reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Hej dziewczyny. Jestem pierwszy raz na tym forum, posiedziałam i poczytalam teraz wasze wypowiedzi świetne poczucie humoru, aż chce się tu być [emoji3526] tak krótko o sobie mam 28 lat od września szczęśliwa mężatka choruje na RZS i długo brałam leki przy których nie wolno mi było zajść w ciążę teraz na szczęście ten lek mam odatawiony i dostałam leczenie biologiczne gdzie zastrzyk biorę co dwa tygodnie CIMZIA jedyny przy którym można być w ciąży do tego codziennie kwas foliowy, 4mg sterydu i sulfa od października staramy się o dzidziusia ale za każdym razem nici [emoji3525] cykl niestety przez leki nieregularny raz 25 dni innym razem 33 szału można dostać. Teraz niby @ powinna być wczoraj jeszcze nie przyszła ale nadzieji sobie nie robię. Czytanie waszych postów trochę mi humor poprawiło. Miłego wieczoru wszystkim [emoji3526]
Witaj wśród wyczilałyowanych staraczek [emoji847] przygarniamy wszystkie kropki i dodajemy otuchy ile sie da. Razem latwiej przez wszystko przechodzić

Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
Super że masz już swoją fasoleczke. Wyślij nam troche pozytywnych fluidow. A my zrzucimy sie na jakiś nowy zapach do kibelka [emoji13][emoji12][emoji14]

Dzięki wielkie [emoji3526]
Kazda tu z obecnych ma swoje perypetie w staraniach. Ale najwazniejszy jest dany cykl. Nie to co bylo. Najgorsze i tak przed nami [emoji13] porod połóg noce nieprzespane a pozniej sęp maly az do osiemnastki jak nie dluzej hahaha

reklama
Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
Ooo to gratuluję fasolki :) i współczuję mdłości. Z córką do 16tc miałam na wszystko po 16tc tylko zapach mięsa i mleka powodowało ściskanie w żołądku. A z synem od początku mdłości mniej :) pocieszające, że te moje gwiazdy teraz siedzą obok i wcinaja popcorn :)

@Tinia witaj. Zdrówka co do rzs i zobaczysz i Ty będziesz mieć swoje małe szczęście :)

Do góry