reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Czekolada mój nałóg, jedyny w całym życiu (póki co [emoji6])
Aaa sorry nie jedyny
Jeszcze książki
1547416700802.jpeg

reklama
Uła to boli jak cholera. Kwaśna woda pomaga i noga w górę. Do tego jak najmniej obciążaj
Ja juz mam w domu orteze na lewa i prawa [emoji23][emoji23][emoji23] sama sobie "gipsuje". Juz tyle razy sie wyebałam ze powinnam mieć ksywke "Orzełka"

A ja dalej winkuje uwa nie spojrzę na wino jak to wszystko się skończy.
Kiedyś zbierałam a teraz męża przynosi tylko z piwnicy ze słowami masz tu lekarstwo.
No tak lekarstwo nie musi smakować.
I pomyśleć że kiedyś tak wino lubiłam a teraz nienawidzę.
W dodatku mam prawie same wytrawne bo takie lubiłam a teraz dosypuje cukru . Mój mówi że jakby Hiszpan zobaczył co ja z ich winami wyprawiam to by mi rezydencję stałą cofneli [emoji23].
Ps. wina wytrawne trzeba się nauczyć pić, najpierw ble a potem coraz bardziej się docenia bo czuje się bukiety. Teraz cofneło mnie do ble bo codziennie to pić [emoji854].....
20190114_191749.jpeg

reklama
Do góry