Teraz wszystko zależy od kogucika [emoji13][emoji12][emoji14]OK jarzę i teraz co kolejna owulacja ?? Jezu jak ja bym chciała mieć tyle jajek ja każde jedno wysiaduje z namaszczeniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wszystko zależy od kogucika [emoji13][emoji12][emoji14]OK jarzę i teraz co kolejna owulacja ?? Jezu jak ja bym chciała mieć tyle jajek ja każde jedno wysiaduje z namaszczeniem
Ja dopiero zakładam hodowlę 1 dc Koguta faszeruje Testy snajperów robimy jednak jutro - dziś spadamy na sushi i wino - muszę odreagować i on chyba też. Będę pewnie doczytywać nocą albo jutro z rana. Tym co muszą seksować - miłego seksowania, tym co nie muszą a chcą - przyjemności, tym co nie mogą - lampki wina a tym z dwoma kreseczkami - soczku Miłego wieczorku dziewuchy !! Ja się dziś odmeldowuję. Mam nadzieję, że do rana tu będziecie co bym znowu szoku nie doznała, stres w staraniach nie wskazanyTeraz wszystko zależy od kogucika [emoji13][emoji12][emoji14]
Okres 1 2 3 dzie cyklu
Clo w 3 4 5 6 7 dzien cyklu
W 7 dzien cyklu mialo wlasnie to swoje 25 i dostałam w ten sam dzien zastrzyk pregryl
W 8 dzień cyklu owulacja
Obiecuje że bedziemy. Nigdzie sie nie wybieramy. Co najwyzej do wc na siusiuJa dopiero zakładam hodowlę 1 dc Koguta faszeruje Testy snajperów robimy jednak jutro - dziś spadamy na sushi i wino - muszę odreagować i on chyba też. Będę pewnie doczytywać nocą albo jutro z rana. Tym co muszą seksować - miłego seksowania, tym co nie muszą a chcą - przyjemności, tym co nie mogą - lampki wina a tym z dwoma kreseczkami - soczku Miłego wieczorku dziewuchy !! Ja się dziś odmeldowuję. Mam nadzieję, że do rana tu będziecie co bym znowu szoku nie doznała, stres w staraniach nie wskazany
No wlasnie lekarza tez to zdziwilo.Strasznie szybko , ja mam brać aromek od 2 dc , 9 -10dc mam być monicie i powie kiedy brać zastrzyk. Cykle 28 dni
Dziwi mnie że u ciebie to tak szybko wszystko.
Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa@Topika zapraszamy
A to Gratulacje i Dużo zdrówka dla Was [emoji173][emoji173].Bardzo dziekuje. Jestem sierpniowka 2019. Problem w tym, ze teraz juz nie mysle o nuczym innym jal tylko o tym, zeby zmienic zawieszki w toalecie na inny zapach. Bo wymiotujac po kilkanascie razy dziennie, znudzilo mi sie juz wachanie kwiatowego briefa