reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Witam. Czy mogę do was dołączyć? W prawdzie dopiero w tym miesiącu zaczynamy starania, ale mam mieszane uczucie. To będzie moja 4 ciąża, 1 z nowym partnerem i jakos mam obawy [emoji57]
Pierwszy numerek to juz starania [emoji14] wiec u ciebie to JUZ miesiac hahahaha
Jasne ze mozesz. Witaj w klubie.
Jak tylko nie masz oporów do swobodnych wypowiedzi bez sztucznego spinania posladów- to siadaj i czuj sie juz jak u siebie [emoji3]

reklama
Salsa ale jak ty liczysz od tej wymuszonej clo czy tej drugiej naturalnej owu ? A jak położysz od tej naturalnej to na kiedy @ Ci wypada ?
Drugiej owu nawet nie liczę bo i tak nic nie bylo.
Na usg 11.01 ( 17dc nie pękly jeszcze)
mialy po 20mm jajeczka.
Juro najpozniej powinnam dostac @
Obrobie sie z papierami i podskocze do ginka mojego

@SalsaPL Nie mam żadnych oporów [emoji2] Trochę was tu poczytałam i bardzo mi się podoba ze tu tak wesoło [emoji6]
To nie pitol tylko siadaj z nami
Ja tez pierwsza dzidzia z nowym lepszym modelem. Wczesniej 19 lat temu ( no prawie juz 20) darłam ryja na porodowce.
Ale ja mam wciąż i nadal 24 lata (to jest moja wersja i jej sie trzymam) Wiec moge rodzic hehehe
A od wczoraj mamy zamkniety kanał zeby nas z kijem w tylku nie podsluchiwały z prywatnym zwierzeń. Wiec jak wszystkie juz tam beda mialy dostep to piszemy juz tam ( demokratyczna wiekszosc sie za tym opowiedziala) oczywiscie tez zgodnie z deklaracja - jesteś zgloszona na tajne obrady dziewic

Drugiej owu nawet nie liczę bo i tak nic nie bylo.
Na usg 11.01 ( 17dc nie pękly jeszcze)
mialy po 20mm jajeczka.
Juro najpozniej powinnam dostac @
Obrobie sie z papierami i podskocze do ginka mojego
Pokręcenie z poplątaniem u Ciebie może jeszcze coś zaskoczy ciekawe co lek.powie

@Nanya u mnie rocznikowo 11,9 i 6.. Chociaż ten 11 latek fochy ma jak 15latek, ale mamy pare problemów na relacji ojciec biologiczny-syn wiec może dlatego..
Nie daj sie tylko. U mnie byla nastolatka kontra reszta swiata. Wychuchana wydmuchana odpicowana i wlazła tak na łeb terrorystka że nic nie moglam - ani dzieci ani slubu ani nic - a teraz juz jej nie ma. Zyje swoim zyciem a ja jakbym nigdy dzieci nie miała.

reklama
To mój pierwszy cykl starań. Zaczęliśmy starania od grudnia. Widocznie owulacja musiała mi się przesunąć, więc była w granicach 29 grudnia... Od 25 grudnia czułam ból owulacyjny i pojawił się śluz białka jaja kurzego... Licząc od 29 grudnia orientacyjnie jest dziś 17 dzień po owulacji... 39 dzień cyklu... Chyba ze owulacja się przesunela i była później... Tego chyba nie dolicze

Do góry