Ehtele Wózek śliczny, tak jak i ściana, a te butelki z winkiem troszkę jeszcze poleżą
Uwielbiam winko ale w ciązy nie odważyłam się napić, ale tęsknie za winkiem do obiadu,a tutaj jeszcze min 6 miesięcy trzeba będzie poczekać.
no niestety muszą poczekać, ale mój mąż systematycznie opróżnia półeczki hehehe
ehtele no to teraz mnie dobiłaś ;-) też kiedyś oglądałam Bexe ale jakoś nie bralam go pod uwagę a teraz widze że jest świetny, piekny kolor i wogole caly wizualnie mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie byłby ciut niski jak dla mojego mężusia :-) powiem ci jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoje mieszkanko, wszystko tak ładnie dobrane ze smaczkiem, no i ta ściana, hhhhmmmm miodzio :-) a o podłodze juz nie wspomnę
oj dziękuję kochana:-):-)
A co do wysokości wózeczka - rączka w gondoli również jest regulowana - można je podnieść co jest idealne dla wysokich osób

...
Andzia-fajny wózek
Ehtele-podoba mi się:-) W środku w gondoli widzę wyścielony jest jakimś białym materiałem-też fajnie
Podnóżek składa się i rozkłada bez problemu? Budka od spacerówki i gondoli składa się cicho? (pytam bo miałam poprzednio CasualPlaya i tam strasznie trzeszczała...) Czy w budce od spacerówki jest jakieś okienko do podglądania malucha? Jak prezentuje się oparcie spacerówki po maksymalnym ustawieniu siedziska do pozycji siedzącej? (już tłumaczę o co mi chodzi-w CasualPlayu małej musiałam podstawiać pod plecki poduszkę, bo oparcie było tak skonstruowane, że była to pozycja półsiedząca
)
Ależ namnożyłam tych pytań
Podnóżek w spacerówce bez problemowo można składać. Po obu stronach podnóżka są guziki, które jednocześnie przyciskamy i można ją dowolnie ustawić. Tak też wygląda ustawianie czegokolwiek w wózku - po obu str guziki, które jednocześnie naciskamy...
Budka do spacerówki składa się bez jakiegokolwiek dźwięku...w ogóle chodzi tak delikatnie - bałam się nawet, że za bardzo ale można śruby po bokach podkręcić i wtedy będzie ciężej chodziło.
Jeśli chodzi o budkę w gondoli również można swobodnie skłądać do różnego konta nachylenia - teraz w zależności od tego czy będziesz naciskać oba guziczki to będzie bezszelestnie - jak naciśniesz jeden to jakiś tam odgłos się pojawi ale moim zdaniem nie jest głośny. W ogóle tę wyściółkę w gondoli można swobodnie wyciągnąć i wyprać...Oczywiście oparcie w gondoli również jest regulowane...
Budka spacerówki ma zameczek, po odpięciu którego zostaje tylko siateczka - dzięki czemu możemy dzieciątko obserwować...albo po prostu zrobić dziecku przewiew
Plecki spacerówki można złożyć do kąta 90 stopni, więc maksymalnie plecki mogą być wyprostowane
Pytaj, bo nie chcę żebyś podjęła decyzję, a potem coś okaże się nie takie:-):-) Póki wózeczek w mieszkaniu mogę wszystko sprawdzać:-):-)
Acha ja jeszcze dokupiłam parasolkę za 43 zł w tym samym kolorze:-)
ehtele wozek super, rzeczywiście bardzo podobny do jedo fyn ale spacerówka ładniejsza

ja chciałam jedo ale jak widze ten twój to aż mi sie geba śmieje.napisz ile czekałaś za tym wózkiem, a i czy kupowałaś na allegro jak tak to daj namiary na sprzedawcę.
Czekałam 4 dni - miało być do dwóch tyg. Zamawiałam w sklepie bo sprzedawca ma taką politykę, że sprzedaje na necie w tej samej cenie co w sklepie!!! Więc bez problemu