G
gosc19
Gość
moge dołączyć?bo nie wiem gdzie iść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moge dołączyć?bo nie wiem gdzie iść
Halo jest tu kto? czekajcie na mnie już jestem dziewczyny
Właśnie czekam pod gabinetemZaglądam, czytam, ale pewnie mniej mnie tu będzie dziś.
@SalsaPL czekamy na wieści
A tak dla rozluźnienia to robię tort na jutro na 2 urodziny bratanicy, mdłości mam takie że makabra. Wysyłam swego po pół litra śmietanki do sklepu, a co mówi stary? Pół litra i śmietanę, ok [emoji6] ehh te chłopy [emoji6]
No jasne [emoji4] tu jest każdy mile widziany o ile ma trochę poczucia humoru i nie bulwersuje się na teksty o wiszących jajach [emoji6]moge dołączyć?bo nie wiem gdzie iść
No jasne [emoji4] tu jest każdy mile widziany o ile ma trochę poczucia humoru i nie bulwersuje się na teksty o wiszących jajach [emoji6]
Ty niewdzięczna kobieto. Klękaj przed nimi na grochu i odpokutowac musisz że śmiałaś o nich publicznie wspomnieć. A wstydz sie [emoji23][emoji23][emoji23]A propo jajek juz wczoraj mojemu powiedzialam ze Jego nabial zrobil taka awanture hehe ze sie w pale nie miesci Afera Jajkowa