reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

necia1111 zdaj relacje czy coś wyjdzie jutro z zakupów :p

Ola_ super wózeczek :-)

andzia1987 fajny poza tym właśnie kolorek ma uniwersalny :-)

kasia no proszę wczoraj niezdecydowanie a dziś już padł wybór - super. Kolorek bomba :-)

ehtele no to super bryką będzie się Oluś woził z mamą po mieście :-D

reklama
Ehtele Wózek śliczny, tak jak i ściana, a te butelki z winkiem troszkę jeszcze poleżą :-D
Uwielbiam winko ale w ciązy nie odważyłam się napić, ale tęsknie za winkiem do obiadu,a tutaj jeszcze min 6 miesięcy trzeba będzie poczekać.

Andzia fajowy wózeczek, kolorek tez mało spotykany, Maxi juz chyba ich nie robi, a bardzo podoba mi sie ten fiolecik
ehtele no to teraz mnie dobiłaś ;-) też kiedyś oglądałam Bexe ale jakoś nie bralam go pod uwagę a teraz widze że jest świetny, piekny kolor i wogole caly wizualnie mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie byłby ciut niski jak dla mojego mężusia :-) powiem ci jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoje mieszkanko, wszystko tak ładnie dobrane ze smaczkiem, no i ta ściana, hhhhmmmm miodzio :-) a o podłodze juz nie wspomnę

izunia, wózeczek był kupiony 2 lata temu wiec pewnie juz nie ma tego kolorku. a środek nie jest aż taki ostry. najważniejsze, że praktycznie nie zniszczony...a prowadzi się po prostu bajecznie. no i ogromniasta ulga, że nie musieliśmy kupować wózka i fotelika. chociaz z drugiej strony chciałabym miec nóweczkę, wybrać kolor itd, ale dzieki temu mozemy wydac piniazki na cos innego.

ehh...a u mnie też w kuchni czeka taka półeczka z winami. jeszcze ślubnymi, bo zamiast kwiatków poprosilismy gosci zeby przyniesli butelke wina...

Andzia-fajny wózek:tak:
Ehtele-podoba mi się:-) W środku w gondoli widzę wyścielony jest jakimś białym materiałem-też fajnie:tak: Podnóżek składa się i rozkłada bez problemu? Budka od spacerówki i gondoli składa się cicho? (pytam bo miałam poprzednio CasualPlaya i tam strasznie trzeszczała...) Czy w budce od spacerówki jest jakieś okienko do podglądania malucha? Jak prezentuje się oparcie spacerówki po maksymalnym ustawieniu siedziska do pozycji siedzącej? (już tłumaczę o co mi chodzi-w CasualPlayu małej musiałam podstawiać pod plecki poduszkę, bo oparcie było tak skonstruowane, że była to pozycja półsiedząca:sorry:)
Ależ namnożyłam tych pytań:zawstydzona/y:

ehtele wozek super, rzeczywiście bardzo podobny do jedo fyn ale spacerówka ładniejsza:) ja chciałam jedo ale jak widze ten twój to aż mi sie geba śmieje.napisz ile czekałaś za tym wózkiem, a i czy kupowałaś na allegro jak tak to daj namiary na sprzedawcę.

Coraz wiecej mam na czterech kolach:)))Wozki sliczne, ta Bexa mnie dobila, wiem ze nie mam szans na taki wozek, ale co tam Wasze szczescie moim szczesciem bo na pewno wszystkie jestescie zadowolone;-).

dziewczyny chwilkę mnie nie było a tyle wózków przybyło :tak:
GRATULUJE wyborów :-)
naprawdę wszystkie są bardzo ładne :tak:;-)
oby w eksploatacji też tak było kolorowo z tymi naszymi "furami" :happy:
pozdrawiam

Ehtele Wózek śliczny, tak jak i ściana, a te butelki z winkiem troszkę jeszcze poleżą :-D
Uwielbiam winko ale w ciązy nie odważyłam się napić, ale tęsknie za winkiem do obiadu,a tutaj jeszcze min 6 miesięcy trzeba będzie poczekać.

