reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Pokręcenie z poplątaniem u Ciebie może jeszcze coś zaskoczy ciekawe co lek.powie
Juz sam lekarz zglupiał. Ale ten był z doskoku w poznaniu. Teraz ide do swojego. A za dwa dni nowa delegacja to bede szukała nastepnego szamana

To nie pitol tylko siadaj z nami
Ja tez pierwsza dzidzia z nowym lepszym modelem. Wczesniej 19 lat temu ( no prawie juz 20) darłam ryja na porodowce.
Ale ja mam wciąż i nadal 24 lata (to jest moja wersja i jej sie trzymam) Wiec moge rodzic hehehe
A od wczoraj mamy zamkniety kanał zeby nas z kijem w tylku nie podsluchiwały z prywatnym zwierzeń. Wiec jak wszystkie juz tam beda mialy dostep to piszemy juz tam ( demokratyczna wiekszosc sie za tym opowiedziala) oczywiscie tez zgodnie z deklaracja - jesteś zgloszona na tajne obrady dziewic
To gdzie w końcu pisać ?? :) Bo dosyć, że zapitalać tak jakbyście kuźwa na jakiś L4 wszystkie siedziały :p to jeszcze teraz na dwa kanały trza działać :D Człowiek na godzinę do roboty się oddali a nadrabiać musi ze dwie :D

@SalsaPL dziekuje bardzo [emoji846] Ja tam nadal czuje się jak bym miała 18 [emoji2] Ba nawet niejednokrotnie panie mnie pytały na świetlicy jak odbieram syna czy jestem mama czy siostra [emoji23][emoji23]
U mnie to samo [emoji14]
Na prywatnym watku pokazujemy swoje ryje zeby sie lepiej poczuc. Wiec zobaczysz jakie tu same laseczki, ryczace czterdziestki. Gimnazjalistki przy nas jak stare dupy wygladaja [emoji13][emoji12][emoji14]
Liczy sie kotku co masz w srodku [emoji23][emoji23][emoji23]

Laski dziś rano jak wstałam przed 7 poszłam siusiu i miałam delikatnie biały Ale jakby ciągnący śluz to płodny?jestem 7 dpo niby z flo, poczym mój mnie dorwał i było było małe co nieco poczym stwierdził że było jakoś inaczej dziwnie więcej śluzu jak bym miała...to mnie tez zaciekawiło.. Co myślicie??

To gdzie w końcu pisać ?? :) Bo dosyć, że zapitalać tak jakbyście kuźwa na jakiś L4 wszystkie siedziały [emoji14] to jeszcze teraz na dwa kanały trza działać :D Człowiek na godzinę do roboty się oddali a nadrabiać musi ze dwie :D
Poki wszystkie nie beda mialy dostepu to piszemy tutaj

reklama
Wyczytałam, że ten mój wynik Hiperprolaktynemia czynnościowa - ech..... moja Pani endokrynolog nie odbiera i nie odpisuje :( poczytałam na forach, że dziewczyny z tym podostawały jakieś leki i w kolejnych cyklach zaszły.... może tu siedzi problem u mnie :( no jakoś tak mi dzisiaj źle :(

Do góry