No zgadzam sie przenosna gondola tzw.miękka,to juz bardzo dawno była,miałam dla synka,ale uważam,że te sztywne,odpinane o niebo lepsze,fakt są cięższe,ale na zimę cieplejsze i wygodniejsze.
Jeżeli miałabym go kupować,to u mnie by odpadł ze wzgledu na wagę
(Waga spacerówki z kołami 16 kg
Waga wózka z gondolą ( ALVI ) 18 kg)toz to istny kolos,jak na wózek z miękka gondola.
i małe przednie kółka(mam wprawdzie wózek na małych kółkach,ale drugi na zmiane,jako jedyny wózio,by odpadł napewno)
Po za tym .kiedy prowadzisz wózek tak, że widzisz dziecko, to kółka skrętne masz od swojej strony i wtedy trudno sie go prowadzi i podbija przy krawężnikach.
Ale podobaja mi sie bardzo kolorki tego wózia.
Naprawde apeluje do dziewczyn,które chca wózek z przekładana rączka i skretnymi kołami,wierzcie mi strasznie trudno sie jezdzi takim wózkiem,kiedy te skrętnew kółka sa pod naszymi nogami,masakra z podbijaniem.Jeżeli juz jesteście zdecydowane,a mi nie wierzycie ,warto na zakup wózka wziąc jakąś inna mame z dzieckiem troszke wiekszym i sprobowac z obciażeniem.
kochana, ale prawie każdy wózek ze skrętnymi kołami ma możliwość blokady tych kół, żeby się nie skręcały...tak jest w TAKO, w JEDO i w BEXIE też...więc wystarczy to zablokować i masz wózek bez skrętnych kół