reklama
blackbriar
Fanka BB :)
Gratulacje kochana i duuużo zdrówka [emoji4][emoji7][emoji8]
Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam
Tinia
Reumatoidalne zapalenie stawówWitaj Tinia, przepraszam może głupio zapytam a czym jest RZS ?
Witaj wśród wyczilałyowanych staraczek [emoji847] przygarniamy wszystkie kropki i dodajemy otuchy ile sie da. Razem latwiej przez wszystko przechodzićHej dziewczyny. Jestem pierwszy raz na tym forum, posiedziałam i poczytalam teraz wasze wypowiedzi świetne poczucie humoru, aż chce się tu być [emoji3526] tak krótko o sobie mam 28 lat od września szczęśliwa mężatka choruje na RZS i długo brałam leki przy których nie wolno mi było zajść w ciążę teraz na szczęście ten lek mam odatawiony i dostałam leczenie biologiczne gdzie zastrzyk biorę co dwa tygodnie CIMZIA jedyny przy którym można być w ciąży do tego codziennie kwas foliowy, 4mg sterydu i sulfa od października staramy się o dzidziusia ale za każdym razem nici [emoji3525] cykl niestety przez leki nieregularny raz 25 dni innym razem 33 szału można dostać. Teraz niby @ powinna być wczoraj jeszcze nie przyszła ale nadzieji sobie nie robię. Czytanie waszych postów trochę mi humor poprawiło. Miłego wieczoru wszystkim [emoji3526]
Super że masz już swoją fasoleczke. Wyślij nam troche pozytywnych fluidow. A my zrzucimy sie na jakiś nowy zapach do kibelka [emoji13][emoji12][emoji14]Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
Tinia
Dzięki wielkieWitaj wśród wyczilałyowanych staraczek [emoji847] przygarniamy wszystkie kropki i dodajemy otuchy ile sie da. Razem latwiej przez wszystko przechodzić
Kazda tu z obecnych ma swoje perypetie w staraniach. Ale najwazniejszy jest dany cykl. Nie to co bylo. Najgorsze i tak przed nami [emoji13] porod połóg noce nieprzespane a pozniej sęp maly az do osiemnastki jak nie dluzej hahahaDzięki wielkie [emoji3526]
Asik1234
Nie mam takiej możliwości no to Po ptakach...Nie mam co liczyć na ten cykl.Ja na owulke mam takie bóle jajnika że chodzić nie mogę, a szwagierka kłocia więc możliwe, że masz owulke. Idzi działaj
Asik1234
nie ma chłopa w pracy...i dupa..Porzuc nas na chwile. Nie obrazimy sie. Wrocisz opowiesz [emoji13][emoji12][emoji14] Leć na seksy szybkoooo
reklama
Sylwcia35
Ooo to gratuluję fasolki i współczuję mdłości. Z córką do 16tc miałam na wszystko po 16tc tylko zapach mięsa i mleka powodowało ściskanie w żołądku. A z synem od początku mdłości mniej pocieszające, że te moje gwiazdy teraz siedzą obok i wcinaja popcornBardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa
@Tinia witaj. Zdrówka co do rzs i zobaczysz i Ty będziesz mieć swoje małe szczęście
Podziel się: