reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Zuza nie łam się ją też przeczytałam twój wpis , moja siostra też jest w ciąży z drugim już, a ja jeszcze żadnego nie mam....., dlatego staram się myśleć pozytywnie, uszy do góry,będzie dobrze;)
Dzięki :) moja jest już z czwartym [emoji85] najgorsze za mną (taką mam nadzieję), ale czasami jak się słyszy komentarz "no a może ty byś też się postarała" to się człowiekowi gorąco robi [emoji2959]

reklama
Padłam :D chyba zostaje z Wami i nigdzie się nie ruszam hahaha
Większość nie przyznaje się do robienia loda :D
Nooo a wez spróbuj nie zrobic [emoji23][emoji23][emoji23] tym bardziej że "żar milosci" trzeba caly miesiąc podtrzymywac. Nie ma co od nich wymagac zeby robili "to" tylko miedzy okresem a owu a pozniej- radz sobie sam. Albo poczekaj do nastepnego "terminu"- zapisze Cię.
A poza tym lodziki sa fajne [emoji13][emoji12][emoji14] mozna wtedy z nim i z jajkami pogadać żeby sie w tym a w tym dniu spisały na medal.

Tyle ze moj maz to ten typ ze mu trzeba wszystko wprost powiedziec bo sam sie nie domyśli.
I on uwaza ze wszystko sie dobrze skonczy. A niestety nie skonczy sie dobrze. Szczesciu musimy pomóc. I czas najwyzszy zaczac oswajac sie z ta decyzja[emoji5]
Jedno jest pewne, będę zajebista matką[emoji12]
A.moze tak tylko mowi bo wie ze to wlasnie chcialabys uslyszec. Dacie rade [emoji8]

Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
Padłam :D chyba zostaje z Wami i nigdzie się nie ruszam hahaha
Większość nie przyznaje się do robienia loda :D

Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
Haahah [emoji23] zostaję tutaj z Wami [emoji23]

Dzięki :) moja jest już z czwartym [emoji85] najgorsze za mną (taką mam nadzieję), ale czasami jak się słyszy komentarz "no a może ty byś też się postarała" to się człowiekowi gorąco robi [emoji2959]
To uwa powiedz ze staracie sie codziennie po kilka razy w roznych pozycjach i miejscach. A najlepiej by bylo zebyscie juz sobie poszli bo ten stół bedzie za chwile do czegos innego służył [emoji13] i bedzie to koniec glupich pytań

Też to nie raz słyszę to najpierw jakaś szybka odpowiedź typy mamy czas-bo co tu szybko odpowiedzieć na głupie pytanie...a z drogiej strony niesamowita przykrość.. Dziś siedziałam przed praca przy kawie z dziewczyna która jest w ciąży i tak patrzyłam na ten jej brzuszek i myślałam sobie...perełko kiedy ja będę nosić pod sercem taki skarb jakim ty jesteś dla swojej mamy...i Po chwili przestałam się przyglądać bo głupio tak a nie znam tej dziewczyny tylko siedziałyśmy razem z towarzystwie...Ale nie raz boli tekst typu a ty co starego konia juz masz i na wygodę idziesz He kiedy drogie dalej lap byka za rogi i do roboty...masakra bym wtedy nie wiem co najlepiej...Ale cóż mię każdy zna sytuację.

Nooo a wez spróbuj nie zrobic [emoji23][emoji23][emoji23] tym bardziej że "żar milosci" trzeba caly miesiąc podtrzymywac. Nie ma co od nich wymagac zeby robili "to" tylko miedzy okresem a owu a pozniej- radz sobie sam. Albo poczekaj do nastepnego "terminu"- zapisze Cię.
A poza tym lodziki sa fajne [emoji13][emoji12][emoji14] mozna wtedy z nim i z jajkami pogadać żeby sie w tym a w tym dniu spisały na medal.
Hahaha lodzik musi być choćby przez to i obiad miałby być później to pierwsze ważniejsze. Ciekawa jestem czy nie zastąpić tego drugiego tym pierwszym bo przy garach nie chce mi się stać dzisiaj hmmm

reklama
Do góry