reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mnie wizualnie bardzo podoba się ten wózek Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (951807499) - Aukcje internetowe Allegro kolory dokładnie j13 albo j14
ale na necie nie ma zbyt wiele opinii o tym wózku, znalazłam ze trzy i akurat nie koniecznie pozytywne :dry: Tak naprawdę to o każdym wózku znajdą się opinie pozytywne i negatywne, tylko jedne są bardziej popularne i opinii jest więcej a drugie mniej ;-) Rozalka Ty pisałaś o tym wózku, że Twoja koleżanka taki ma, tak?? Opowiedz mi o nim coś jeszcze, proszę :-)
Tak ma,raz miałam okazje nim sie przejechac.
Wiesz co,też tak myślałam,ale kumpela ma i są nieznacznie mniejsze od "x landerowskich" i tak samo sie nim jezdzi po śniegu,serio.Nie czułam różnicy.:tak:
A tuz z większymi nieco kołami.Jakaś nowsza wersja.
JET WÓZEK BABYACTIVE 3W1 KOŁA POMP. 2010 GRATIS (929924298) - Aukcje internetowe Allegro

:tak:
Kumpela zadowolona.Material jakościowo identyczny z Jumper,czy Coneco.Konstrukcja wydaje sie solidna.A tak w sumie,to warto go na żywo obejrzec,bo tak naprawdę każdy może miec inne zdanie.Powiem ci,że to był mój faworyt,ale mam juz wózek prawie nowy ,dostałam,więc zakup odpada.:tak:

reklama
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XV głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI a tu znalazłam w promocji X-Landera z fotelikiem Maxi Cosi, przez rozmowę ostatnią o fotelikach też bym się tu skłaniała, no i chyba zaczynam balansować na cienkiej linie i już jestem bliżej niż dalej zrezygnowania z polskiej produkcji .... :p

Ale to jest XV a nie XA a dla mnie podwójne i do tego piankowe koła z przodu odpadają ;/ No i gondola krótsza o i węższa. Poza tym XA jednak ma fajniejszy design ;D

No ja już niestety nie kupię za 1900 wózka, dla mnie to lekka przesada. I tak ciągle uważam, że mój anmar Cooper jest ok, bardzo praktyczny i wszystko z nim dobrze, design też ma nie najgorszy. A kosztuje 1000zł. Ale ponieważ wózek będą sponsorować dziadkowie to mogę sobie zaszaleć. Ale nie za bardzo bo nie bawi mnie szpanowanie na ulicy, za 1000 można mieć dobry wózek i to jest moje zdanie.

A widziałyście X-landera wersję 2010 ?? Gondola ma teraz 79cm :tak:

Tu z fotelikiem Maxi-Cosi City (4 na crash testach)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA 2010 głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI dostawa w Polsce 0zł

Droższy, ale trzeba mu przyznać, że prezentuje się super :tak: Jak dla mnie to ten zielony jest REWELACJA :-D

widziałam, jest super. Spacerówka wygląda rewelacyjne. Nam się ten brąz podobał, potem niebieski i czerwony :)

Black opal rzeczywiście znalazłam w dino sklep opcje "widziałeś wózek taniej"

i znalazłam również na necie w TOP sklepie JEDO za 1159 (bez fotelika)

Napisałam do nich i wysłałam im link z ceną z TOP sklepu, jeśli zaproponują mi cenę 1000zł biorę bez zastanowienia:-D:-D:-D
JEDO za 1000zł nie ma co się zastanawiać
potem tylko adapter 50zł
i fotelik 300 maxi cosi:-):-)
dam znać co odpisali...

reklama
Do góry