@Niutka43 to powiedz mi czenu ja biore duphostan i dostaje @ w terminie ?Podlece do swojego to sie zapytam ale dzis chyba nie dam rady z tą nogą. Chyba ze jeszcze rozchodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Niutka43 to powiedz mi czenu ja biore duphostan i dostaje @ w terminie ?Podlece do swojego to sie zapytam ale dzis chyba nie dam rady z tą nogą. Chyba ze jeszcze rozchodze
Nie wyzywaj chlopa. Pomnik mu postaw że z Tobą wytrzymuje [emoji23][emoji23][emoji23] przytul sie i nie krzycz na snajperow bo jeszcze w oko Cie po zlosci trafi [emoji13]Mnie chyba juz tez bierze na @ szlag by trafilte pieronskie slepe snajperzysko , idzie do zwolnienia
To ustawa wprowadza w błąd?
My planujemy bardziej na przyszly rok in vitro. W tym chcemy zrobic jeszcze maly remont, kupic drugie auto, a przy dziecku bedzie mi ono niezbędne. Także my tak na spokojnie na razie do tego podchodzimy i bardziej nastawiamy sie na poczatek przyszlego roku[emoji8]Klinika "Ovum. Rozrodczość i Andrologia" otrzymała dofinansowanie w kwocie 1,4 mln zł. W tym roku będzie mogła wykonać 200 zabiegów. - Prawdopodobnie uda się sfinansować zabiegi dla wszystkich albo przynajmniej większości par, które spełnią warunki przewidziane przez Ministerstwo Zdrowia - mówi Katarzyna Plewka, rzeczniczka prasowa "Ovum". - Aby zgłosić się do programu, wystarczy zadzwonić pod numer tel. 81 534 48 32 lub przyjść do naszej siedziby, przy ul. Staszica 1
Program nie przewiduje rejonizacji, dlatego pary z Lubelszczyzny mają prawo zdecydować się na leczenie w jednej z 26 klinik z całej Polski
Ja mam mieszane teraz uczucia
Niby test bialy jeszcze ale jestem jakas spokojna chociaz niecierpliwa ze jeszcze nie mam potwierdzenia
Niby mnie cycki (sutki) konkretnie szczypią ale nawet nie wiem co to znaczy i nie wyszukuje nawet
Niby mnie cos tam na dole zakluje ale to takie mikro mrówki a nie typowe ściski okresowe
Nie wiem czy przyjdzie czy nie. Nawet o tym nie mysle tylko Was czytam :*
Jeszcze jest szansa! !Ja mam mieszane teraz uczucia
Niby test bialy jeszcze ale jestem jakas spokojna chociaz niecierpliwa ze jeszcze nie mam potwierdzenia
Niby mnie cycki (sutki) konkretnie szczypią ale nawet nie wiem co to znaczy i nie wyszukuje nawet
Niby mnie cos tam na dole zakluje ale to takie mikro mrówki a nie typowe ściski okresowe
Nie wiem czy przyjdzie czy nie. Nawet o tym nie mysle tylko Was czytam :*