B
bibiU
Gość
Ja też wolę tamJa wolę tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wolę tamJa wolę tam
Beta będzie dziś po 17 w Internecie... Myslicie że to jest to?Przy dwoch zdrowych i bezproblematycznych osobach ciąża to kwestia chwili. Nic tylko sie cieszyć[emoji6]
Dziękuję dostałam ale jest jakiś problem wyskakuje właśnie ze nie mogę wejść a teraz nie mam jak ogarnąć ale napiszę dziś do aniasluZani i Miska wyslalam Wam priv linka
Przeczytałam "bezrobotnych"Przy dwoch zdrowych i bezproblematycznych osobach ciąża to kwestia chwili. Nic tylko sie cieszyć[emoji6]
Bezrobotni tez w tej kwesti maja wiecej szczescia niz my[emoji6]Przeczytałam "bezrobotnych"
Co prawda to prawdaBezrobotni tez w tej kwesti maja wiecej szczescia niz my[emoji6]
Skoro nie masz okresu, na tescie widac druga kreskę, wiec sama sobie odpowiedz na to pytanie[emoji6]Beta będzie dziś po 17 w Internecie... Myslicie że to jest to?