reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Te co nie mają wiadomosci musza poczekać. Do czasu przeniesienia wszystkich zostajemy tu. Bo to nie ładnie. A ja i tak dzis sie chowam po kołdrę i załamka. Koleny cykl niewiedzić czemu poszeeeedł bokiem i nicic z tego. 15 dni po.owu to musialo by juz cos byc. Nie ma bata. Wiec ide sie załamać
Załam się na chwilę A potem się poskładaj by znowu chwytac byka za rogi. Ja zawsze przy @ to tak jakbym jakaś żałobę musiała przejść po czym znowu miałam nadzieję.

reklama
Sny snami, a rzeczywistość to rzeczywistość. Mi postokroć śniły sie malutkie dzieci, że mialam dziecko, ze bylam w ciazy i jakoś sie nie sprawdzily te sny[emoji19]

Sny snami, a rzeczywistość to rzeczywistość. Mi postokroć śniły sie malutkie dzieci, że mialam dziecko, ze bylam w ciazy i jakoś sie nie sprawdzily te sny[emoji19]
Snia się nam nasze pragnienia pomieszane z tym co oglądaliśmy np w tv albo coś co zrobilo na nas wrażenie. Ja miałam okropne sny przed tym jak się udało jeden pamiętam do dziś.

Snia się nam nasze pragnienia pomieszane z tym co oglądaliśmy np w tv albo coś co zrobilo na nas wrażenie. Ja miałam okropne sny przed tym jak się udało jeden pamiętam do dziś.
Dokładnie tak. Nam nawet sni sie to, o czym intensywnie myslimy przed snem.
Więc w sny chyba nie ma co wierzyć[emoji6]
Ale z drugiej strony chociaz w śnie przez chwilę mogę być mamą, a to wspaniałe uczucie[emoji179]

Te co nie mają wiadomosci musza poczekać. Do czasu przeniesienia wszystkich zostajemy tu. Bo to nie ładnie. A ja i tak dzis sie chowam po kołdrę i załamka. Koleny cykl niewiedzić czemu poszeeeedł bokiem i nicic z tego. 15 dni po.owu to musialo by juz cos byc. Nie ma bata. Wiec ide sie załamać
Jeszcze nic nie jest przesądzone.... Trzeba być dobrej myśli . I nie załamywać się [emoji6] Nie na @ jest nadzieja[emoji106][emoji109]

A dziewczyny robilyscie jakieś badania czemu nie wychodzi albo jak wspomagacie się w staraniach oprócz seksu?
U Nas problem tylko po stronie męża. Więc mu wpycham stertę witamin i leków. Ja biorę tylko kwas foliowy i Euthyrox.
Wspomagaliśmy się żelem też, ale nawet i on nie jest Nam w stanie pomoc.

Witam. Czy mogę do was dołączyć? W prawdzie dopiero w tym miesiącu zaczynamy starania, ale mam mieszane uczucie. To będzie moja 4 ciąża, 1 z nowym partnerem i jakos mam obawy [emoji57]

Salsa ale jak ty liczysz od tej wymuszonej clo czy tej drugiej naturalnej owu ? A jak położysz od tej naturalnej to na kiedy @ Ci wypada ?

reklama
Hej kobietki, później ponadrabiam zaległości, ale muszę Wam napisać, że zdecydowałam się zrobić betę. Wyniki popołudniu - nie nastawiam się zbytnio bo objawy, które miałam raczej poznikały, ale @ nie widać a miał być w niedzielę.

Do góry