reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Idealniemy tez lubimy na spontana Ale mój młody to ma wyczucie czasu i częściej musimy rezygnować jak się udajemimo że już chłopak duży on ale jednak chyba czuję pismo nosem i zawsze wtedy chce siku pić jeść pogadać coś obejrzeć itp
Jak bym o swoim czytała [emoji28] ale mam jedną gierkę dla starszych dzieci i tylko wtedy ma mój tel. Ale ile razy było mamo co wy tam robicie, a my w trakcie[emoji2957] ja muszę siku co mam w majtki zrobić ? mimo że te 3 min. Wcześniej pytałam czy na pewno nie musi do kibelka

reklama
2 cykl po odstawieniu tabletek, 1 cykl starań. Poprzedni cykl trwał 52 dni po odstawieniu... Przed tabletkami były cykle 31-33 dniowe. 25-28 grudzień odczuwalam owulacje...

@Anastka_92 Czyli zakładając że faza lutealna to 14-16 dni czyli czas na dniach na @. Może za wcześnie jeszcze na test jak cykle nie wróciły do normy po hormonach wiadomo beta najlepsza ale jak nie ma opcji to powtórzyć test za 2 dni, [emoji110][emoji110][emoji110]

Testy sie robi w dniu spodziewanej @ albo najlepiej w 14 dniu po owulacji. Wczesniej moze nie wyjsc a nawet ma prawo nie wyjsc. Beta wychodzi dzien wczesniej. A testy to wiadomo.. w zaleznosci jeszcze od czułości roznie to bywa

2 cykl po odstawieniu tabletek, 1 cykl starań. Poprzedni cykl trwał 52 dni po odstawieniu... Przed tabletkami były cykle 31-33 dniowe. 25-28 grudzień odczuwalam owulacje...
A to ok 3-6 cykli wraca wszystko do normy. U mnie wlasnie teraz -4 cykl- mozna powiedziec ze jest tak jakbym nigdy tabsów antynie brała

reklama
Do góry