no niestety muszą poczekać, ale mój mąż systematycznie opróżnia półeczki hehehe:tak:

ehtele no to teraz mnie dobiłaś ;-) też kiedyś oglądałam Bexe ale jakoś nie bralam go pod uwagę a teraz widze że jest świetny, piekny kolor i wogole caly wizualnie mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie byłby ciut niski jak dla mojego mężusia :-) powiem ci jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoje mieszkanko, wszystko tak ładnie dobrane ze smaczkiem, no i ta ściana, hhhhmmmm miodzio :-) a o podłodze juz nie wspomnę

oj dziękuję kochana:-):-)
A co do wysokości wózeczka - rączka w gondoli również jest regulowana - można je podnieść co jest idealne dla wysokich osób:tak:...

Andzia-fajny wózek:tak:
Ehtele-podoba mi się:-) W środku w gondoli widzę wyścielony jest jakimś białym materiałem-też fajnie:tak: Podnóżek składa się i rozkłada bez problemu? Budka od spacerówki i gondoli składa się cicho? (pytam bo miałam poprzednio CasualPlaya i tam strasznie trzeszczała...) Czy w budce od spacerówki jest jakieś okienko do podglądania malucha? Jak prezentuje się oparcie spacerówki po maksymalnym ustawieniu siedziska do pozycji siedzącej? (już tłumaczę o co mi chodzi-w CasualPlayu małej musiałam podstawiać pod plecki poduszkę, bo oparcie było tak skonstruowane, że była to pozycja półsiedząca:sorry:)
Ależ namnożyłam tych pytań:zawstydzona/y:

Podnóżek w spacerówce bez problemowo można składać. Po obu stronach podnóżka są guziki, które jednocześnie przyciskamy i można ją dowolnie ustawić. Tak też wygląda ustawianie czegokolwiek w wózku - po obu str guziki, które jednocześnie naciskamy...

Budka do spacerówki składa się bez jakiegokolwiek dźwięku...w ogóle chodzi tak delikatnie - bałam się nawet, że za bardzo ale można śruby po bokach podkręcić i wtedy będzie ciężej chodziło.

Jeśli chodzi o budkę w gondoli również można swobodnie skłądać do różnego konta nachylenia - teraz w zależności od tego czy będziesz naciskać oba guziczki to będzie bezszelestnie - jak naciśniesz jeden to jakiś tam odgłos się pojawi ale moim zdaniem nie jest głośny. W ogóle tę wyściółkę w gondoli można swobodnie wyciągnąć i wyprać...Oczywiście oparcie w gondoli również jest regulowane...

Budka spacerówki ma zameczek, po odpięciu którego zostaje tylko siateczka - dzięki czemu możemy dzieciątko obserwować...albo po prostu zrobić dziecku przewiew:tak:

Plecki spacerówki można złożyć do kąta 90 stopni, więc maksymalnie plecki mogą być wyprostowane:tak:

Pytaj, bo nie chcę żebyś podjęła decyzję, a potem coś okaże się nie takie:-):-) Póki wózeczek w mieszkaniu mogę wszystko sprawdzać:-):-)

Acha ja jeszcze dokupiłam parasolkę za 43 zł w tym samym kolorze:-)

ehtele wozek super, rzeczywiście bardzo podobny do jedo fyn ale spacerówka ładniejsza:) ja chciałam jedo ale jak widze ten twój to aż mi sie geba śmieje.napisz ile czekałaś za tym wózkiem, a i czy kupowałaś na allegro jak tak to daj namiary na sprzedawcę.

Czekałam 4 dni - miało być do dwóch tyg. Zamawiałam w sklepie bo sprzedawca ma taką politykę, że sprzedaje na necie w tej samej cenie co w sklepie!!! Więc bez problemu

reklama
Do góry