reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Idealniemy tez lubimy na spontana Ale mój młody to ma wyczucie czasu i częściej musimy rezygnować jak się udajemimo że już chłopak duży on ale jednak chyba czuję pismo nosem i zawsze wtedy chce siku pić jeść pogadać coś obejrzeć itp
Jak bym o swoim czytała [emoji28] ale mam jedną gierkę dla starszych dzieci i tylko wtedy ma mój tel. Ale ile razy było mamo co wy tam robicie, a my w trakcie[emoji2957] ja muszę siku co mam w majtki zrobić ? mimo że te 3 min. Wcześniej pytałam czy na pewno nie musi do kibelka

reklama
2 cykl po odstawieniu tabletek, 1 cykl starań. Poprzedni cykl trwał 52 dni po odstawieniu... Przed tabletkami były cykle 31-33 dniowe. 25-28 grudzień odczuwalam owulacje...

@Anastka_92 Czyli zakładając że faza lutealna to 14-16 dni czyli czas na dniach na @. Może za wcześnie jeszcze na test jak cykle nie wróciły do normy po hormonach wiadomo beta najlepsza ale jak nie ma opcji to powtórzyć test za 2 dni, [emoji110][emoji110][emoji110]

Testy sie robi w dniu spodziewanej @ albo najlepiej w 14 dniu po owulacji. Wczesniej moze nie wyjsc a nawet ma prawo nie wyjsc. Beta wychodzi dzien wczesniej. A testy to wiadomo.. w zaleznosci jeszcze od czułości roznie to bywa

2 cykl po odstawieniu tabletek, 1 cykl starań. Poprzedni cykl trwał 52 dni po odstawieniu... Przed tabletkami były cykle 31-33 dniowe. 25-28 grudzień odczuwalam owulacje...
A to ok 3-6 cykli wraca wszystko do normy. U mnie wlasnie teraz -4 cykl- mozna powiedziec ze jest tak jakbym nigdy tabsów antynie brała

reklama
Do góry