reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
witajcie mamusie, jestem mamą 4 letnieg Szymonka, synek chodzi d 2 latek do przedszkola, jest żywym pmysłowym chłopcem, a co najważniejsze starszym bratem i to że ma siostre bardzo go zmieniło na lepsze chociaż ma swoje gorsze momenty
słowiczek
mama pisklaczków
Mamusie a co tu tak cichutko??????
Witam wszystkich.Moja corka Lidka urodzila sie 16 lutego 2003 roku.Jes najkochanszym i najbardziej pomocnym dzieckiem jakie znam-a znam wiele dzieci ze wzgledu na moja praceMam tez syna 2-letniego i jest przeciwienstwem Lidki-łobuz do potęgi( ale tez kochany:-))mam nadzieje że jeszcze cos z wami popisze, tylko musze przeczytac wszystkie watki.Pozdrawiam
Bardzo prosze napiszcie jak dodac suwaczek na ta strone-mam juz suwaczek gotowy, ale nie umie go wyslac.
Bardzo prosze napiszcie jak dodac suwaczek na ta strone-mam juz suwaczek gotowy, ale nie umie go wyslac.
Załączniki
Jejku, nie było mnie tu chyba ze sto lat, ale cóż- zaczełam pracować i nie mam czasu albo siły siadać przy kompie. Ale teraz postaram się troszkę nadrobić zaległości. No to zaczynam: Baruś jak zaczął chorować na jesieni, tak dopiero skończył, chodziłam z nim w sumie do sześciu lekarzy, każdy mówił co innego, w końcu zaczęłam sama go leczyć i mam wrażenie, że powinnam się przekwalifikować na pediatrę. Mały miał kaszel i katar, nie chodził do przedszkola, ale już jest wszystko w porządku.:-) Wyleczyłam go swoimi sposobami- lekarka jak usłyszała co z nim robiłam to mało mnie nie pobiła, a ja stwierdziłam że jak ona nie potrafi dziecka leczyć to go wypiszę z przychodni sama będę leczyć, obraziła się na mnie chyba, ale mam to gdzieś.
Tyle u mnie, a co u Was, nic nie pisałyście przez tak długo, a myślałam że to tylko ja się obijam!!
Tyle u mnie, a co u Was, nic nie pisałyście przez tak długo, a myślałam że to tylko ja się obijam!!
sikoreczka79
Fanka BB :)
A u nas jest blle:-( Adrianek mi na całego choruje. Miał zapalenie oskrzeli, miesiąc w domu spędził. Wyzdrowiał i po trzech tygodniach znów chory (dwa w przedszkolu spędził). Znów oskrzela:-( Już mi się płakac chce. Lekarka zaczyna podejrzewac astmę albo alergię. Najgorsze jest to że jak on choruje to Madzia z nim a często i ja też
jasmina111
Fan(ka)
czesc
jestem mama Jasminki urodzonej 11 lipca 2003 roku. Fajnie ze stworzylyscie taki dzial, milo mi bedzie z Wami popisac o naszych Pociechach.
pozdrawiam
jestem mama Jasminki urodzonej 11 lipca 2003 roku. Fajnie ze stworzylyscie taki dzial, milo mi bedzie z Wami popisac o naszych Pociechach.
pozdrawiam
reklama
WITAJCIE !!! Nazywam sie Agata i jestem mamuśką kochanego ale troszke psotnego Szymonka.Mamy podobne problemy do was.Pediatra który nie umie leczyć i tylko szkodzi,przedszkolanki które przeziębiaja dzieci itp.....W sumie to drobiazgi ogólnie szczesliwie mieszkamy sobie w Lublinie Mój mały mężczyzna uwielbia sie bawic samochodami ,zabawkami pieskami wszelkiego rodzaju,drewnianumi klockami,play doh niestety uwielbia tez siedzienie przed komputerem :\ Może któraś z was zna jakis dobry sposób na delikatne zniechęcenie do komputera dziecka ?