Miśka 91
Fanka BB :)
Daj znać [emoji6] Myśle że to [emoji4] Cichutko gratuluje [emoji4]Beta będzie dziś po 17 w Internecie... Myslicie że to jest to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać [emoji6] Myśle że to [emoji4] Cichutko gratuluje [emoji4]Beta będzie dziś po 17 w Internecie... Myslicie że to jest to?
I ja liczę ,ze udało sięDaj znać [emoji6] Myśle że to [emoji4] Cichutko gratuluje [emoji4]
Kto tu ostatnio mowil zeby się nie łamać??Te co nie mają wiadomosci musza poczekać. Do czasu przeniesienia wszystkich zostajemy tu. Bo to nie ładnie. A ja i tak dzis sie chowam po kołdrę i załamka. Koleny cykl niewiedzić czemu poszeeeedł bokiem i nicic z tego. 15 dni po.owu to musialo by juz cos byc. Nie ma bata. Wiec ide sie załamać
To jednak dostałaś @?A ja i tak dzis sie chowam po kołdrę i załamka. Koleny cykl niewiedzić czemu poszeeeedł bokiem i nicic z tego. 15 dni po.owu to musialo by juz cos byc. Nie ma bata. Wiec ide sie załamać
Nie. Ale test bialy. 15 dni po owulacji. Wiec juz nie ma szansTo jednak dostałaś @?
Na pewno są jakieś wyjątki.. potwierdzające regułę, ale jednak wyjątki. Ja bym poczekała do @ z zamartwianiem się. A nuż jakieś felerne te testy były. Teraz jest zima, może przemarzły?Nie. Ale test bialy. 15 dni po owulacji. Wiec juz nie ma szans
No ja tez miewam takie sny i to dziwne ze w każdym cyklu to raczej odwrotność..Ale kto wieDziewczyny miałam sen że prowadziłam chłopca za 2 rączki i kopał piłkę.
Co to znaczy sen odwrotność, marzenia czy niby co?A może odwrotność bo ostatnio mi się dziewczynka śniła że jej bajki czytam