reklama
strega
Fanka BB :)
no 2 tygodnie z kawalkiem z czego dwa dni w drodze....nie wiemc zemu ale wydaje mi sie krociutko jak na takie odleglosci...ledwo sie zaklimatyzujecie a juz trzeba wracac i nowy jet lag ( mal di fuso)
no ja w tym roku przyszaleje ....lece do Krkaowa 19 albo 26 lipca a wracam albo 22 albo 28 sierpnia....( mam podwojne bilety ...w razie jakbym warto bylo w lipcu zostac na dluzej ..jakas rozmowa kwalifickacyjna lub cos....bo pozniej w sierpniu to zameira wszystko.....
no ja w tym roku przyszaleje ....lece do Krkaowa 19 albo 26 lipca a wracam albo 22 albo 28 sierpnia....( mam podwojne bilety ...w razie jakbym warto bylo w lipcu zostac na dluzej ..jakas rozmowa kwalifickacyjna lub cos....bo pozniej w sierpniu to zameira wszystko.....
luczka
Anika aleeee sie ciesze ze w koncu sie odezwalas:-) ja tez tak jak anija domyslalm sie o co chodzi i widzialam ze na s podczytujesz i wlasnie dlatego kilka razy cie wywolywlam ale jak widac nie mam takich mozliwosci jak ty... bo w koncu to ty tylko masz takie potere domyslam sie ze dyskusja zostawila ci niesmak i tak jak napisalas dlatego ja w ta dyskusje nie chcialam sie wtracac tylko czytalam ale mam nadzieje ze sie dogadacie tzn zyta mysle ze nie powinnas sie obrazac bo napisalas ze lubisz jak ci sie prawde w oczy mowi a jak Anika napisala dlaczego? co i jak? obrazilas sie, zabralas swoje zabawki i poszlas na swoje podworko... dziewczyny nie jestesmy dziecmi czasem jak piszemy ktos nas zle zrozumie to mysle ze warto wyjasnic co i jak? bo przeciez o to chodzi w forum zeby dyskutowac i nie jestesmy tutaj tylko po to zeby sobie slodzic no ale czasem zanim cos napiszemy warto przemyslec np tak jak teraz dyskusja o bioderkach Anika odrazu mnie zrozumialas o co mi chodzi ja do cuccioli delikatnie a ty prosto z mostu;-) ale dobrze zrobilas bo cucciola to jest naprawde wazne usg uwiesz mi ze moja pediatra powiedziala mi ze wszystko w porzadku na szczescie usg zrobilismy jak Lorenzo mial 2 miesiace bo w jego przypadku nawet miesiac do przodu bylo by pozno ale tak jak mowi Anika czy kosmitka nawet mala dysplazja to problem bo na poczatku moze byc jej nie widac a potem wychodza problemy
wroce pozniej ide jesc kolacje
wroce pozniej ide jesc kolacje
Ostatnia edycja:
luczka
wrocilam...
jeszcze co dysplazji mojej kolezanki corki jedna chyba 6 lat druga 4 obydwie krzywo stawiaja nogi i moja siostra jej to powiedziala i poradzila jej pojscie do ortopedy do ktorego ona chodzi z chlopakami i ta kolezanka poszla do niego z dziewczynami jak ten ortopeda je obejrzal to zrobil takie oczy i zapytal sie gdzie ona byla do tej pory, dziewczyny obydwie maja dysplazje jak byly male mialy robione usg ale nikt tego nie widzial teraz nosza buty ortopedyczne i nie wiem co i jak ale jest nie ciekawie
kosmitka ale sie usmialam z Twojego posta "dobrze ze spia w nocy..."
strega my tez mamy feste di fine anno pod koniec czerwca o 19 kazdy ma przyniesc cos do jedzenia ja zaniose crostate zrobiona przez tesciowa pojde na latwizne
anija no mam nadzieje ze moj maz sie zdecyduje caly czas go namawiam ale z Lorenzo tez tak bylo;-) dobrze ze sie udalo za pierwszym razem bo jeszcze by sie rozmyslil a teraz swiata po za nim nie widzi
agatka odpoczywaj i wracaj do nas, fajnie ze mama do Ciebie przyjedzie
Ale sie rozpisalam
jeszcze co dysplazji mojej kolezanki corki jedna chyba 6 lat druga 4 obydwie krzywo stawiaja nogi i moja siostra jej to powiedziala i poradzila jej pojscie do ortopedy do ktorego ona chodzi z chlopakami i ta kolezanka poszla do niego z dziewczynami jak ten ortopeda je obejrzal to zrobil takie oczy i zapytal sie gdzie ona byla do tej pory, dziewczyny obydwie maja dysplazje jak byly male mialy robione usg ale nikt tego nie widzial teraz nosza buty ortopedyczne i nie wiem co i jak ale jest nie ciekawie
kosmitka ale sie usmialam z Twojego posta "dobrze ze spia w nocy..."
