R
RiSiA
Gość
Ojej...
Mi chodziło o to,że (chyba cos zle tlumaczę,bo opatrznie mnie rozumiecie),więc ostatni raz od początku dziewczyny...
Tu chodziło o to,ze ten wózek z przekładana rączką,jak ją przełozysz,to te małe kółka masz pod nogami mamy,a te duże na przodzie i wtedy kiepsko sie jedzie.
Nie mam nic przeciwko ,mniejszym przednim kółkom.
Tako,Jedo... i inne,jeżeli maluszek siedzi do Ciebie przodem ,to i tak masz te mniejsze kółka z przodu,więc jest OK.Jeżeli przekładana rączka(nie mylić przekładane siedzisko),to tylko cztery rowne kółka daja dobry komfort jazdy.
Spójrzcie na zdjęcie,nie wydaje mi sie,by to było wygodne z ta rączka po prawej stronie...Wózek nie do podbicia na krawężniku.Ciężkie koła z przodu i pupcia dziecka do podniesienia...
jak ja oglądałam TAko to małe kołka były z przodu a duże z tyłu normalnie nie przekładało sie tak jak jest to na obrazku. na pewno takiej funkcji nie ma Tako Jumper X bo facet nam montował wszystko i na pewno w Tako tak nie jest
w tako jest tak
![jumperfxminerals13_07.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.tako.net.pl%2Fzdj_big%2Fjumperfxminerals13_07.jpg&hash=e71d4761121ab87d600817d5f352d393)
i nie wiem czy on ma przekładaną rączkę czy nie, ale ja i tak nie bede jej przekładac bo po co?
to sie zgodze, ze foteczke którą dalas to jest bez sensu, ale troszke zle napisałas w poprzedniej swej wypowiedzi
w opisie wózka piszą tylko, ze rączka jest obniżana natomiast nie ma słowa o jej przekladaniu zresztą facet nam rozkładal w dwóch sklepach i ani jeden nie wspomniał przynajmniejw Jumperze X
Ostatnio edytowane przez moderatora: