...ale dziewczyny jestescie zdolne z tymi wypiekami
pozazdroscic,ja takich zdolnosci nie mam i w sumie do tego sie nie garne(moze z lenistwa?troche pracy jest,nawet przy zwyklym ciescie;-)a ja leniwa jestem
)
hm wole juz cos ugotowac;-)chociaz ostatnio i tu weny,i czasu glownie brak
sylwia co do porodu,to jesli rodzisz sn nic ci nie pomoge,tylko trzymam &&&&&& za lekki porod
ja z racji tego,ze pierwsza byla cesarka(zle ulozenie dziecka do sn)teraz tez mialam cc,mimo ze to juz 5lat minelo prawie
ale wiesz teraz bardziej sie balam,niz za pierwszym razem,na tym stole trzeslo mnie jak cho....a
bolu nie czulam tylko szarpanie jak wyciagali...,oczywiscie juz po mniej bolalo niz za pierwszym razem,wtedy to ja z bolu wylam jak wszystko wracalo do odpowiednich rozmiarow
Jedno jest wazne,ten bol mija...a jak sie patrzy na ten cod,to juz w ogole sie nie pamieta...
Dziewczyny zycze powrotu do zdrowia,bo cos widac juz wiosne,cobyscie mogly sie cieszyc sloncem itp.;-)
Evelik5 kiedy bedziesz dostepna na gg?nigdy cie nie moge zastac
u nas ciag dalszy z kolkami,chociaz jest troszke lepiej,wlasnie bratowa wyslala mi jakies dobre kropelki,bo tu nic konkretnego nie ma,a dziecie sie meczy,a my razem z nim:-(
Pogoda super...wiosne juz ja czuje
anna... kurcze to wspolczuje tego,jeszcze taka scene ci zrobil na ulicy,zreszta gdzieby nie bylo to jakis dziwny facet!!!!!!!!!!ale to Wloch????az dziwne jego zachowanie!!!!!!szkoda,ze nie wiesz jak sie nazywa zaraz na policje za jego slowa!!!!!!!!!!!!masakra,ja z takim czyms sie nie spotkalam tu...
Do mnie przyszla baba ze tak nazwe i namowila mnie na zmiane dostawcy pradu,gazu,ze ma byc taniej!!!!oooo nawet 30% a tu drozej jest o te 30%!!!!!!!!!!!!!tak sie wk.....*****ale juz podpisalismy umowe ze starym dostawca