reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Hej dziewczyny. Jestem pierwszy raz na tym forum, posiedziałam i poczytalam teraz wasze wypowiedzi świetne poczucie humoru, aż chce się tu być [emoji3526] tak krótko o sobie mam 28 lat od września szczęśliwa mężatka choruje na RZS i długo brałam leki przy których nie wolno mi było zajść w ciążę teraz na szczęście ten lek mam odatawiony i dostałam leczenie biologiczne gdzie zastrzyk biorę co dwa tygodnie CIMZIA jedyny przy którym można być w ciąży do tego codziennie kwas foliowy, 4mg sterydu i sulfa od października staramy się o dzidziusia ale za każdym razem nici [emoji3525] cykl niestety przez leki nieregularny raz 25 dni innym razem 33 szału można dostać. Teraz niby @ powinna być wczoraj jeszcze nie przyszła ale nadzieji sobie nie robię. Czytanie waszych postów trochę mi humor poprawiło. Miłego wieczoru wszystkim [emoji3526]
Witaj wśród wyczilałyowanych staraczek [emoji847] przygarniamy wszystkie kropki i dodajemy otuchy ile sie da. Razem latwiej przez wszystko przechodzić

Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
Super że masz już swoją fasoleczke. Wyślij nam troche pozytywnych fluidow. A my zrzucimy sie na jakiś nowy zapach do kibelka [emoji13][emoji12][emoji14]

Dzięki wielkie [emoji3526]
Kazda tu z obecnych ma swoje perypetie w staraniach. Ale najwazniejszy jest dany cykl. Nie to co bylo. Najgorsze i tak przed nami [emoji13] porod połóg noce nieprzespane a pozniej sęp maly az do osiemnastki jak nie dluzej hahaha

reklama
Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
Ooo to gratuluję fasolki :) i współczuję mdłości. Z córką do 16tc miałam na wszystko po 16tc tylko zapach mięsa i mleka powodowało ściskanie w żołądku. A z synem od początku mdłości mniej :) pocieszające, że te moje gwiazdy teraz siedzą obok i wcinaja popcorn :)

@Tinia witaj. Zdrówka co do rzs i zobaczysz i Ty będziesz mieć swoje małe szczęście :)

Do góry