reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Kochane jesteście :* A ja właśnie nigdy nie miałam bólu jajników*(Nie jamnika :D) dlatego jestem zdziwiona. Jak już zrobię test i wyjdzie biel, to przejdę się do gina, bo mnie to trochę niepokoi. Niby wszystkie badania w porządku.. no ale zobaczymy. Salsa, nie masz tam jakiegoś fajnego Pana na zbyciu? :D
Ja mam samych fajnych :) bez weryfilacji umiejetnosci i poczucia humoru nikt u nas miejsca nie zagrzeje. Nawet jakby byl wybitnym specjalistą to musi miec w sobie to coś by do nas pasować:)
A co do jajnika to ja dopiero 3 cykl czuje kiedy owulacja. I po pęknięciu mam kilka dni pobolewania. Pierwszy dzien po owu jak mam orgazm to jakby mnie żywcem patroszyli. Idz do gina bo moze sie okazać za.masz podwojną owulacje w danym cyklu. Bo to tez moze miec miejsce szczegolnie jak wywolywana jest lekami

reklama
Ja mam samych fajnych :) bez weryfilacji umiejetnosci i poczucia humoru nikt u nas miejsca nie zagrzeje. Nawet jakby byl wybitnym specjalistą to musi miec w sobie to coś by do nas pasować:)
A co do jajnika to ja dopiero 3 cykl czuje kiedy owulacja. I po pęknięciu mam kilka dni pobolewania. Pierwszy dzien po owu jak mam orgazm to jakby mnie żywcem patroszyli. Idz do gina bo moze sie okazać za.masz podwojną owulacje w danym cyklu. Bo to tez moze miec miejsce szczegolnie jak wywolywana jest lekami

Musicie mieć tam wesoło :D ja muszę znaleźć w końcu jakąś ekipę remontową, bo muszę dokończyć remont mieszkania.. A już pół roku się za to zabieram.
Masakra z tym bólem.. Ja lekami jeszcze nie wywołuje, ale przejdę się dla świętego spokoju. Chociaż lekarzu unikam jak ognia i na samą myśl, słabo mi się robi

To jest inny rodzaj lekarza. Przeglad podwozia. Podstawa u kobiety. Nie ma sie co stresować. Tym.bardziej przy staraniach lepiej niech tam zajrzy. Lepiej teraz niz pozniej z dzidzią.
Ja przez 8 lat nie byłam. Lykałam tylko tab antykoncepcyjne. A od kiedy sie staram to jestem ok 10 razy w miesiacu. Jutro znowu lece. Musi byc dobrze. A niewiedza jest najgorsza bo sobie coś zaczniesz wkrecac. Szybko umawiaj sie i leć

Ja wlasnie sobie uzmyslowilam że za 12 h mam wizyte. Stresior mały. Ale w koncu po to ide zeby wiedzieć. Jutro 11dzien po.owu to jakby co to beta powinna byc juz miarodajna. A jak nie to powtorze zgodnie z zaleceniem lekarza w 14 dniu

Ostatnia edycja:
Witam nowo przybyłe :)

Maz zaspal do pracy, a ja pije już kawę. Jeszcze trochę i dzieci trzeba budzic.
@pinkmoth to już tylko 3 dni. Mnie w tamtym cyklu jajnik bolał 10dni..@mialam 2 dni. Robiłam testy 2 ciążowe i oba negatywne więc podejrzewam, że to był cykl bezowulacyjny... Nie byłam u gina.

Ja jeszcze troche i do "domu". Nie mam pojęcia jak w takiej sytuacji robic testy poranne. Wiec wyjatkowo nie robie ich w tym cyklu codziennie hehehe

reklama
To jest inny rodzaj lekarza. Przeglad podwozia. Podstawa u kobiety. Nie ma sie co stresować. Tym.bardziej przy staraniach lepiej niech tam zajrzy. Lepiej teraz niz pozniej z dzidzią.
Ja przez 8 lat nie byłam. Lykałam tylko tab antykoncepcyjne. A od kiedy sie staram to jestem ok 10 razy w miesiacu. Jutro znowu lece. Musi byc dobrze. A niewiedza jest najgorsza bo sobie coś zaczniesz wkrecac. Szybko umawiaj sie i leć
I ja właśnie się szykuje na przegląd podwozia...
Byłam ostatnio 4 lata temu wstyd -po ślubie. w międzyczasie wyszła mi tarczyca i załamałam się trochę ,ze muszę się leczyć
W tym roku postanowiłam się wziąć za siebie i skupić na pozytywach a nie ciagle rozpaczać ,ze nic nie wychodzi na tych testach..

Ostatnia edycja:
Do góry