reklama
Diagnostyka najlepsza
Najlepsza. Bo najszybciej. Nie ma drogo. Wyniki tego samego dnia. Nawet jak o 16 sie zglosi to tez przyjmuja. A nie jak w większości 7-11 maxJa tam nie wiem czy najlepsza ale szybko i konkretrie a tak lubię he,he
cafe1997
Fanka BB :)
Próbowałam się zalogować przez nr zlecenia i datę urodzenia ale pokazuje błędny numer. Kazała wejść o 17 najwcześniej. Czy myślicie że komunikat stąd że nie wprowadzili jeszcze wyników?
Bardzo możliwe. Ja nie miałam tak ze względu na to, ze wcześniej miałam robione badania i pesel był zapisany. I wydaje mi się ze zalogować się będziesz mogła dopiero jak zamknął punkt pobrań.
nie zgodze sie od razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszczeBardzo możliwe. Ja nie miałam tak ze względu na to, ze wcześniej miałam robione badania i pesel był zapisany. I wydaje mi się ze zalogować się będziesz mogła dopiero jak zamknął punkt pobrań.
cafe1997
nie zgodze sie od razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze
A no masz racje jak napisałaś to uświadomiłam sobie ze skanowala kod kreskowy z numerem [emoji23] przepraszam jestem blondynka [emoji23][emoji23]
Kurde na mnie nikt dziwnie nawet nie spojrzał. Nie przejmuj się cyc i głowa do góry [emoji6]. Nawiasem mówiąc w klinice była kobita ok 48 lat nawet
Dawaj znać
No niestety ale tak jest - już raz usłyszałam, że w tym wieku to na menopauzę się czeka a nie na ciążę Ale odpisała moja ENDO - jest na urlopie uff, mam się nie martwić bo na pewno coś mi wdroży na obniżenie prolaktyny na jakiś czas Wizyta 29.01 - ale w styczniowym mam się dalej starać, bo czasem udaje się zajść i przy tak wysokiej prolaktynie ale za to dziewczyny lutowo - marcowy cykl jest MÓJ i zobaczę dwie krechy jak @Anastka_92
Anastka_92
To nie wiem co u mnie jest nie tak...nie zgodze sie od razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze
reklama
no to nie ma bata - muszą już mieć wszystkie zatem jeśli ustaliłyście że piszemy tylko na jednym - zamkniętymi- to przenosimy się oficjalnie tam w razie problemów piszcie w wiadomościach prywatnych do mnie lub do @kobietka301 , @Niutka43, @evellin 00
Podziel się: