reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Jeszcze nic nie jest przesądzoneWitajcie dziefcynki. U mnie test blady. Elektroniczny na minus. Ani ciąży ani @
No to ja jestem na liście w 1 poście, ale niestety nie mam dostępu.Forum - jak ktoras dostepu nie ma a jest w #1 tutaj na liscie to dajcie znać. Musze napisac ze wystepuje blad albo piszcie bezposrednio do asiaslu
Miśka 91
Fanka BB :)
No ja też jestem na liście ale nawet linku nie mam [emoji57]Witajcie dziefcynki. U mnie test blady. Elektroniczny na minus. Ani ciąży ani @
Forum - jak ktoras dostepu nie ma a jest w #1 tutaj na liscie to dajcie znać. Musze napisac ze wystepuje blad albo piszcie bezposrednio do asiaslu
G
gosc19
Gość
U mnie to samo..Witajcie dziefcynki. U mnie test blady. Elektroniczny na minus. Ani ciąży ani @
Forum - jak ktoras dostepu nie ma a jest w #1 tutaj na liscie to dajcie znać. Musze napisac ze wystepuje blad albo piszcie bezposrednio do asiaslu
Anastka_92
Fanka BB :)
Pewnie jutro będzie wynik rano ale oczywiście dam znać. Nogi mi się trzesą z wrażenia. Zrobiłam test dla spokoju ale nie wierzyłam że coś wyjdzieAnastka daj znać jak beta [emoji813]️
Tak mi dopiero z komputera się udało. Na apce ani w przeglądarce nie widać linkuZobaczcie linka w wiadomosciach prywatnych. Trzeba ze strony sie zalogowac nie z tel. A apki to niewiele pomoge. Jak ktos moze dziewczynom wyslac linka to super. Jak dalej problem to piszcie do mnie- zglosze to. Tylko oznaczajcie @SalsaPL bo moge niezauważyc info
U
użytkownik 188556
Gość
Przy dwoch zdrowych i bezproblematycznych osobach ciąża to kwestia chwili. Nic tylko sie cieszyć[emoji6]Pewnie jutro będzie wynik rano ale oczywiście dam znać. Nogi mi się trzesą z wrażenia. Zrobiłam test dla spokoju ale nie wierzyłam że coś wyjdzie
reklama
Podziel się: