reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

kassia181 suuper wózeczek, ja też bym ten kolorek wybrała :-)
Mam takie spostrzezenie dla pan ktore zakupiły badz chcą kupić czarny wózio, zaczepiłam dzisiaj panią z właśnie czarnym Maxi Cosi i zapytałam sie jej czy pojazd sie nagrzewa a ona że wogole pierwsze słyszy, była zdziwiona skad przyszlo mi to do glowy, a dodam, ze dzisiaj u nas jest ciepło a jej coreczka była jeszcze w takim smiesznym materacyku opatulona, także takie dziwne informacje na ten temat mijają sie z prawdą :-)

reklama
Kobietki, wózki świetne wybrałyście ale ja jeszcze nie jestem na żaden konkretny zdecydowana. No a na jutro mamy zaplanowane kupno :-D Zobaczymym co nam z tego wyjdzie, ale mam nadzieję że kupimy :-D

Kassia-fajny wózeczek:tak:
Ehtele-dzięki za odpowiedź:tak: Co do wersji-chcę czterokołową:happy: I rzeczywiście ta spacerówka wydawała mi się taka bardziej nowoczesna niż w Jedo;-) Jakbyś mogła zrobić zdjęcie spacerówki odwróconej przodem do prowadzącego byłabym wdzięczna:tak::-)

a ja dzisiaj przyniosłam do domku gondolę od naszego wózka. musze wyciagnac srodek i wszystko wyprac. a kolorek to taki ciemny fiolet/granat i żółty środek. po kuzyneczce ale dla chłopca tez jest ok.

P1020066.jpg
a tak wyglada całość
mura4gs_01.jpg

Anecia1111 no to życzę powodzenia w jutrzejszym dokonywaniu wyboru:tak:

kasia2506 wystarczą takie zdjęcia? Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to wykończenie tylnej - dolnej części budki wersji spacerowej - taka gumeczka ściągająca - ale tak jest w większości...Pytaj...

Ola_ no nareszcie - bosko:-)

andzia1987 super, że nie musiałaś wydawać kaski, wózek fajny tylko dla mnie kolor w środku trochę za ostry:tak:

A ja Wam przedstawiam BEXE B4 - furkę Olka - :tak::-D:-D
DSC_4053.jpgDSC_4061.jpgDSC_4070.jpgDSC_4072.jpgDSC_4069.jpg

reklama
Do góry