reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
cucciola79 pisze:
zytawciaz mala zle sie czuje??to przez to te nocki??
niestety tak,jakos poprawy nie widze,jak jedna noc jest ok to nastepna:no:
cucciola79 mamnadzieje,ze u was ten kazel szybko minie,ech te pogody...a co do zabkow to dziwne tak dlugo i jeszcze nie widac?mojej znajomej coreczka tez jeszcze nie ma zadnego zebulka,a ma teraz prawie 10msc.:eek:
@kosmitka wiesz co ja obstawiam u ciebie date porodu na 1maja...A w ktorych tygodniach ciazy rodzilas Mikolaja i Antka?

maz jak byl na obiedzie probowal naprawic swoj blad,ale ja uparta bede,a co musze go jakos wychowac,a nie zawsze po jego stronie bedzie:huh::rofl:
no i pranie mi zmoklo:wściekła/y:ja na bb a tu piekny deszczyk popadal a teraz piekne slonce:errr:

anija urodziny sa 25 kwietnia jutro pojade kupic prezent stawiam na jakas plasteline zobaczymy co znajde
kosmitka ja tez mam imieniny jak ptynia 4 maja i tego dnia urodzila sie moja mama tak ze obstawiam ten dzien a 5 maja urodzila sie moja tesciowa ;-)

hej hej..melduje sie,ze zyje...nadal trawie....ale jakos to bedzie.
Jestem na etapie uaktulaniania CV...hmmmmm no i musze napisac wloska wercje bo mialam tylko po angielku do tej pory.
A do tego Mati sie rozlozyl..jakas infekcja wirusowa..wiec w domku..ale na szczescie bez antybiotyku...ma katar i troche kaszle i czerwoniaste gardlo i ma sie pozbierac do soboty wieczorkiem bo lecimy do Krakowa. No nic ide walczyc z tymi Cv..ale mam taki spadek motywacji...chyba na poziomie -100!!!!

zyta Antek urodzil sie dzien po terminie 20 maja, Mikolaj 2 tyg przed terminem 4 maja, teraz termin mam ten sam co zawsze, od 1 maja bede gotowa :-)
luczka to ja z 5 maja sie wycofuje, zeby Ci sie zle nie kojarzylo ;-) w sumie to najlepiej by bylo w tygodniu, w godzinach pracy przedszkola ;-)
strega no to fajna pocieszka taka wycieczka do Krakowa, udanego pobytu no i oby Mateuszkowi szybko przeszlo!!!
nie martw sie cos znajdziesz, bedziemy trzymac kciuki!

Najlepiej urodz jak beda ci znajomi u was przy okazji zajma sie chlopakami oczywiscie ja swoja pomoc dalej oferuje szkoda ze jakos tak nie po drodze nam sie spotkac.

luczka masz racje,kosmitka wykorzystaj znajomych,bedzie przyjemne z pozytecznym:-)
strega trzymam kciuki za wszystko,zdrowka dla matiego...
moja mala powiedziala tacie dzis ze sie musi nauczyc mowic jak mama bo go babcia nie zrozumie...chyba zrozumiala,ze mowi dwoma jezykami:-)

hej kochane mammoliska
dzisiaj jestem w biegu, właśnie wróciłam do domu i chyba po prostu pójdę spać bo wstałam o 6 rano :)

I nie śmiejcie się ze mnie, ale dzisiaj po raz pierwszy miałam wrażenie że coś się we mnei rusza, wiem wiem to za wcześnie, ale czułam takie bulkanie w brzuchu, tak jak czasami powiekę szarpie nerw....."tyk tyk" - to było inne od "przelewów żołądkowych" :) pewnie to nie mój bimbek, ale tak sobie pomyślałam że może akurat ha ha podobne pierwsze ruchy bardzo łatwo pomylić właśnie z jakimiś ruchami żołądkowymi, to znaczy mamy myślą że to jakieś soki trawienne a to wręcz przeciwnie.... :) no ciekawe..... będę obserwować czy "ta niestrawność" się nasili, czy przejdzie naturalnie :)

Przyprowadziłąm syna, nie musiałam go obdrapywać, był podobny do siebie i całkiem czysty:-D Zmęczony bo na nóżkach poszli, za to dostali mapy i szli jak poszukiwacze skarbów:) Jednym słowem wszystko git, jednak głos ma trochę zmieniony, oby się to nie rozwinęło w cokolwiek. Mnie głowę za to rozsadza, wkurza mnie ta pogoda, głowę wiatr dziś chce urwać. Spadam się trochę położyć.

jestem kochane,dzieki ze sie o mnie pytalyscie,ale nie tak latwo pozbyc sie mnie..
tak dziewczynki ,mieszkanie sprzedane, w 2 tygodnie po wystawieniu na internet...az nie moge w to jeszcze uwierzyc..juz mi przykro ze musze stad odejsc..
bede w tym momencie bardzo skromna..hahaha,ale ja zawsze mowilam ze moje mieszkanko jest male ale bardzo ladne,a do tego cena byla kuszaca...to tyle na temat mieszkania...
cucciola,zyta...co do zebow to nie ma reguly,moj giulio mial ponad 11 miesiecy...
ale znam dzieci co w wieku 4 miesiecy mialy juz 2...u nas nadal strasznie zimno,co pol godziny pada....
nnasz papi zostawial nam samych na 2 dni..pojechal sobie w delegacje,cale szczescie ze jutro wieczorkiem juz wraca.....my nieprzyzwyczajeni...
jak dam rade to napisze cos wiecej wieczorem,teraz musze zmykac...

reklama
jestem kochane,dzieki ze sie o mnie pytalyscie,ale nie tak latwo pozbyc sie mnie..
tak dziewczynki ,mieszkanie sprzedane, w 2 tygodnie po wystawieniu na internet...az nie moge w to jeszcze uwierzyc..juz mi przykro ze musze stad odejsc..
bede w tym momencie bardzo skromna..hahaha,ale ja zawsze mowilam ze moje mieszkanko jest male ale bardzo ladne,a do tego cena byla kuszaca...to tyle na temat mieszkania...
cucciola,zyta...co do zebow to nie ma reguly,moj giulio mial ponad 11 miesiecy...
ale znam dzieci co w wieku 4 miesiecy mialy juz 2...u nas nadal strasznie zimno,co pol godziny pada....
nnasz papi zostawial nam samych na 2 dni..pojechal sobie w delegacje,cale szczescie ze jutro wieczorkiem juz wraca.....my nieprzyzwyczajeni...
jak dam rade to napisze cos wiecej wieczorem,teraz musze zmykac...

Anika ale super no to teraz mozesz juz myslec o urzadzaniu nastepnego pieknego gniazdka to kiedy parepatowa?

ptynia no to fajnie ze nie pomylilas dziecka i Macko caly i zdrowy juz w domku a podobalo mu sie?

Do góry