strega my tez mamy feste di fine anno pod koniec czerwca o 19 kazdy ma przyniesc cos do jedzenia ja zaniose crostate zrobiona przez tesciowa pojde na latwizne
anija no mam nadzieje ze moj maz sie zdecyduje caly czas go namawiam ale z Lorenzo tez tak bylo;-) dobrze ze sie udalo za pierwszym razem bo jeszcze by sie rozmyslil a teraz swiata po za nim nie widzi
agatka odpoczywaj i wracaj do nas, fajnie ze mama do Ciebie przyjedzie
Ale sie rozpisalam
agatka13
witam wieczorowa pora.
u mnie dzisiaj na kolacji zagoscil czerwony barszczyk z tortellini,ale sobie uzylam,jeszcze na jutro talerz mi zostal.nie ma to jak wlasny ogrodek i wlasnorecznie wychodowane warzywka,zupelnie inny smak jak kupne.w poniedzialek ogrodnik ma dowiezc mi sadzonek buraczkow.no i kurczaczki przewiezione na dzialke,juz w kurniku pomieszkuja.a najlepsza byla moja psinka.zaglada do kurnika polgebkiem i patrzy na nas czy moze wejsc,a ze bylismy oboje w srodku wiec pozwolilismy jej wejsc,no i patrzy na te maluchy i wacha.ja mialam jednego na rece ata nasza malpiszonica chciala pozrec malucha,lepetyna juz byla w pysku.malo brakowalo a byloby jednego ptaka mniej na tym swiecie przez ciekawosc mojej psiny
u mnie dzisiaj na kolacji zagoscil czerwony barszczyk z tortellini,ale sobie uzylam,jeszcze na jutro talerz mi zostal.nie ma to jak wlasny ogrodek i wlasnorecznie wychodowane warzywka,zupelnie inny smak jak kupne.w poniedzialek ogrodnik ma dowiezc mi sadzonek buraczkow.no i kurczaczki przewiezione na dzialke,juz w kurniku pomieszkuja.a najlepsza byla moja psinka.zaglada do kurnika polgebkiem i patrzy na nas czy moze wejsc,a ze bylismy oboje w srodku wiec pozwolilismy jej wejsc,no i patrzy na te maluchy i wacha.ja mialam jednego na rece ata nasza malpiszonica chciala pozrec malucha,lepetyna juz byla w pysku.malo brakowalo a byloby jednego ptaka mniej na tym swiecie przez ciekawosc mojej psiny
z Lorenzo tez tak bylo;-) dobrze ze sie udalo za pierwszym razem bo jeszcze by sie rozmyslil
hahaha ;-)
strega o my tez dostalismy skierowanie na to EKG, tzn. na wypisie ze szpitala obok tych bioderek bylo cos nabazgrane i pytalam pediatry co to jest i wlasnie powiedzial cos co brzmialo jak EKG ;-), jak spytalam czemu, to wczytywal sie w ta kartke ale nic nie wyczytal, powiedzial, ze nie wie czemu, ze to rutynowe badanie, dal nam skierowanie, ale ze nigdy nie robilam to sie tym nie przejelam ;-)
dziewczyny, Wy tez robilyscie te badania dzieciakom? bo ja pierwsze slysze, chyba ze w szpitalu robili, ale watpie...
agatka zrobilas mi smaka na ten czerwony barszczyk, mam jeszcze jeden w zapasie, i musze cos do niego wymyslic, bo uszek to dluuuuugo nie ulepie ;-)
a mi jeszcze jedne zeby zostaly do umycia, Mikolajowe ;-) i idziemy spac, a wlasnie anika masz zeba czy juz dentysta nie zyje? ;-)
dobranoc!!!
