luczka
Fanka BB :)
od 15 probuje cos napisac i ciagle wywala mnie z forumkosmitka ,strega napiszcie mi szczerze,wedlug was nabijam specjalnie posty,po to aby liczbe zwiekszyc?bo te wczorajsze teksty mi utkwily w glowie.
anja i inne dziewuszki do was tez zwracam sie z tym pytaniem
Anika ja tez nie wiem o co chodzi z tym nabijaniem postow nie przejmuj sie i jak dla mnie pisz jak najwiecej bo ja lubie cie czytac i naprawde brakowalo mi ciebie na forum fajnie ze wrocilas:-) no to ci poslodzilam;-) mi tez wczorajsze posty utkwily w glowie z tym slodzeniem ja uwazam tak jak ty czasem trzeba poslodzic ale uwazam ze atmosfera tu na naszym watku jest "zdrowa" tzn jak trzeba to sobie slodzimy bo czemu nie? dyskutujemy czasem mamy odmienne zdania ale to nie znaczy ze mamy sie na siebie obrazac i tak jak napisalas czasem trzeba przemyslec slowa ktore sie pisze zeby kogos nie urazic ale tak jak napisala anija spuscmy zaslone milczenia bo nie potrzebnie sie nakrecamy.
Wiecie co w tej calej dyskusji mnie najbardziej wkurzylo? to ze ktos jednego dnia pisze jedno a potem w nerwach pisze cos innego.... dobra jak dla mnie koniec tematu AMEN
A co do pogody to u nas w Rzymie upal mozna by powiedziec w koncu ale jak dla mnie to za bardzo
kosmitka maz obiecal mi ze w niedziele mnie podrzuci ale sie ciesze na nasze spotkanie:-) nie moge sie doczekac.