reklama
Ta nasza tez spi z nami i sobie nie wyobrazam zeby bylo inaczej. Nie mam zamiaru jej izolowac. Wiem ze troszke bedzie zazdrosna pchając swojego mokrego nochala wszedzie ale nie zrobi krzywdy.Ja jeszcze mam taki pomysł, żeby przez czas gdy będę z dzieckiem w szpitalu mój znosił do domu jakieś pieluchy (tetrowe) po dziecku, żeby się Szafir oswoił z zapachem.
Gorzej, że ten pieszczoch śpi z nami w łóżku [emoji1787] ale i tak mam w planach przenieść się do innego łóżka po urodzeniu, bo z doświadczenia po poprzednich dzieciach wiem, że dla mnie najlepiej jest mieć maleństwo w nocy przy sobie i tylko cyca wystawiać.
Pieluchy moze nie zakupkane ale owijak predzej myslalam zeby do domu zaniesc. Z pieluchami to moj moze miec problem.
Juz to widze [emoji23][emoji23][emoji23] dzieciak z pelnym pampersem w ryk, a obok stary w ryk
Kati 5805
Fanka BB :)
E no nie przesadzaj,wszystkie jesteśmy ładneWszystkie takie piekne jak ja ryja mojego pokaze buuu, a jak moja odziedziczy debilne pomysly od mamy? Moja mama mowi, ze z glowa mam, najlepiej ubralam by mnie w jakis kostium, baran na glowie, teczuszka a ja kolorowy ptak, miniowki i pierdziele
Anastka_92
Próbowałam się zalogować przez nr zlecenia i datę urodzenia ale pokazuje błędny numer. Kazała wejść o 17 najwcześniej. Czy myślicie że komunikat stąd że nie wprowadzili jeszcze wyników?W diagnostyce raczej punktualnie masz wyniki. Tylko jak ja robiłam betę to do niej nie miałam widełek
Kati 5805
Ja dzisiaj też robiłam w diagnostyce badaniaW diagnostyce raczej punktualnie masz wyniki. Tylko jak ja robiłam betę to do niej nie miałam widełek
Mowicie o diag.pl?Ja dzisiaj też robiłam w diagnostyce badania
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Chodziło mi o takie tetrowe pieluchy używane, gdy maleństwo uleje, albo do podłożenia pod buzię, żeby nie dotykało bezpośrednio szpitalnego rożka (w naszym szpitalu jest obowiązkowy). Wtedy taką pieluchę z zapachem dziecka by psu zanosił.Pieluchy moze nie zakupkane ale owijak predzej myslalam zeby do domu zaniesc. Z pieluchami to moj moze miec problem.
Juz to widze [emoji23][emoji23][emoji23] dzieciak z pelnym pampersem w ryk, a obok stary w ryk
A co do pełnych pampersów, to niech spróbuje tylko migać się od przewijania, to ja mu dam [emoji13]
Kati 5805
TakMowicie o diag.pl?
Anastka_92
TakMowicie o diag.pl?
reklama
kobietka301
Moj dzisiaj spal na waleta, a ze stal na bacznosc , obwiazalam Mu czerwona wstazka, troche przycisnelam u gory i sie obudzil hehehe
Podziel się: