reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Shyla fajny ten wózeczek - zaciekawił mnie :))
ehtele nie no nasze wybory co do wózków ciągle się pokrywają :p tylko, że ja bardziej bexe 3 kołową, bo nawet mi się podoba i też lukałam za takim zielonym kolorkiem, choć obawiam się przyczepnych robaczków latem ;/ a orientujesz się jaki fotelik pasuje do bexy?

Ja biorę ten z BEXY...trzeba dokupić adaptery np. do maxi cosi...
ja postanowiłam, że pierwszy fotelik będzie ten a następny np. maxi cosi...:p

a co tam robactwo. Ten zielony jest boski:p

reklama
Ja biorę ten z BEXY...trzeba dokupić adaptery np. do maxi cosi...
ja postanowiłam, że pierwszy fotelik będzie ten a następny np. maxi cosi...:p

a co tam robactwo. Ten zielony jest boski:p

mi też się bardzo podoba :p a pewno z tymi adapterami to pełno roboty ;/ bo juz sama nie wiem czy brać 3w1 czy 2w1 i kupic osobno fotelik ehhh ;/

Podjęliśmy dziś decyzje na ten wózek , ponieważ nie będziemy na łeb na szyje zmieniać auta ,a ten wózeczek bez problemu wejdzie nam do kombi:tak:
Jest sportowy wyszedł w tym roku z firmy B-Smart
Czekam jeszcze na telefon od sprzedawcy, bo chce obejrzeć je tez w innych kolorach ;-)
Wózek wazy 11kg i dziecko bez problemu może z niego korzystać do 4 lat :tak:
Zobacz załącznik 237718Zobacz załącznik 237719Zobacz załącznik 237720Zobacz załącznik 237721Zobacz załącznik 237722Zobacz załącznik 237723
pencil.png

Ogladalam ten wozeczek w slepie, bardzo fajny.
Tylko firma nazywa sie britax a model, ktory wybralas B-smart:):)

B-SMART - Poussettes - BRITAX RÖMER

Ehtele- ja rowniez poluje na zielony wozek dla mojej zabki, tylko ja nawet modelu jeszcze nei upatrzylam:):):)

Podoba mi sie ten kolor wózka :-)
ale myśląc na przód, patrząc na to ze w zimę również będę korzystać z wózka , raczej wybiorę czarny kolor ;-)
Zobacz załącznik 237753

Mialam dokladnie taki, tyle ze model Urban Rider ;-)

A teraz myslimy z mezem o czarnym, jakos kolorowe nam sie juz owidzialy. Ewentualnie taki ciemny granat jeszcze rozpatrujemy, bo podejrzewamy, ze dziadkowie beda smecic, ze dla dziecka taki czarny wozek :-D choc zamierzam sie tym nie przejmowac :-p

Shyla ladny ten wozeczek, tylko jesli spacerowka kubelkowa to maluszek bedzie spal z nozkami w gorze.

Mialam dokladnie taki, tyle ze model Urban Rider ;-)

A teraz myslimy z mezem o czarnym, jakos kolorowe nam sie juz owidzialy. Ewentualnie taki ciemny granat jeszcze rozpatrujemy, bo podejrzewamy, ze dziadkowie beda smecic, ze dla dziecka taki czarny wozek :-D choc zamierzam sie tym nie przejmowac :-p

Shyla ladny ten wozeczek, tylko jesli spacerowka kubelkowa to maluszek bedzie spal z nozkami w gorze.

Kolor mi sie podoba , ale ja wole jednak czarna farbę ;) co do spacerówki to jest zakrywana ( bo to jest śpiworek) ale sie go ściąga wiec nóżki będą swobodnie ;)

My też wybierzemy kolor czarny najprawdopodobniej :tak:
Podobają mi się jasne kolory gondoli, ale spacerówki już sobie nie wyobrażam w jasnym kolorze - raz dwa się zabrudzi i na jasnym bardziej widać ;-)

My nadal obstajemy przy Jedo, a kolor taki:
52kolor_164.jpg

mada.wu wózeczek fajny, tylko wydaje mi się być taki potęrzny...może to złudzenie...widziałaś na żywo...

Widziałam, macałam i wywracałam na lewą stronę przez godzinę - kupowałam w "normalnym" sklepie :-). To nie wrażenie - jest ciężki i to jego jedyna wada. Dla nas nieważna, bo wjazd do domu mamy bez żadnych schodów, do samochodu się złoży i włoży, jeździć komunikacją miejską nie przewiduję. Ja bym powiedziała, że ta "potężność" wydała mi się solidnością :-). Produkcja austriacka, bardzo fajna cena (150 euro), w cenie dodatkowo torba.

Ostatnia edycja:
reklama
mi też się bardzo podoba :p a pewno z tymi adapterami to pełno roboty ;/ bo juz sama nie wiem czy brać 3w1 czy 2w1 i kupic osobno fotelik ehhh ;/

No właśnie temat ten wielokrotnie razy poruszałyśmy tu na forum...Wiadomo, że zdrowe i bezpieczeństwo dzieci jest najważniejsze. Każdy fotelik dopuszczony do produkcji i sprzedaży przechodzi testy...
Wiadomo dobrze jak są też te dodatkowe krash testy, ale wychodzę, z założenia, że to podstawowe są wystarczające skoro dopuszcza się je do sprzedaży...w końcu jesteśmy europejskim krajem to nie mexyk, więc musi być porządne... Dlatego decyduję się na 3in1:p

Do góry