reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

dziewczyny ratujcie blagam
max ma zadanie i ni hihi trzech ostatnich niewiemy
• Il papà .............................................. lo stipendio in banca.
• Il pagliaccio si mise a .............................................. il tamburo.
• Le auto sportive corrono nel ..............
wyraz ma zawierac cu ...
taj brzmi tresc zadania
Completa le frasi con le parole che contengono il suono CU
che conosci.

reklama
pierwsze slowo:CUSTODISCE
trzecie slowo: CIRCUITO

nie moge znalezsc nic di drugiej frazy.

ja tez nie dostalam zadnego zaproszenia.po prostu sie zarejestrowalam i weszlam na forum.

Ostatnia edycja:
dziewczyny u nas bylo trzesienie ziemi:szok:kurde nie spalam,ale w sumie nic nie czulam,albo uwagi nie zwrocilam,zadzwonil do mnie szwagier i sie pyta...,kaze sie przygotowac...a ja do niego ze nic nie czulam,tylko klucze w dzwiach sie zakolysaly:szok:nie wiedzialam dlaczego,na polkach wszystko na swoim miejscu...On mowi,ze u nich bylo dosc to zauwazalne,a mieszka 500metrow od nas,tylko na drugim pietrze,a my w szeregowcu...i to do tego schody do wejscia mamy na skale:-p

Ptynia do forum nie trzeba miec zaproszenia,tylko do watku zamknietego...Do tego co nalezycie ma dostep tylko jedna osoba,ktora tu juz sie nie udziela,wiec moze powinniscie do niej zwrocic sie z prosba...

Ufff,a mnie dzisiaj nawet trzesienie ziemi nie obudzilo,a podobno drugie bylo o drugiej w nocy...Nawet syn dzisiaj pozwolil sie rodzicom przespac,bo tak o 4nad ranem zasypial:rofl2:
Sloneczko u nas od samego rana...
aaa hmmmm powiem wam ze dzisiaj sa moje urodziny i chyba depreche mam jak sobie pomysle,ze to juz tyle lat:szok:kurcze kiedy to zlecialo:crazy:buuuuuuuuu:-p

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NAM ZYTKA:-D:-D:-D.
SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN-TYCH DUZYCH I MALUTKICH,POCIECHY I RADOSCI Z DZIECI I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAPRAGNIESZ:-D:-D.

ja sie dowiedzialm od cory ze wczoraj sie ziemia trzesla.u mnie tego nie bylo czuc,chyba za daleko od ciebie mieszkam:-D.

W koncu ( to wczesniejsze to proba)
Co ja sie nastrrsowalam ,zeby w koncu moc z wami popisac . To ja PINKYBALL.nie bylo mnie przez te problemy z kontem( nawet nie chce mi sie pisac ani komentowac).a wiec w WIELKIM skrocie: bylismy w Polsce ,zmienilismy samochodzik(ale juz mysle o nstepnym tylkp maz nic nie wie jeszcze),Maja za dwa tyg konczy 6 lat a Lenka to sams slodycz i juz prawie chodzi sama.

Załączniki

• 20130213_123538.jpg
    20130213_123538.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 20130101_124457.jpg
    20130101_124457.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 36
Pozatym znalazlam prace i od kwietnia zaczynam.MAJA OD wrzesnia idzid do szloly(jak ten czas leci).
Zyta wszystkiego najlepszego i sto lat.

witaj pinki.faktycznie czas leci.dzieci rosna a my sie starzejemy:-D.
ja niedawno co wstalam bo tak mnie glowa bolala ze myslalam ze mi ja rozsadzi z bolu.teraz juz jest ciut lepiej bo i kawke sobie wypilam.co u was dziewczyny,strajkujecie widze w niedziele z pisaniem:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny!

Zyto wszystkiego co tylko najlepsze i najukochańsze...dużo radości z pociech i małych smuteczków...:-) Zostaw mi wiadomość na gg kiedy będziesz to się dostosujemy....wysłałam Ci smsa ale brak odpowiedzi...
Pinki witaj w naszym gronie...gratuluję znalezienia pracy bo teraz o nią naprawdę trudno...masz śliczne dzieciaczki...a tak apropo jak się wkleja zdjęcia?
Dziewczyny napiszę na spokojnie bo już mnie obowiązki wzywają....i muszę uciekać z forum, tak to już jest z czasem...
Pozdrawiam niedzielnie wszystkie i każdą z osobna...:happy:

Do góry