reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Kochane jesteście :* A ja właśnie nigdy nie miałam bólu jajników*(Nie jamnika :D) dlatego jestem zdziwiona. Jak już zrobię test i wyjdzie biel, to przejdę się do gina, bo mnie to trochę niepokoi. Niby wszystkie badania w porządku.. no ale zobaczymy. Salsa, nie masz tam jakiegoś fajnego Pana na zbyciu? :D
Ja mam samych fajnych :) bez weryfilacji umiejetnosci i poczucia humoru nikt u nas miejsca nie zagrzeje. Nawet jakby byl wybitnym specjalistą to musi miec w sobie to coś by do nas pasować:)
A co do jajnika to ja dopiero 3 cykl czuje kiedy owulacja. I po pęknięciu mam kilka dni pobolewania. Pierwszy dzien po owu jak mam orgazm to jakby mnie żywcem patroszyli. Idz do gina bo moze sie okazać za.masz podwojną owulacje w danym cyklu. Bo to tez moze miec miejsce szczegolnie jak wywolywana jest lekami

reklama
Ja mam samych fajnych :) bez weryfilacji umiejetnosci i poczucia humoru nikt u nas miejsca nie zagrzeje. Nawet jakby byl wybitnym specjalistą to musi miec w sobie to coś by do nas pasować:)
A co do jajnika to ja dopiero 3 cykl czuje kiedy owulacja. I po pęknięciu mam kilka dni pobolewania. Pierwszy dzien po owu jak mam orgazm to jakby mnie żywcem patroszyli. Idz do gina bo moze sie okazać za.masz podwojną owulacje w danym cyklu. Bo to tez moze miec miejsce szczegolnie jak wywolywana jest lekami

Musicie mieć tam wesoło :D ja muszę znaleźć w końcu jakąś ekipę remontową, bo muszę dokończyć remont mieszkania.. A już pół roku się za to zabieram.
Masakra z tym bólem.. Ja lekami jeszcze nie wywołuje, ale przejdę się dla świętego spokoju. Chociaż lekarzu unikam jak ognia i na samą myśl, słabo mi się robi

To jest inny rodzaj lekarza. Przeglad podwozia. Podstawa u kobiety. Nie ma sie co stresować. Tym.bardziej przy staraniach lepiej niech tam zajrzy. Lepiej teraz niz pozniej z dzidzią.
Ja przez 8 lat nie byłam. Lykałam tylko tab antykoncepcyjne. A od kiedy sie staram to jestem ok 10 razy w miesiacu. Jutro znowu lece. Musi byc dobrze. A niewiedza jest najgorsza bo sobie coś zaczniesz wkrecac. Szybko umawiaj sie i leć

Ja wlasnie sobie uzmyslowilam że za 12 h mam wizyte. Stresior mały. Ale w koncu po to ide zeby wiedzieć. Jutro 11dzien po.owu to jakby co to beta powinna byc juz miarodajna. A jak nie to powtorze zgodnie z zaleceniem lekarza w 14 dniu

Ostatnia edycja:
Witam nowo przybyłe :)

Maz zaspal do pracy, a ja pije już kawę. Jeszcze trochę i dzieci trzeba budzic.
@pinkmoth to już tylko 3 dni. Mnie w tamtym cyklu jajnik bolał 10dni..@mialam 2 dni. Robiłam testy 2 ciążowe i oba negatywne więc podejrzewam, że to był cykl bezowulacyjny... Nie byłam u gina.

Ja jeszcze troche i do "domu". Nie mam pojęcia jak w takiej sytuacji robic testy poranne. Wiec wyjatkowo nie robie ich w tym cyklu codziennie hehehe

reklama
To jest inny rodzaj lekarza. Przeglad podwozia. Podstawa u kobiety. Nie ma sie co stresować. Tym.bardziej przy staraniach lepiej niech tam zajrzy. Lepiej teraz niz pozniej z dzidzią.
Ja przez 8 lat nie byłam. Lykałam tylko tab antykoncepcyjne. A od kiedy sie staram to jestem ok 10 razy w miesiacu. Jutro znowu lece. Musi byc dobrze. A niewiedza jest najgorsza bo sobie coś zaczniesz wkrecac. Szybko umawiaj sie i leć
I ja właśnie się szykuje na przegląd podwozia...
Byłam ostatnio 4 lata temu wstyd -po ślubie. w międzyczasie wyszła mi tarczyca i załamałam się trochę ,ze muszę się leczyć
W tym roku postanowiłam się wziąć za siebie i skupić na pozytywach a nie ciagle rozpaczać ,ze nic nie wychodzi na tych testach..

Ostatnia edycja:
Do góry