reklama
Integral
Fanka BB :)
Boskie[emoji12]Zaglądam, czytam, ale pewnie mniej mnie tu będzie dziś.
@SalsaPL czekamy na wieści
A tak dla rozluźnienia to robię tort na jutro na 2 urodziny bratanicy, mdłości mam takie że makabra. Wysyłam swego po pół litra śmietanki do sklepu, a co mówi stary? Pół litra i śmietanę, ok [emoji6] ehh te chłopy [emoji6]
To jeszcze nic. Mój teść poszedł po jajka i chciał kupić na kilogramy [emoji6]
To prawda ja wysłałam swojego faceta po mleko w proszku na wafle, to mu wcisnęła jakieś dla niemowląt pamiętam ale się uśmiałam wtedy![]()
Agu1531
Kurde ja chyba mam nawrót zapalenia oskrzeli [emoji52]. Brałam antybiotyk i czułam że całkiem nie przeszło,że mi tam na oskrzelach coś zostało
A teraz znowu kaszel.
Ratunku na koniec miesiąca muszę być super zdrowa a za wiele leków przecież nie można.
Wzięłam właśnie kąpiel, potem mąż wickiem ponaciera i co dalej macie jakieś pomysły?
Cholera a tak się zawijałam po same oczy aż żeby być zdrowa
Moim zdaniem powinnaś śmigać do lekarza i porzadnie wyleczyć antybiotykiem na 100% z kontrolą czy faktycznie nic już nie słychać na oskrzelach bo jednak lepiej brać ten antybiotyk przed niż na samym początku ciąży co już calkowicie jest nie wskazane a od zapłodnienia do zagnieżdzenia jajeczko jest naturalnie chronione przed wszystkim co moze mu zaszkodzić co daje jeszcze sporo czasu na usunięcie resztek antybiotyku z organizmu chociaż te które są mają krótki czas działania.
Brałam antybiotyk i całkiem nie przeszło[emoji52].Czułam lekko że coś zostało ale myślałam że samo minie za kilka dniMoim zdaniem powinnaś śmigać do lekarza i porzadnie wyleczyć antybiotykiem na 100% z kontrolą czy faktycznie nic już nie słychać na oskrzelach bo jednak lepiej brać ten antybiotyk przed niż na samym początku ciąży co już calkowicie jest nie wskazane a od zapłodnienia do zagnieżdzenia jajeczko jest naturalnie chronione przed wszystkim co moze mu zaszkodzić co daje jeszcze sporo czasu na usunięcie resztek antybiotyku z organizmu chociaż te które są mają krótki czas działania.
Agu1531
Mój jak idzie do sklepu to praktycznie jak bym z nim tam była bo co rusz dzwoni a bo to jest takie i takie , a tego sera są trzy rodzaje [emoji28] już wolę sama iśćTo prawda ja wysłałam swojego faceta po mleko w proszku na wafle, to mu wcisnęła jakieś dla niemowląt pamiętam ale się uśmiałam wtedy![]()
Tinia
Najlepiej go zetrzeć i nie kroić na kawałki bo wtedy więcej soku puszcza i lepiej działaDobry pomysł jutro kupię imbir
reklama
Kati 5805
Faceci już tak mają,jak z dzieckiem tylko trochę większymMój jak idzie do sklepu to praktycznie jak bym z nim tam była bo co rusz dzwoni a bo to jest takie i takie , a tego sera są trzy rodzaje [emoji28] już wolę sama iść
Podziel się: