reklama
dominique.p
Fanka BB :)
silunia pisze:Naszej malej czkawka przychodzi raz na jakis czas , chyba nie codziennie , bo tak jak ty Karoo dla mnie to nieprzyjemne , juz wole jak wtyka mi swoje nozki pod zebra ;D
A ja jednak wolę czkawkę niz nózki w zebrach U nas częstotliwość standarowa - 2-3 razy na dobę
dominique.p pisze:A ja jednak wolę czkawkę niz nózki w zebrach U nas częstotliwość standarowa - 2-3 razy na dobęsilunia pisze:Naszej malej czkawka przychodzi raz na jakis czas , chyba nie codziennie , bo tak jak ty Karoo dla mnie to nieprzyjemne , juz wole jak wtyka mi swoje nozki pod zebra ;D
oj, ja też zdecydowanie wolę czkawkę niż wpychanie nóg pod żebra zwłaszcza, że czkawka nie boli, ot tylko brzuch się rytmicznie unosi do góry
za to małe girki wpychające się wszędzie to jest ból - czasami myślę, że Piotruś zamiast standardowych 2 dolnych kończyn ma ich znacznie więcej
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Oj, a ja w dalszym ciagu wole wpychanie nozek i raczek we wszystkie mozliwe miejsca niz czkawke. Sam brzuch rytmicznie podskakujacy mi nie przeszkadza- nie lubie tego uczucia w "srodku"... A nozka wlozona pod zeberko zaraz sie cofnie i po chwili jest spokoj, a to cholerstwo i przez godzine potrafi nie puszczac... No ale coz, nasze malenstwa jakos musza cwiczyc swoje uklady pokarmowe i oddechowe
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Moja ma czkawki juz nawet o mnije wiecej stalych porach Rano, poznym popoludniem i w nocy albo nad ranem
A moja nie miała jeszcze albo ja nie czuje(co chyba nie mozliwe jest)
Ale nózia pod żebrem to cholera boli
ale czasami tak mam blisko żołądka jakby cos zcierpło w środku jakac część czegoś i czuje mrowienie ale na bardzo małej powierzchni, nie wiem czy zaskoczycie o co mi chodzi bo sama nie wiem jak to wyjaśnić. Ale ostatnio nawet gadałam z K. czy jakby małej zcierpła stópcia to czy bym to odczóła właśnie tak jak mrowienie małego odcinka mojego ciała ale nie do końca tylko mojego.
Chyba pisze pierdoły :-[ ale nie wiem jak to wyjaśnić a może mała dotyka stópciom np. żołądka(bo to tylko w tym terenie) i takie dziwne cierpnięcie i mrowienie odczówam???
Ale nózia pod żebrem to cholera boli
ale czasami tak mam blisko żołądka jakby cos zcierpło w środku jakac część czegoś i czuje mrowienie ale na bardzo małej powierzchni, nie wiem czy zaskoczycie o co mi chodzi bo sama nie wiem jak to wyjaśnić. Ale ostatnio nawet gadałam z K. czy jakby małej zcierpła stópcia to czy bym to odczóła właśnie tak jak mrowienie małego odcinka mojego ciała ale nie do końca tylko mojego.
Chyba pisze pierdoły :-[ ale nie wiem jak to wyjaśnić a może mała dotyka stópciom np. żołądka(bo to tylko w tym terenie) i takie dziwne cierpnięcie i mrowienie odczówam???
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to Mada, gratuluje pierwszej czkaweczki ;D
reklama