reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

martitka-26 super fura :tak:

kassia181 witam w klubie u mnie dalej brak zdecydowania, ciągle nie wiem który. Mój już raczej obstawił na x-landera (przeskoczył z mutsy), a ja szukam ciągle opini, informacji, porównuje i jedynie do fotelika jestem pewna, że maxi cosi ;-)

kasia2506 widzę, że podobne zdanie mamy - Jedo też był moim jednym z pierwszych faworytów, bo gondola rewelacja tylko właśnie wygląd spacerówki nie podpasował mi

reklama
kassia181 ja nie znam się na wózkach i nie mam doświadczenia, bo to moje pierwsze maleństwo, ale osobiście jak już wcześniej wspomnialam w jedo mi osobiście spacerówka się nie podoba. A co do mikado boston i tako jumper X oba mają fajną game kolorystyczną.Z tego co zauważylam to jest różnica także cenowa. Dużo dobrych opinii słyszłam o tako a o mikado nic ;/ wybór zależy od Ciebie. Pójdziesz jeszcze do sklepu popytasz, popatrzysz aż wkońcu padnie wybór. Jakby nie było każdy jest fajny

reklama
Ehtele-mam pytanie odnośnie wózka-Bexy:tak: Czy spacerówka prezentuje się równie dobrze na żywo, jak w necie? Bo np spacerówka w Jedo Fyn nie podoba mi się zupełnie ze względu na swój wygląd... A jak to jest w Bexie? Podobna do Jedo czy zupełnie inna? Kupowałaś wózeczek przez internet czy w sklepie? Bo ja w sklepie takiej możliwości za bardzo nie mam-we Wrocławiu tego modelu nie sprzedają... Jest różnica w cenie? Różne opinie czytałam na ten temat w sieci, dlatego pytam... A zawieszenie-miękkie jak w Jedo?:confused:

A więc tak - spacerówka prezentuje się dokładnie tak samo jak na necie - jest rozkładana do pozycji płaskiej...na zdjęciach z neta sprawia wrażenie kubełkowej ale taka nie jest (dla mnie to było bardzo ważne!!!!!)
Mi też w JEDO spacerówka nie podpasowała...j
Zawieszenie dokładnie jak w JEDO czyli regulowane, czyli opcja lekka do bujania, i twarda na mega nierówności...
Wózek jest bardzo zwrotny...Kupowałam go w sklepie i cena jest dokładnie taka sama jak na necie - taką politykę ma firma...
Dziś wózek odbieram więc zrobię Ci dokładne zdjęcia spacerówki...Napisz co Cię konkretnie interesuje...
JEDO jest bardzo podobny do BEXY tylko koła nie są szprychowe tylko takie bardziej nowoczesne...
Wszystkie funkcjie dokładnie te same...no i wygąd troszkę inny...

aaa i co mnie urzekło - wnętrze gondoli jest na prawdę solidnie wykończone takim miękkim materiałem...

Interesuje Cię wersja trzy kołowa, czy cztero kołowa?

Pan w sklepie bardziej polecał - dla ludzi aktywnych - wersję czterokołową

Do góry