagę dwie rzeczy, mianowicie:
1. czas oczekiwania na zamówienie - jeżeli w sklepie nie ma koloru jaki się chce to np. przy jedo czas oczekiwania jest ok 3 tygodnie
2. czytałam ostatnio, że nowe wózki śmierdzą i trzeba je wietrzyć (tzn. głównie koła śmierdzą) i to wietrzenie też trochę czasu zajmuje.

Tak więc biorąc powyższe pod uwagę pewnie zamówię gdzieś w czerwcu ;-)

reklama
popieram. Na niektóre wózki czeka się do dwóch miesięcy.
A co ważniejsze, faktycznie strasznie śmierdzą. U nas (lipiec) niektóre już miesiąc wietrzą i nadal wózki śmierdza...

Do góry