reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Hahaha lodzik musi być choćby przez to i obiad miałby być później to pierwsze ważniejsze. Ciekawa jestem czy nie zastąpić tego drugiego tym pierwszym bo przy garach nie chce mi się stać dzisiaj hmmm
Po dobrym seksie to sam coś zamówi [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
dokładnie.ja też dbam aby bez względu na pore roku dostarczać mojemu tej przyjemności gdzie to tylko on szczytuje

To uwa powiedz ze staracie sie codziennie po kilka razy w roznych pozycjach i miejscach. A najlepiej by bylo zebyscie juz sobie poszli bo ten stół bedzie za chwile do czegos innego służył [emoji13] i bedzie to koniec glupich pytań
Haha [emoji23] no zrobilas mi dzisiaj dzien! [emoji173][emoji23] tesciowej ostatnio powiedzialam (ma 40 z haczykiem a w wieku 39 lat urodzila blizniaczki) ze jej syn to czeka jeszcze na braciszka jezeli o dzieciach mowa [emoji16] takze smialo! [emoji1]

Haha [emoji23] no zrobilas mi dzisiaj dzien! [emoji173][emoji23] tesciowej ostatnio powiedzialam (ma 40 z haczykiem a w wieku 39 lat urodzila blizniaczki) ze jej syn to czeka jeszcze na braciszka jezeli o dzieciach mowa [emoji16] takze smialo! [emoji1]
Tylko nam na "pani" nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] ale dałaś nadzieje ze ok 40stki jest opcja podwójnej ciężarówki [emoji1][emoji1][emoji1]Yupiii pewnie tez jechała na clo lub tp

Fiu fiu to żeś babince pojechała[emoji23]
Mnie wku*wia mój teść. Bo sypie tekstami że my może nie wiemy jak to dziecko zrobić że takie problemy z tym są. Kutfa chwilami mam mu ochotę walnąć tesktem że może synkowi trefne geny przekazał i stad problemy... Ale nie jestem taką suczką. A szkoda. Przydałoby mi sie nauczyć trochę suczowatości, bo żem za dobra dla wszystkim. I zawsze wszyscy wykorzystywali moje dobre serce[emoji43]

Zlot szalonych dziewic bedzie na porodówce jakby co[emoji41]
Aby tylko każda doleciala to będzie super[emoji179]
Pamiętam przed rozwodem wizyte u gina. Pyta sie o ciążę itp. To mu mowie a owszem był jeden porod ale teraz to juz jak dziewica- tyle lat nic że pewnie już zarosło [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz z moim jakbym chciala raz za razem to sie smieje chce go zajezdzic i nadrobic tamte lata posuchy

reklama
Tylko nam na "pani" nie mów [emoji23][emoji23][emoji23] ale dałaś nadzieje ze ok 40stki jest opcja podwójnej ciężarówki [emoji1][emoji1][emoji1]Yupiii pewnie tez jechała na clo lub tp
Nie! To była wpadka [emoji1] oni już dwójkę odchowali bo wpadli z pierwszym jak mieli 18 lat. No i tak się rozluźnili, że im się bliźniaczki pojawiły [emoji4] ostatnio w kolejce poznałam babkę, która zaszła w drugą ciążę w wieku 44 lat. Czyli zawsze jest szansa. A i już szczęśliwie urodziła [emoji4]. Także nie ma co się łamać. Człowiek sobie odpuści i tu nagle z powrotem w pieluchach siedzi [emoji16].

Do góry