reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czterolatki

Kacperek też chory, ale ma się już lepiej. Postawiłam mu bańki, które dużo pomogły. Ola też była chora i o mało nie wylądowała w szpitalu z zapaleniem krtani, o mało mi się nie udusiła ...

reklama
witajcie mamusie, jestem mamą 4 letnieg Szymonka, synek chodzi d 2 latek do przedszkola, jest żywym pmysłowym chłopcem, a co najważniejsze starszym bratem i to że ma siostre bardzo go zmieniło na lepsze chociaż ma swoje gorsze momenty

Witam wszystkich.Moja corka Lidka urodzila sie 16 lutego 2003 roku.Jes najkochanszym i najbardziej pomocnym dzieckiem jakie znam-a znam wiele dzieci ze wzgledu na moja prace:):)Mam tez syna 2-letniego i jest przeciwienstwem Lidki-łobuz do potęgi:wściekła/y:( ale tez kochany:-))mam nadzieje że jeszcze cos z wami popisze, tylko musze przeczytac wszystkie watki.Pozdrawiam
Bardzo prosze napiszcie jak dodac suwaczek na ta strone-mam juz suwaczek gotowy, ale nie umie go wyslac.

Załączniki

• basen spacer 013.jpg
    basen spacer 013.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 109
Jejku, nie było mnie tu chyba ze sto lat, ale cóż- zaczełam pracować i nie mam czasu albo siły siadać przy kompie. Ale teraz postaram się troszkę nadrobić zaległości. No to zaczynam: Baruś jak zaczął chorować na jesieni, tak dopiero skończył, chodziłam z nim w sumie do sześciu lekarzy, każdy mówił co innego, w końcu zaczęłam sama go leczyć i mam wrażenie, że powinnam się przekwalifikować na pediatrę. Mały miał kaszel i katar, nie chodził do przedszkola, ale już jest wszystko w porządku.:-) Wyleczyłam go swoimi sposobami- lekarka jak usłyszała co z nim robiłam to mało mnie nie pobiła, a ja stwierdziłam że jak ona nie potrafi dziecka leczyć to go wypiszę z przychodni sama będę leczyć, obraziła się na mnie chyba, ale mam to gdzieś:-D.
Tyle u mnie, a co u Was, nic nie pisałyście przez tak długo, a myślałam że to tylko ja się obijam:-D!!

A u nas jest blle:-( Adrianek mi na całego choruje. Miał zapalenie oskrzeli, miesiąc w domu spędził. Wyzdrowiał i po trzech tygodniach znów chory (dwa w przedszkolu spędził). Znów oskrzela:-( Już mi się płakac chce. Lekarka zaczyna podejrzewac astmę albo alergię. Najgorsze jest to że jak on choruje to Madzia z nim a często i ja też:zawstydzona/y:

czesc
jestem mama Jasminki urodzonej 11 lipca 2003 roku. Fajnie ze stworzylyscie taki dzial, milo mi bedzie z Wami popisac o naszych Pociechach.
pozdrawiam

reklama
WITAJCIE !!! Nazywam sie Agata i jestem mamuśką kochanego ale troszke psotnego Szymonka.Mamy podobne problemy do was.Pediatra który nie umie leczyć i tylko szkodzi,przedszkolanki które przeziębiaja dzieci itp.....W sumie to drobiazgi ogólnie szczesliwie mieszkamy sobie w Lublinie :) Mój mały mężczyzna uwielbia sie bawic samochodami ,zabawkami pieskami wszelkiego rodzaju,drewnianumi klockami,play doh niestety uwielbia tez siedzienie przed komputerem :\ Może któraś z was zna jakis dobry sposób na delikatne zniechęcenie do komputera dziecka ?

Do góry