reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Brałam antybiotyk i całkiem nie przeszło[emoji52].Czułam lekko że coś zostało ale myślałam że samo minie za kilka dni
Dlatego właśnie napisałam o kontroli może trzeba leczenie powtórzyć albo za krótkie było u jednych styknie tydzień a u drugich 2 tygodnie leczenia tym bardziej że od oskrzeli szybko na płuca idzie [emoji26] wiem z autopsji Nie poszłam na kontrolę po tyg.antybiotyku bo już było niby dobrze mały niedokuczliwy kaszelek tylko został to po następnym tygodniu byłam miesiąc na antybiotyku i zamiast 2 tyg. Byłam 1.5 miesiąca na tabsach[emoji29]

reklama
Sluchaj doradze Ci jedna rzecz jak sie odpowiednio odpicujesz, nie ma szans zeby zasnal, bedzie lecial w podskokach hahahaha, ale jak ubierzesz pizamke jednorozca przepadlas hahaha moj mowi, ze lepsze od antykoncepcji
Mój też tak mówi Ale dziś nie liczę naprawdę na nic bo wiem że skończy się tak ze padnięty szybki prysznic i do spania a ja ewentualnie mogę się przytulićale oczywiście próby będą

Ja jak wiem że mój miał ciężki dzień i raczej nie będzie chciał to jak tylko młody śpi to mu pod prysznic wskakuje do niego jeszcze się nie zdarzyło żeby odmówił [emoji12] .
mam mały prysznic próbowalismy nie raz i jedno musiało wyjśćwiec odpada w każdym razie będę próbować ujazmic gada

mam mały prysznic próbowalismy nie raz i jedno musiało wyjśćwiec odpada w każdym razie będę próbować ujazmic gada
Hi hi próbować trzeba jakiś szybki numerek wywinąć [emoji12] a rankiem porządną powtoreczke tak dla pewności i przyjemności [emoji6] ale mi się zrymowało[emoji23][emoji23]

Hi hi próbować trzeba jakiś szybki numerek wywinąć [emoji12] a rankiem porządną powtoreczke tak dla pewności i przyjemności [emoji6] ale mi się zrymowało[emoji23][emoji23]
Kurcze tak mnie nakręciłyscię ze muszę go dorwaćjestem odpicowana wiec tylko brać niech on tylko się oprze to będzie foch cały przyszły tydzień!:):-*

Kurcze tak mnie nakręciłyscię ze muszę go dorwaćjestem odpicowana wiec tylko brać niech on tylko się oprze to będzie foch cały przyszły tydzień!:):-*
Nie oprze się [emoji110] no zawsze jeszcze możesz dodać: wiem że jesteś zmęczony ale mam taką chcice na Ciebie że nawet szybki numerek mi wystarczy, o ile Ci szybki wystarczy [emoji1787][emoji6] ja z moim mamy już hasło na króliczka to młodemu telefon my do łazienki i pieciominutowka [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Nie oprze się [emoji110] no zawsze jeszcze możesz dodać: wiem że jesteś zmęczony ale mam taką chcice na Ciebie że nawet szybki numerek mi wystarczy, o ile Ci szybki wystarczy [emoji1787][emoji6] ja z moim mamy już hasło na króliczka to młodemu telefon my do łazienki i pieciominutowka [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Idealniemy tez lubimy na spontana Ale mój młody to ma wyczucie czasu i częściej musimy rezygnować jak się udajemimo że już chłopak duży on ale jednak chyba czuję pismo nosem i zawsze wtedy chce siku pić jeść pogadać coś obejrzeć itp

Do góry