reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Witam. Czy mogę do was dołączyć? W prawdzie dopiero w tym miesiącu zaczynamy starania, ale mam mieszane uczucie. To będzie moja 4 ciąża, 1 z nowym partnerem i jakos mam obawy [emoji57]
Pierwszy numerek to juz starania [emoji14] wiec u ciebie to JUZ miesiac hahahaha
Jasne ze mozesz. Witaj w klubie.
Jak tylko nie masz oporów do swobodnych wypowiedzi bez sztucznego spinania posladów- to siadaj i czuj sie juz jak u siebie [emoji3]

reklama
Salsa ale jak ty liczysz od tej wymuszonej clo czy tej drugiej naturalnej owu ? A jak położysz od tej naturalnej to na kiedy @ Ci wypada ?
Drugiej owu nawet nie liczę bo i tak nic nie bylo.
Na usg 11.01 ( 17dc nie pękly jeszcze)
mialy po 20mm jajeczka.
Juro najpozniej powinnam dostac @
Obrobie sie z papierami i podskocze do ginka mojego

@SalsaPL Nie mam żadnych oporów [emoji2] Trochę was tu poczytałam i bardzo mi się podoba ze tu tak wesoło [emoji6]
To nie pitol tylko siadaj z nami
Ja tez pierwsza dzidzia z nowym lepszym modelem. Wczesniej 19 lat temu ( no prawie juz 20) darłam ryja na porodowce.
Ale ja mam wciąż i nadal 24 lata (to jest moja wersja i jej sie trzymam) Wiec moge rodzic hehehe
A od wczoraj mamy zamkniety kanał zeby nas z kijem w tylku nie podsluchiwały z prywatnym zwierzeń. Wiec jak wszystkie juz tam beda mialy dostep to piszemy juz tam ( demokratyczna wiekszosc sie za tym opowiedziala) oczywiscie tez zgodnie z deklaracja - jesteś zgloszona na tajne obrady dziewic

Drugiej owu nawet nie liczę bo i tak nic nie bylo.
Na usg 11.01 ( 17dc nie pękly jeszcze)
mialy po 20mm jajeczka.
Juro najpozniej powinnam dostac @
Obrobie sie z papierami i podskocze do ginka mojego
Pokręcenie z poplątaniem u Ciebie może jeszcze coś zaskoczy ciekawe co lek.powie

@Nanya u mnie rocznikowo 11,9 i 6.. Chociaż ten 11 latek fochy ma jak 15latek, ale mamy pare problemów na relacji ojciec biologiczny-syn wiec może dlatego..
Nie daj sie tylko. U mnie byla nastolatka kontra reszta swiata. Wychuchana wydmuchana odpicowana i wlazła tak na łeb terrorystka że nic nie moglam - ani dzieci ani slubu ani nic - a teraz juz jej nie ma. Zyje swoim zyciem a ja jakbym nigdy dzieci nie miała.

reklama
To mój pierwszy cykl starań. Zaczęliśmy starania od grudnia. Widocznie owulacja musiała mi się przesunąć, więc była w granicach 29 grudnia... Od 25 grudnia czułam ból owulacyjny i pojawił się śluz białka jaja kurzego... Licząc od 29 grudnia orientacyjnie jest dziś 17 dzień po owulacji... 39 dzień cyklu... Chyba ze owulacja się przesunela i była później... Tego chyba nie dolicze

Do góry