reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Witajcie dziefcynki. U mnie test blady. Elektroniczny na minus. Ani ciąży ani @
Jeszcze nic nie jest przesądzone :)

Forum - jak ktoras dostepu nie ma a jest w #1 tutaj na liscie to dajcie znać. Musze napisac ze wystepuje blad albo piszcie bezposrednio do asiaslu
No to ja jestem na liście w 1 poście, ale niestety nie mam dostępu. :no2:

Witajcie dziefcynki. U mnie test blady. Elektroniczny na minus. Ani ciąży ani @

Forum - jak ktoras dostepu nie ma a jest w #1 tutaj na liscie to dajcie znać. Musze napisac ze wystepuje blad albo piszcie bezposrednio do asiaslu
No ja też jestem na liście ale nawet linku nie mam [emoji57]

Zobaczcie linka w wiadomosciach prywatnych. Trzeba ze strony sie zalogowac nie z tel. A apki to niewiele pomoge. Jak ktos moze dziewczynom wyslac linka to super. Jak dalej problem to piszcie do mnie- zglosze to. Tylko oznaczajcie @SalsaPL bo moge niezauważyc info

Zobaczcie linka w wiadomosciach prywatnych. Trzeba ze strony sie zalogowac nie z tel. A apki to niewiele pomoge. Jak ktos moze dziewczynom wyslac linka to super. Jak dalej problem to piszcie do mnie- zglosze to. Tylko oznaczajcie @SalsaPL bo moge niezauważyc info
Tak mi dopiero z komputera się udało. Na apce ani w przeglądarce nie widać linku

reklama
Do góry