reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Olu_ bardzo ładny ten MUTSY URBANRIDER - kolor również - taki neutralny :tak:
mogę Ci tylko tyle doradzić, ze jak masz swój typ - który porównywałaś już z innymi możliwymi wózkami /i "ON" wygrywa/- to nie masz nad czym się zastanawiać :no:
Każdy inny jak kupisz, będziesz nie zadowolona :eek:.
Podoba mi się również ten JOEY SILVER - ale on chyba ma inną gondolę :cool:
Życzę zdecydowania :tak: i pozdrawiam :happy:

reklama
My w koncu po obejrzeniu chyba 90% wózków na rynku polskim wybraliśmy mutsy urbanrider kolor active coffee - czyli ten beżo-brązik. Widzieliśmy go na żywo i jest jaśniejszy niż na fotce, ale jest bardzo ładny - i do tego uniewarsalny - jakby za jakiś czas pojawił się drugi potomek (męski :) ) to tez by pasował

MUTSY - URBANRIDER g
[URL]http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4028

obawiam się tylko jednego, że dopóki go nie zamówimy to możemy jeszcze 10x zmienić decyzję, a ja bym już chciała mieć z tym tematem spokój...

jak myślicie dobry wybór???

Miałam ten wózek przy córce. Cóż mogę powiedzieć. Generalnie fajny, ale...po 6 miesiącach go sprzedałam.
Dość specyficznie się go prowadzi - oś skrętna jest z tyłu a nie z przodu, więc wycofywanie tego wózka w sklepie to spore wyzwanie. Ciężki, ja musiałam radzić sobie wnosić i znosić go z 2 piętra, efekt taki, że przez to, że zjeżdżałam tylnimi kołami po schodach oś skrętna się popsuła i nie miałam już do tego wózka siły, bo mnie wkurzało to. No i spacerówka wąska - jak ubrałam córcię w grubą kurtkę to siedziała taka ściśnięta troszkę. A i koszyk na zakupy nam popękał cały. To wszystko sprawiło, że po 6 miesiącach oddałam go do serwisu do naprawy i sprzedałam.

Ale, poza moimi przebojami wózek fajniutki. Super design, przyjemnie się nim jeździło dopóki się nie popsuł. Stabilny, ładne kolorki. WIem, że wiele osób jest zadowolonych :tak: Mi przy kupnie nie przyszło do głowy, że spacerówka może być za wąska, dopiero przy dziecku to wyszło, dlatego teraz szukałam bardzo szerokiej spacerówki. A plusem jest , że siedzisko spacerówki można w dwie strony ustawiać :-)

Olu myślę, że jak już wybrałaś model to połowa sukcesu :-) ja już właśnie stanęłam na Fynie i się nie ruszam :-D teraz została tylko kwestia koloru, najgorsze jak dla mnie, bo nie umiem sie zdecydować hihhi. Mutsy mają bardzo stonowane kolorki i jak bym miala wybierać to też chyba zdecydowałabym sie na beże, moja sąsiadka ma go w takiej zgniłej zieleni i jakoś zbytnio mi nie podchodzi :)

Ostatnia edycja:
No fakt, moze nie dobry, ale nie najgorszy. ;) A zamawialas sam fotelik? Moze daloby sie go zwrocic?

Sklep zgodzil sie na wymiane fotelike Prima traveller na Maxi Cosi Pebble- 5 punktow za bezpieczentswo(bede mogla spac spokojnie)
W sobote odebralam spacerowke , kolor jest sliczny zielonkawy

No to w koncu ja wstawie zdjecia naszej karocy:-)

to spacerowka - na lezaco

Zobacz załącznik 257130Zobacz załącznik 257132

to gondola, spiwor zimowy i torba:

Zobacz załącznik 257134

a to z fotelikiem Römer i baza do auta:

Zobacz załącznik 257137

Moja kolezanka ma ten wozeczek i jest bardzo zadowolona

My w koncu po obejrzeniu chyba 90% wózków na rynku polskim wybraliśmy mutsy urbanrider kolor active coffee - czyli ten beżo-brązik. Widzieliśmy go na żywo i jest jaśniejszy niż na fotce, ale jest bardzo ładny - i do tego uniewarsalny - jakby za jakiś czas pojawił się drugi potomek (męski :) ) to tez by pasował

MUTSY - URBANRIDER g
[URL]http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4028

obawiam się tylko jednego, że dopóki go nie zamówimy to możemy jeszcze 10x zmienić decyzję, a ja bym już chciała mieć z tym tematem spokój...

jak myślicie dobry wybór???

Bardzo dobry ;-)

OLU Świetny wybór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widziałam go u mnie na osiedlu - jedna babeczka ma tu taki i wygląda bosko!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie spotykam ją codziennie:p
I w ogóle baaardzo polecano ten wózek. Więc gdybym taki budżet miała to bym go kupiła:):):):)
nie ma co się zastanawiać i rozmyślać..bo tylko ciężej podjąć decyzję...więc OLU - ODWAGI:):):):):)

Sama się dziwię moim brakiem zdecydowanie w tej kwestii, nigdy taka nie byłam... może to ta ciąża tak na mnie wpłynęła;) oby, bo zazwyczaj podejmuję szybkie i w miarę trafne decyzje hihi

Nasza fura 4 Rider(kolorek wyszedl nijako na zdjeciu:sorry:)
Na razie tylko spacerowka bo gondolke razem z foteliiem mam odebrac za 10 dni;-)

PS.Poniosla mnie ilosc zdjec :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC_0559.jpg
    DSC_0559.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0549.jpg
    DSC_0549.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0552.jpg
    DSC_0552.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0554.jpg
    DSC_0554.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0558.jpg
    DSC_0558.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0562.jpg
    DSC_0562.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 57
Martitko widzę, że mamy podobny gust:) nam też po głowie chodzi mutsy, tylko , że mój mąż woli podwozie urbanrider, a ja się właśnie zastanawiałam nad 4 rider - bo chyba będzie mi się nim lepiej jeździć - bo ma skrętne przednie koła, a urbanrider całą tylną oś - reszta taka sama:)

reklama
Ehtele-mam pytanie odnośnie wózka-Bexy:tak: Czy spacerówka prezentuje się równie dobrze na żywo, jak w necie? Bo np spacerówka w Jedo Fyn nie podoba mi się zupełnie ze względu na swój wygląd... A jak to jest w Bexie? Podobna do Jedo czy zupełnie inna? Kupowałaś wózeczek przez internet czy w sklepie? Bo ja w sklepie takiej możliwości za bardzo nie mam-we Wrocławiu tego modelu nie sprzedają... Jest różnica w cenie? Różne opinie czytałam na ten temat w sieci, dlatego pytam... A zawieszenie-miękkie jak w Jedo?:confused:

Do góry