riba_1
Mamusia Olivka :)
TEUTONIA - producent wózków dziecięcych
wiem, ze sa dosc drogie
wiem, ze sa dosc drogie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ethele widzę, że jesteś zdecydowana na jedoSuper, że już masz faworyta
Tu opinie na temat Jedo 4ds
Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.
Przeczytałam cały wątek i opinie są baaardzo spoko :-)
Za mną chodzi jednak ten X-landerJak zobaczyłam ceny w tych sklepach, a nie na Allegro na którym okazała się być drożyzna to naprawdę mnie teraz skołowało ;-)
Generalnie JEDO FYN podoba mi się od bexy tylko i wyłacznie pod względem wizualnymKOLORKI...więc jeśli dostanę go toaniej niż BEXE to na pewno o wezmę....
X-lander właśnie w sklepach jest dużo tańszy...ja się ciągle bałam o tę gondolkę szerokość 31...na początku x-lander też za mną chodził...![]()
bylismy dzisiaj z m w sklpie. dwie godz ogladalismy teutonie mistral S. zakochalismy siejest cudowny, drogi, ale cudowny. i maja sliczne desenie na 2010 rok. czeka sie na niego 16 tyg, tyle jest zamowien.
przekladana raczka, spacerowka rozkaladana pod 3 roznymi katami w tym na plasko, gdzie mozna umiescic przenosna gondole (ostatnio coraz czestrze rozwiazanie- nie gleboka gondola, tylko przenosna), fotelik do auta, torba, i wiele innych dodatkow. i co bardzo wazne dla mnie, raczka jest dosc wysoko, wiec nie musze sie pochylac (mam 180 cm).
Przenośna gondola (miękka) nakładana na spacerówkę, to dość stary wynalazek, ale generalnie teutonia ładne wózki ma.