Ostatnia edycja:
luczka ja was nigdy myslami nie opuscilam,czytalam zawzecie non stop,wiec zaleglosci nie mam...
co do dysplazji to nie wydaje mi sie ze jestesmy przewrazliwione,to jest powazna sprawa,bo w przyszlosci nasze dzieci kalekami moga zostac,
cuccioli napisalam prosto z mostu bo bylam w wirze pisania,wydaje mi sie ze cucciola jest mama bardzo attenta ,wrazliwa na swoja mala,bardzo troskliwa i zauwazylam ze sprawe usg nie zrozumiala do konca,ze widzi mi sie lekarzy nie powinno zawazac na losie naszych dzieci ..
a czy my sobie slodzimy????ja trzeba slodzic to czemu nie,ale jak sa odpowiednie tematy to i bez slodzenia sie obchodzi,
zyta jak nie chcerz oby temat byl poruszany to nie pisz ,a ty piszesz a na koniec prosisz aby wiecej tematu nie poruszac,cos jest nie tak...
ale naprawde nie na miejscu sa twoje niektore wypowiedzi i znowu ci to powtorze tu nie chodzi co piszesz tylko jak piszesz,jakich slow uzywasz..
uwazam ze w naszym watku nigdy sie nie zdazylo nabijanie postow bez sensu,zawsze pisalysmy z wielka ochota(sama tak twierdziilas jeszcze wczoraj,cavolo come cambi l'opinione)i pisanie ze nabijamy posty jest z twojej strony tekstem nie na miejscu...
dolanczam sie do luczki,nie chcerz to nie pisz,nie bede cie napewno prosic...
co do dysplazji to nie wydaje mi sie ze jestesmy przewrazliwione,to jest powazna sprawa,bo w przyszlosci nasze dzieci kalekami moga zostac,
cuccioli napisalam prosto z mostu bo bylam w wirze pisania,wydaje mi sie ze cucciola jest mama bardzo attenta ,wrazliwa na swoja mala,bardzo troskliwa i zauwazylam ze sprawe usg nie zrozumiala do konca,ze widzi mi sie lekarzy nie powinno zawazac na losie naszych dzieci ..
a czy my sobie slodzimy????ja trzeba slodzic to czemu nie,ale jak sa odpowiednie tematy to i bez slodzenia sie obchodzi,
zyta jak nie chcerz oby temat byl poruszany to nie pisz ,a ty piszesz a na koniec prosisz aby wiecej tematu nie poruszac,cos jest nie tak...
ale naprawde nie na miejscu sa twoje niektore wypowiedzi i znowu ci to powtorze tu nie chodzi co piszesz tylko jak piszesz,jakich slow uzywasz..
uwazam ze w naszym watku nigdy sie nie zdazylo nabijanie postow bez sensu,zawsze pisalysmy z wielka ochota(sama tak twierdziilas jeszcze wczoraj,cavolo come cambi l'opinione)i pisanie ze nabijamy posty jest z twojej strony tekstem nie na miejscu...
dolanczam sie do luczki,nie chcerz to nie pisz,nie bede cie napewno prosic...
luczka
hahaha ;-)
strega o my tez dostalismy skierowanie na to EKG, tzn. na wypisie ze szpitala obok tych bioderek bylo cos nabazgrane i pytalam pediatry co to jest i wlasnie powiedzial cos co brzmialo jak EKG ;-), jak spytalam czemu, to wczytywal sie w ta kartke ale nic nie wyczytal, powiedzial, ze nie wie czemu, ze to rutynowe badanie, dal nam skierowanie, ale ze nigdy nie robilam to sie tym nie przejelam ;-)
dziewczyny, Wy tez robilyscie te badania dzieciakom? bo ja pierwsze slysze, chyba ze w szpitalu robili, ale watpie...
my takiego badania nie robilismy pierwszy raz o tym slysze ale Lorenzo lezal w inkubatorze i tam napewno mu to robili bo tam mu robili wszystkie badania
kosmitka moj maz to ciezki przypadek on mowi ze jako jedynak byl szczesliwy ciekawe czy 2 raz da sie nabrac za pierwszym razem mowilam mu ze przeciez zajsc w ciaze to nie taki hop siup a tu niespodzianka jak mu pokazalam test to sie nie zapytal co to znaczy?
reklama
ciekawe czy 2 raz da sie nabrac za pierwszym razem mowilam mu ze przeciez zajsc w ciaze to nie taki hop siup a tu niespodzianka jak mu pokazalam test to sie nie zapytal co to znaczy?
hahaha
ide spac!
Podziel się: