reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Riba z tego co widze Teutonia super bryka!!!!

lea28 - Ty przeciez tez mieszkach w deutschlandii, to pewnie wiesz, ze tutaj wiekszosc stawia na ten wozek. napewno widzialas testy z czerwca zeszlego roku. o ich wynikach nawet w tel tu gadali - tylko 4 na 14 pozytywna ocena, reszta - niedostateczny. tylko ta cena nie do konca... ale jak mamuski pomogly :-):-):-)

reklama
lea28 - Ty przeciez tez mieszkach w deutschlandii, to pewnie wiesz, ze tutaj wiekszosc stawia na ten wozek. napewno widzialas testy z czerwca zeszlego roku. o ich wynikach nawet w tel tu gadali - tylko 4 na 14 pozytywna ocena, reszta - niedostateczny. tylko ta cena nie do konca... ale jak mamuski pomogly :-):-):-)

niom zgadza sie kochana tutaj teutonia goruje, jednak wlasnie nas cena od razu odstraszyla mimo ze babcie wozek tez funduja :)

Ojejku Black nawet nie wiesz jak mi pomogłaś :-) myślałam że tylko ja chcę czarny, w takim razie jade w tym tym albo w przyszłym tygodniu i zamawiam, tylko własnie w wersji classic, czekam na zdjątka na żywo, a właśnie widziałaś je w sklepie, bo u mnie nigdzie nie ma tych kolorków, takze kupujemy w ciemno :-) bardzo pomogłaś mi w wyborze :happy2:

Przepraszam, że się wtrącę. Zajrzałam do was, chociaż jestem czerwcówką (tzn mam nadzieję nią być, bo mój dzidziak się nie śpieszy ;) )
Ja nadal nie mam wózka - zastanawiam się ciągle: podobają mi się jumpery x, ale też biorę pod uwagę Jedo z racji dużej wygodnej gondolki. Gdyby jeszcze spaceróka wyglądała fajnie, to bym się nie zastanawiała.
Ale do rzeczy : właśnie wczoraj dokładnie obejrzałam sobie Jedo u koleżanki podczas spacerku. Jeśli wybieracie gondolkę to zwróćcie uwagę na otworki w budce w obu wersjach - bo tam nie chodzi tylko o kolorki. O ile w budce przy gondolce to nie ma większego znaczenia, o tyle przy przepięciu do spacerówki już widać dużą różnicę. W wersji Classic jest problem z obserwacją co robi maluch gdy jest do nas tyłem, a w wersji freeline ładnie malucha widać i nie trzeba zaglądać do niego z boku

Bombusiu - to nie sa pompowane kola, gdyz teraz powoli niektore firmy odchodza juz od nich. ogolnie pompowane kola sa w porzadku, ale czesto (choc oczywiscie nie zawsze) pekaja i jest problem z oponami. wiec zaczeto robic kola z gumy, ale z powietrzem w srodku. wiec tez sa "gietke".

No tak zaraz zauważyłam, świetny pojazd:) za duuużo tych wózków na rynku ohhhh

Przepraszam, że się wtrącę. Zajrzałam do was, chociaż jestem czerwcówką (tzn mam nadzieję nią być, bo mój dzidziak się nie śpieszy ;) )
Ja nadal nie mam wózka - zastanawiam się ciągle: podobają mi się jumpery x, ale też biorę pod uwagę Jedo z racji dużej wygodnej gondolki. Gdyby jeszcze spaceróka wyglądała fajnie, to bym się nie zastanawiała.
Ale do rzeczy : właśnie wczoraj dokładnie obejrzałam sobie Jedo u koleżanki podczas spacerku. Jeśli wybieracie gondolkę to zwróćcie uwagę na otworki w budce w obu wersjach - bo tam nie chodzi tylko o kolorki. O ile w budce przy gondolce to nie ma większego znaczenia, o tyle przy przepięciu do spacerówki już widać dużą różnicę. W wersji Classic jest problem z obserwacją co robi maluch gdy jest do nas tyłem, a w wersji freeline ładnie malucha widać i nie trzeba zaglądać do niego z boku

To prawda :tak: Ja zamówiłam opcję freeline, ale nie tylko z tego względu.. Bardziej wizualnie mi się podoba :-)

riba 1 fura Oliviera - pierwsza klasa !:tak::-)
wuzelek - również śliczny wózek :tak::-)
widzę, że coraz więcej sierpniówek zaopatruje się w powozy :happy:
bo widziałam czerwcóweczkę-jeszcze bez pojazdu :szok:

Ostatnia edycja:
My w koncu po obejrzeniu chyba 90% wózków na rynku polskim wybraliśmy mutsy urbanrider kolor active coffee - czyli ten beżo-brązik. Widzieliśmy go na żywo i jest jaśniejszy niż na fotce, ale jest bardzo ładny - i do tego uniewarsalny - jakby za jakiś czas pojawił się drugi potomek (męski :) ) to tez by pasował

MUTSY - URBANRIDER g
[URL]http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4028

obawiam się tylko jednego, że dopóki go nie zamówimy to możemy jeszcze 10x zmienić decyzję, a ja bym już chciała mieć z tym tematem spokój...

jak myślicie dobry wybór???

Ola bardzo dobry wybor, Mutsy maja pozytywne opinie, to był moj pierwszy faworyt, ale ze wzgledu na cene odpadl :-) mam ten sam problem co ty z wyborem, dlatego jade w przyszłym tygodniu zamowic pojazd, bo znowu zmieniłam kolor, juz chyba po raz 100, mąz to wogole ze mna juz nie rozmawia na ten temat, bo jak powie ze ładny to jutro i tak cos nowego wymysle :-)

reklama
Izunia dla mnie mutsy tez jest drogi, nie powiem, dlatego szukałam tańszego wózka, specjalnie jeździlismy z mężem do wielu sklepów, i tak na naszej liście był jedno fyn, bolder, espiro gtx, xlander... byliśmy u producenta taco, baby active, espiro (wszystko w okolicy częstochowy)ale każdy z nich w porównaniu do mutsy niestety odpadł, naszym zdaniem są po prostu gorzej wykonane... nie ma takiego przywiązania do szczegółów
zastanawialiśmy się ewentualnie nad x-ladnerem (cena też nie bardzo rewelacyjna bo podchodzi pod 2000zł - nie wiem dokładnie) - ma więcej funkcji niż mutsy - pan w sklepie go baaaardzo zachwalał (np.ma wiecej miejsca na zakupy) - ale moim zdaniem materiał jakiś taki dziwny.... kojarzy mi się z takimi materiałami z jakiś robią namioty, a poza tym żaden kolor mi się nie podoba... (ale ogólnie wózek jest bardzooo ok)
nie wiem może ja już przesadzam.... obudźcie mnie - jeśli tak jest!!

Ostatnia edycja:
Do góry