reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Zuza nie łam się ją też przeczytałam twój wpis , moja siostra też jest w ciąży z drugim już, a ja jeszcze żadnego nie mam....., dlatego staram się myśleć pozytywnie, uszy do góry,będzie dobrze;)
Dzięki :) moja jest już z czwartym [emoji85] najgorsze za mną (taką mam nadzieję), ale czasami jak się słyszy komentarz "no a może ty byś też się postarała" to się człowiekowi gorąco robi [emoji2959]

reklama
Padłam :D chyba zostaje z Wami i nigdzie się nie ruszam hahaha
Większość nie przyznaje się do robienia loda :D
Nooo a wez spróbuj nie zrobic [emoji23][emoji23][emoji23] tym bardziej że "żar milosci" trzeba caly miesiąc podtrzymywac. Nie ma co od nich wymagac zeby robili "to" tylko miedzy okresem a owu a pozniej- radz sobie sam. Albo poczekaj do nastepnego "terminu"- zapisze Cię.
A poza tym lodziki sa fajne [emoji13][emoji12][emoji14] mozna wtedy z nim i z jajkami pogadać żeby sie w tym a w tym dniu spisały na medal.

Tyle ze moj maz to ten typ ze mu trzeba wszystko wprost powiedziec bo sam sie nie domyśli.
I on uwaza ze wszystko sie dobrze skonczy. A niestety nie skonczy sie dobrze. Szczesciu musimy pomóc. I czas najwyzszy zaczac oswajac sie z ta decyzja[emoji5]
Jedno jest pewne, będę zajebista matką[emoji12]
A.moze tak tylko mowi bo wie ze to wlasnie chcialabys uslyszec. Dacie rade [emoji8]

Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
Padłam :D chyba zostaje z Wami i nigdzie się nie ruszam hahaha
Większość nie przyznaje się do robienia loda :D

Ja trzaskam mojemu mężowi dość często! A co[emoji41]
Niech ma chłop trochę radości z życia[emoji6][emoji3]
Najlepsze sa dziewuszki co dają rowno dupci, trzaskaja lody, ale ja wspomni sie o tym przy nich to udają cnotki i się czerwienią[emoji23]
Jakby bylo czego sie wstydzić. Kutfa robić sobie dobrze to rzecz ludzka, i co lepsze jest to przyjemność za darmo! O ile ma się z kim rzecz jasna[emoji41]
Haahah [emoji23] zostaję tutaj z Wami [emoji23]

Dzięki :) moja jest już z czwartym [emoji85] najgorsze za mną (taką mam nadzieję), ale czasami jak się słyszy komentarz "no a może ty byś też się postarała" to się człowiekowi gorąco robi [emoji2959]
To uwa powiedz ze staracie sie codziennie po kilka razy w roznych pozycjach i miejscach. A najlepiej by bylo zebyscie juz sobie poszli bo ten stół bedzie za chwile do czegos innego służył [emoji13] i bedzie to koniec glupich pytań

Też to nie raz słyszę to najpierw jakaś szybka odpowiedź typy mamy czas-bo co tu szybko odpowiedzieć na głupie pytanie...a z drogiej strony niesamowita przykrość.. Dziś siedziałam przed praca przy kawie z dziewczyna która jest w ciąży i tak patrzyłam na ten jej brzuszek i myślałam sobie...perełko kiedy ja będę nosić pod sercem taki skarb jakim ty jesteś dla swojej mamy...i Po chwili przestałam się przyglądać bo głupio tak a nie znam tej dziewczyny tylko siedziałyśmy razem z towarzystwie...Ale nie raz boli tekst typu a ty co starego konia juz masz i na wygodę idziesz He kiedy drogie dalej lap byka za rogi i do roboty...masakra bym wtedy nie wiem co najlepiej...Ale cóż mię każdy zna sytuację.

Nooo a wez spróbuj nie zrobic [emoji23][emoji23][emoji23] tym bardziej że "żar milosci" trzeba caly miesiąc podtrzymywac. Nie ma co od nich wymagac zeby robili "to" tylko miedzy okresem a owu a pozniej- radz sobie sam. Albo poczekaj do nastepnego "terminu"- zapisze Cię.
A poza tym lodziki sa fajne [emoji13][emoji12][emoji14] mozna wtedy z nim i z jajkami pogadać żeby sie w tym a w tym dniu spisały na medal.
Hahaha lodzik musi być choćby przez to i obiad miałby być później to pierwsze ważniejsze. Ciekawa jestem czy nie zastąpić tego drugiego tym pierwszym bo przy garach nie chce mi się stać dzisiaj hmmm

reklama
Do góry