reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
A poczekaj, który masz dzień cyklu? I kiedy mąż wraca?
19dc przy cyklach 31,Ale w zeszłym cyklu spóźnił Mi się okres 10dni już pisałam rybki i pewnie mi się wszystko przesunęło...:(wraca ok 1 w nocy..gdzie miał być dłużej ale to bez znaczenia pewnie i tak nie będzie miał siły...

19dc przy cyklach 31,Ale w zeszłym cyklu spóźnił Mi się okres 10dni już pisałam rybki i pewnie mi się wszystko przesunęło...:(wraca ok 1 w nocy..gdzie miał być dłużej ale to bez znaczenia pewnie i tak nie będzie miał siły...
Weź to w progu z zaskoczenia nie będzie w stanie odmówić [emoji6] ewentualnie dołącz pod prysznic [emoji6]

Dziewczyny bo ja już wariuje od informacji na temat owulacji [emoji23] czy śluz wodnisty jest zaliczany jako płodny?

reklama
Kazda tu z obecnych ma swoje perypetie w staraniach. Ale najwazniejszy jest dany cykl. Nie to co bylo. Najgorsze i tak przed nami [emoji13] porod połóg noce nieprzespane a pozniej sęp maly az do osiemnastki jak nie dluzej hahaha
Mam nadzieję że każdej tutaj się w końcu uda ja od paru dni mam ból w dale brzucha plus apetyt dość duży także pewnie niedługo przyjdzie @

Do góry