agatka13
Fanka BB :)
z toxo wszystko w porzadku,to stare zakazenie ktore przechodzilam kiedys tam w przeszlosci:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do 3msc robia jak chialam zrobic to mala miala 4msc.i jak stwierdzili bylo juz za pozno!!!a wiec zaczne od tego ..
kosmitka..oczywiscie ze was czytam ,nigdy nie zaprzestalam ,jestem na bierzaco i nie raz korcilo mnie aby napisac moje zdanie,zwlaszcza ostatnia dyskusja na temat bioderek ,tak jak luczka mielismy troche problemow ..potem napisze..
zyta ...
zbyt malo sie znamy aby na siebie sie obrazac??????
czy moze inaczej powinnas to ujac????za malo sie znamy aby miec prawo kogos odrazic......tak powinno brzmiec twoje zdanie...
mowic prawde komus prosto w oczy ,to nie znaczy uzywac SWIADOMIE slow obrazliwych,wypowiadajac sie
ja ci nie napisze teraz na jakie slowa zaslugiwalas po twoim poscie,ktory oczywiscie byl dla ciebie normalka...
nie napisalam ci tego wowczas ,wiec nie napisze nawet teraz..bo nie mam zamiaru abbassarmi al tuo livello
ani ty ,ani twoj temat mnie nie podnieca,i ty mi nic nie mozesz i nie musisz udowadniac,ja pisze z kazdym i na kazdy temat i kazdy temat nakreca mnie w ten sam sposob,uczestnicze poprostu czynnie na forum,napewno nie masz tych przywilei aby kogos swoimi pogladami ani swoja osoba narkecac...(twoje slowa)..
zyta wiesz co ..nawet nie pomyslalam ze twoja paszportowa sytuacja moglaby pozostawic niesmak miedzy innymi dziewczynami,ale moze masz racje,nikt nie chcial z toba na ten temat dyskutowac ,bo bylo to tak jawne ze piszesz bzdury..tylko ja glupia wpadlam i na dodatek super zostalam potraktowana....
zyta nie chodzi o wyrazanie swego zdania,bo po to jest forum,ale trzeba tez uzyc troche cervello dobierajac slow,..
moglabym tak pisac ,wymieniajac dziesiatki przykladow ale nie ma chyba sensu,jak chcerz zrozumiec to zrozumiesz jak nie to i inne przyklady ci nie pomoga....
cucciola,luczka napisala ci to ogrodkami ,ja mam vene do pisania i napisze ci to bezposrednio,lec do pediatry po skierowanie na usg,i to szybko ,lepiej pozno niz wcale,to nie region ,bo ja znam wiele osob z toscana ,ktore mialy robione usg,to twoja pediarta jest do....
martwisz sie zebami malej ,ze jej nie wyszly,??fidati ,zeby to pryszcz w porownaniu z wada bioder,ktora po latach moze okazac sie fatalna...
hmmm,wiec skoro sie nierozumiemy...
jest to moj ostatni post na tym watku...
mam wieksze problemy w rodzinie,niz wymiana zdan w tym temacie...
milego pisania...
a no wlasnie zeby chociaz raczkowala a ona w ogole nie raczkuje na nozki mi tak stanela od razu hmm.....z tym moim kregoslupem te szelki troszke mi daja odpoczac ale tylko troszkecucciola moze nie chodz za nia, bo sie zalatwisz calkiem,
ja to nie przypominam sobie, zebym chodzila za moimi dziecmi, jak nie umieli chodzic to raczkowali, potem lazili przy meblach, a potem jak nauczyli sie sami to sami, jak sie przewrocili to sie przewrocili, blisko do ziemi mieli ;-)
a te szelki to mi sie nie podobaja, bo jeszcze sie chodzic dobrze nie nauczy a juz bedzie w nich biegac, a Ty za nia ;-)